English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Kerst Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (254 Reviews)
Schrijf een review
  • Jun 04, 2017

Mooi, ik vond het geweldig, het kwam goed geseald, super aan te bevelen ... Ik ben van plan meer te kopen ... Lindo, adorei, veio bem lacrado, super recomendo... pretendo comprar mais...

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 18, 2015

Ik hou van het pakket en de nagels. Je kunt de vorm geven die je wilt, een beetje te breekbaar, maar ze zijn echt mooi en mooi. I like th package and the nails. You can give the shape that you want, a little to fragile, but they are really nice and pretty.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 15, 2016

Super goed !! Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar voor nu zien ze er geweldig uit, er zijn er genoeg en de verpakking is top! Super bien!! Je ne les ai pas encore essayé mais pour linstant ils ont lair géniaux, il y en a plein puis lemballage est top!????

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  vitoriadaniel20
  • Geverifieerde Kope
  • Apr 08, 2015

Geweldig product aangekomen in goede staat, zeer goed verpakt. Ik vond Super aanraden meer te gaan winkelen !! ** Produto otimo chegou em otimo estádo muito bem embalado .
Adorei Super recomendo fazendo mais comprinhas !! **

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 15, 2014

goede plastic nagels. een beetje om met een nagelvijl te werken en alles goed) waren een maand хорошие пластмассовые ногти. чуток поработать пилочкой и все окей) шли месяц

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 12, 2013

Ik ben dol op deze nagels. Ik draag ze nu meteen! In een roze fijne kleur, past het perfect als je verlangt naar de zomer! Wat ik leuk vind aan deze nagels is dat ze transparant zijn, zodat zodra je een nagellak aanbrengt, geen andere kleur zichtbaar is! Echt gemakkelijk te bevestigen en vast te raken! Jag ÄLSKAR dom här naglarna. har på mig dom just nu faktiskt! I en rosa fin färg, passar perfekt när man längtar efter sommaren! Det jag gillar med dom här naglarna är att dom är genomskinliga, så att så fort du lägger på nagellack så syns inte någon annan färg igenom! Jätte lätta att fästa och sitter fast jättelänge!

Antwoord Vertaald uit het Zweeds Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 26, 2015

heel goed pack super bedankt want je prijs is de nummer één tres bien emballer super merci car votre prix est le number one

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 18, 2015

Zeer fijn om mee te werken. Zit geen lijm bij. Op de nagels staan nummers om de verschillende maten uit elkaar te houden. Zeer fijn om mee te werken. Zit geen lijm bij. Op de nagels staan nummers om de verschillende maten uit elkaar te houden.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 14, 2015

GOED EN STEVIG !! een aanrader !! GOED EN STEVIG !! een aanrader !!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 22, 2013

ze zien er goed uit
alleen de duim is wat te groot maar maak niet uit ik ben er blij mee
ze zien er goed uit
alleen de duim is wat te groot maar maak niet uit ik ben er blij mee

