English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (254 Reviews)
Schrijf een review
  • Jun 04, 2017

Mooi, ik vond het geweldig, het kwam goed geseald, super aan te bevelen ... Ik ben van plan meer te kopen ... Lindo, adorei, veio bem lacrado, super recomendo... pretendo comprar mais...

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 18, 2015

Ik hou van het pakket en de nagels. Je kunt de vorm geven die je wilt, een beetje te breekbaar, maar ze zijn echt mooi en mooi. I like th package and the nails. You can give the shape that you want, a little to fragile, but they are really nice and pretty.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 15, 2016

Super goed !! Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar voor nu zien ze er geweldig uit, er zijn er genoeg en de verpakking is top! Super bien!! Je ne les ai pas encore essayé mais pour linstant ils ont lair géniaux, il y en a plein puis lemballage est top!????

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  vitoriadaniel20
  • Geverifieerde Kope
  • Apr 08, 2015

Geweldig product aangekomen in goede staat, zeer goed verpakt. Ik vond Super aanraden meer te gaan winkelen !! ** Produto otimo chegou em otimo estádo muito bem embalado .
Adorei Super recomendo fazendo mais comprinhas !! **

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 15, 2014

goede plastic nagels. een beetje om met een nagelvijl te werken en alles goed) waren een maand хорошие пластмассовые ногти. чуток поработать пилочкой и все окей) шли месяц

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 12, 2013

Ik ben dol op deze nagels. Ik draag ze nu meteen! In een roze fijne kleur, past het perfect als je verlangt naar de zomer! Wat ik leuk vind aan deze nagels is dat ze transparant zijn, zodat zodra je een nagellak aanbrengt, geen andere kleur zichtbaar is! Echt gemakkelijk te bevestigen en vast te raken! Jag ÄLSKAR dom här naglarna. har på mig dom just nu faktiskt! I en rosa fin färg, passar perfekt när man längtar efter sommaren! Det jag gillar med dom här naglarna är att dom är genomskinliga, så att så fort du lägger på nagellack så syns inte någon annan färg igenom! Jätte lätta att fästa och sitter fast jättelänge!

Antwoord Vertaald uit het Zweeds Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 26, 2015

heel goed pack super bedankt want je prijs is de nummer één tres bien emballer super merci car votre prix est le number one

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 18, 2015

Zeer fijn om mee te werken. Zit geen lijm bij. Op de nagels staan nummers om de verschillende maten uit elkaar te houden. Zeer fijn om mee te werken. Zit geen lijm bij. Op de nagels staan nummers om de verschillende maten uit elkaar te houden.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 14, 2015

GOED EN STEVIG !! een aanrader !! GOED EN STEVIG !! een aanrader !!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 22, 2013

ze zien er goed uit
alleen de duim is wat te groot maar maak niet uit ik ben er blij mee
ze zien er goed uit
alleen de duim is wat te groot maar maak niet uit ik ben er blij mee