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 100 pcs Hele nageltips Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Abstract / Modieus / Muovi
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 2.99
 100 pcs Hele nageltips Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Abstract / Modieus / Acryl
1% koopUSD $ 5.99
 1pc Nail Cleaning Tools Nail acrylborstel Stofborstels Schattig Nagel kunst Manicure pedicure Klassieke Stijl / Klassiek / Medium kwast Dagelijks
1% koopUSD $ 3.59
 500 pcs Hele nageltips Halve nageltips Multi-ontwerp Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Eenvoudig / Abstract / Modieus / Muovi
1% koopUSD $ 5.99
 1 pcs Schitteren Pailletten Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Abstract / Modieus
1% koopUSD $ 2.39
 1pc Akryylijauhe / Poeder / Glitter Poeder Glitter & Sprankel / Laser Holografische Nail Art Design
1% koopUSD $ 1.19
 500stuks Nail Art Tool Nail Art Kit Nagel kunst Manicure pedicure Klassiek & Tijdloos Casual / Dagelijks
1% koopUSD $ 5.99
 1000 pcs Kunstdiamanten Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks kiiltaa / Modieus / ABS
1% koopUSD $ 3.59
 10000 pcs Fruit Fimo Slices Beste kwaliteit Cartoon-serie Kerstboom Nagel kunst Manicure pedicure Festival Modieus
1% koopUSD $ 13.19
 500stuks Nagel kunst Manicure pedicure Muovi Abstract / Klassiek Dagelijks
1% koopUSD $ 7.19
 100st False Nails Multi-ontwerp Nagel kunst Manicure pedicure Eenvoudig / Klassiek Dagelijks
2% koopUSD $ 7.19
 500 pcs Hele nageltips Halve nageltips Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Abstract / Modieus / Muovi
2% koopUSD $ 7.19
 5 stuks Milieuvriendelijk / Zeer transparant White Series Nagel kunst Manicure pedicure Kunststoffen Koreaans / Modieus Dagelijks
2% koopUSD $ 2.39
 False Nails Multi-ontwerp Nagel kunst Manicure pedicure Eenvoudig / Klassiek Dagelijks
3% koopUSD $ 4.79
 1000 pcs Kunstdiamanten Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks kiiltaa / Klassiek / Bruiloft / Acryl
3% koopUSD $ 3.59
 1000 pcs Nail Art Kit Kunstdiamanten Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks kiiltaa / Modieus
3% koopUSD $ 2.39
 50 pcs Nail Foil Striping Tape Nagel kunst Manicure pedicure Schattig Cartoon / Punk / Modieus Dagelijks / Kalvojen irrotusnauha
4% koopUSD $ 11.39
 1000 pcs Schitteren Nagelsieraden Kunstdiamanten Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Punk / Bruiloft / Modieus / Acryl / Kynsien korut
4% koopUSD $ 2.39
 500 stuks / verpakking nep kunstmatige acryl valse teen nagels tips natuurlijke witte transparante teennagels voet manicure schoonheid
4% koopUSD $ 5.99
 Nail Art Tool Scharen Nagel kunst Manicure pedicure Roestvast staal Klassiek Dagelijks / Scharen & Clippers
5% koopUSD $ 3.59
 1set Nail Art-bestanden en buffers Nail Art Tool Nagel kunst Manicure pedicure Amaril / Sieni Klassiek Dagelijks
5% koopUSD $ 5.99
 Oogwimper Valse wimpers 200 pcs Extra Volume / Naturel / Dik Oogwimper Klassiek Extra Lang Dagelijks Verzinnen schoonheidsmiddel
5% koopUSD $ 16.79
 Nagelsieraden Schattig Nagel kunst Manicure pedicure Metaal Bloem / Abstract / Klassiek Dagelijks / Cartoon
6% koopUSD $ 2.39
 7pcs Nail Art Tool Nail Art Kit Nail acrylborstel Nagel kunst Manicure pedicure Nylon Klassiek Dagelijks / Borstels
6% koopUSD $ 8.39
 Elektrische nagelboor Nail Art Design Klassiek Dagelijks Hoge kwaliteit
6% koopUSD $ 7.19
 1pcs 4-way nail art polijsten blok schuren bestanden / verwijderen richels / gladde nagel / glans nagel
1% koopUSD $ 1.19
 200 pcs Halve nageltips Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Abstract / Modieus / Muovi
1% koopUSD $ 5.99
 Schattig Nagel kunst Manicure pedicure Metaal Fruit / Bloem / Abstract Dagelijks / Cartoon / Kynsien korut
1% koopUSD $ 6.59
 100 pcs Tips voor kunstmatige nagels Nagelsieraden Stickers Modieus Design / Glinstering Nagel kunst Manicure pedicure Alledaagse kleding Stijlvol / Kynsien korut
1% koopUSD $ 7.19
 Oogwimper Valse wimpers 200 pcs Extra Volume Gekruld Extra Lang Microvezel Dagelijks Volledige strook wimpers Kruiselings Dik - Bedenken Dagelijkse make-up Feestelijke make-up Kattenoog make-up
1% koopUSD $ 19.19
 Oogwimper Make-up set professioneel niveau / Multifunctioneel Bedenken 10 pcs Gezicht Dagelijks / Beoefenen Dagelijkse make-up Skønhed schoonheidsmiddel Verzorgingsbenodigdheden
1% koopUSD $ 12.83
 100 pcs Nagelsieraden Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks metallinen / Klassiek / Kynsien korut / Metaal
1% koopUSD $ 5.99
 100 pcs Blemish Tools Make-up Pad Katoen Poederdons Draagbaar / Professioneel / Pro Bedenken Geweven stof Rond Verzorging / Dagelijks modieus / Hoge kwaliteit Alledaagse kleding Dagelijkse make-up
1% koopUSD $ 11.99
BTest