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 100 pcs Hele nageltips Abstract / Modieus Dagelijks Nail Art Design / Muovi
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 2.99
 Nagelkunst kits Nail Art Decoration Tool Kit make-up Cosmetische Nagelkunst DHZ
1% koopUSD $ 2.99
 500 pcs Halve nageltips / Hele nageltips Abstract / Modieus Dagelijks Nail Art Design / Muovi
1% koopUSD $ 5.99
 Elektrische nagelboor Nail Art Design Klassiek Dagelijks Hoge kwaliteit
1% koopUSD $ 5.99
 500 pcs Halve nageltips / Hele nageltips Abstract / Modieus Dagelijks Nail Art Design / Muovi
1% koopUSD $ 4.99
 100pcs Nagelstempelsjabloon Dagelijks Abstract Modieus Hoge kwaliteit
1% koopUSD $ 6.49
 100 pcs Hele nageltips Abstract / Modieus Dagelijks Nail Art Design / Acryl
1% koopUSD $ 4.99
 1000 stk Make-up Pad Katoen Sieni Kwadraat Dames Gezicht Naturel Dagelijkse make-up
1% koopUSD $ 7.49
 Nagel kunst Klassiek Hoge kwaliteit Dagelijks Nail Art Design
1% koopUSD $ 3.99
 1080 stk Make-up Pad Katoen Sieni Kwadraat Gezicht Geen Dagelijkse make-up
1% koopUSD $ 6.99
 Nagel kunst Scharen & Clippers Klassiek Hoge kwaliteit Dagelijks
2% koopUSD $ 3.99
 108 pcs Normale / 3D / Nail Decals Speciaal kookgerei / Nagel sticker Nail Art Design
2% koopUSD $ 4.99
 Nagel kunst Hele nageltips Abstract Klassiek Bruiloft Hoge kwaliteit Dagelijks
2% koopUSD $ 5.99
 100 Kynsien korut Fruit Bloem Abstract Klassiek Cartoon Schattig Bruiloft Punk Dagelijks Fruit Bloem Abstract Klassiek Cartoon Schattig
3% koopUSD $ 4.99
 50 pcs 3D-kynsitarrat Bloem / Bruiloft / Modieus Schattig Dagelijks Nail Art Design / Acryl
3% koopUSD $ 3.99
 200 pcs Halve nageltips Abstract / Modieus Dagelijks Nail Art Design / Muovi
3% koopUSD $ 4.99
 Nagel kunst Borstels Kits Klassiek Hoge kwaliteit Dagelijks
4% koopUSD $ 3.99
 Nagel kunst Klassiek Hoge kwaliteit Dagelijks Nail Art Design
4% koopUSD $ 8.99
 100 stk Others Kunststoffen Others Dagelijks
4% koopUSD $ 6.99
 1000 stk Make-up Pad Katoen Sieni Kwadraat Gezicht Geen Dagelijkse make-up
5% koopUSD $ 7.49
 100 stk Others Kunststoffen Others Dagelijks Professioneel Uitrusting
5% koopUSD $ 7.49
 1000 Kynsien korut Muut koristeet Fruit Bloem Abstract Klassiek Cartoon Schattig Bruiloft Dagelijks Fruit Bloem Abstract Klassiek Cartoon
5% koopUSD $ 5.49
 stk Make-up Pad Katoen Klassiek Hoge kwaliteit Dagelijks
6% koopUSD $ 9.99
 Nagel kunst Hele nageltips Abstract Klassiek Hoge kwaliteit Dagelijks
6% koopUSD $ 5.99
 100 pcs Nail Art doe-het-zelfgereedschap Accessoire Koristeluvaline Nail Art Tool / Nail Art Design
6% koopUSD $ 6.49
 1000pcs Kynsien korut Fruit / Bloem / Modieus Schattig Dagelijks Nail Art Design
1% koopUSD $ 4.99
 Meisjes & jonge vrouwen / 3D / DHZ-benodigdheden Klassiek Nail Art Design Dagelijks
1% koopUSD $ 5.99
 10000 pcs Kynsien korut / Alennetut Flatbackit Fruit / Bloem / Abstract Schattig Dagelijks Nail Art Design / Cartoon
1% koopUSD $ 5.49
 100st Make-up kwasten professioneel Eyelash Brush Synthetisch haar Klassiek / Kleine kwast
1% koopUSD $ 5.49
 Meisjes & jonge vrouwen / Glow in the dark / 3D Klassiek Nail Art Design Dagelijks
1% koopUSD $ 4.99
 100 Kynsien korut Fruit Bloem Abstract Klassiek Cartoon Schattig Bruiloft Punk Dagelijks Fruit Bloem Abstract Klassiek Cartoon Schattig
1% koopUSD $ 4.99
 1 pcs Kynsien korut kiiltaa / Modieus Dagelijks Nail Art Design / PVC
1% koopUSD $ 2.99
 1000 pcs kiiltaa / Modieus Dagelijks Nail Art Design
1% koopUSD $ 2.99
ATest