English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (254 Reviews)
Schrijf een review
  • Jun 04, 2017

Mooi, ik vond het geweldig, het kwam goed geseald, super aan te bevelen ... Ik ben van plan meer te kopen ... Lindo, adorei, veio bem lacrado, super recomendo... pretendo comprar mais...

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 18, 2015

Ik hou van het pakket en de nagels. Je kunt de vorm geven die je wilt, een beetje te breekbaar, maar ze zijn echt mooi en mooi. I like th package and the nails. You can give the shape that you want, a little to fragile, but they are really nice and pretty.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 15, 2016

Super goed !! Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar voor nu zien ze er geweldig uit, er zijn er genoeg en de verpakking is top! Super bien!! Je ne les ai pas encore essayé mais pour linstant ils ont lair géniaux, il y en a plein puis lemballage est top!????

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  vitoriadaniel20
  • Geverifieerde Kope
  • Apr 08, 2015

Geweldig product aangekomen in goede staat, zeer goed verpakt. Ik vond Super aanraden meer te gaan winkelen !! ** Produto otimo chegou em otimo estádo muito bem embalado .
Adorei Super recomendo fazendo mais comprinhas !! **

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 15, 2014

goede plastic nagels. een beetje om met een nagelvijl te werken en alles goed) waren een maand хорошие пластмассовые ногти. чуток поработать пилочкой и все окей) шли месяц

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 12, 2013

Ik ben dol op deze nagels. Ik draag ze nu meteen! In een roze fijne kleur, past het perfect als je verlangt naar de zomer! Wat ik leuk vind aan deze nagels is dat ze transparant zijn, zodat zodra je een nagellak aanbrengt, geen andere kleur zichtbaar is! Echt gemakkelijk te bevestigen en vast te raken! Jag ÄLSKAR dom här naglarna. har på mig dom just nu faktiskt! I en rosa fin färg, passar perfekt när man längtar efter sommaren! Det jag gillar med dom här naglarna är att dom är genomskinliga, så att så fort du lägger på nagellack så syns inte någon annan färg igenom! Jätte lätta att fästa och sitter fast jättelänge!

Antwoord Vertaald uit het Zweeds Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 26, 2015

heel goed pack super bedankt want je prijs is de nummer één tres bien emballer super merci car votre prix est le number one

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 18, 2015

Zeer fijn om mee te werken. Zit geen lijm bij. Op de nagels staan nummers om de verschillende maten uit elkaar te houden. Zeer fijn om mee te werken. Zit geen lijm bij. Op de nagels staan nummers om de verschillende maten uit elkaar te houden.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 14, 2015

GOED EN STEVIG !! een aanrader !! GOED EN STEVIG !! een aanrader !!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 22, 2013

ze zien er goed uit
alleen de duim is wat te groot maar maak niet uit ik ben er blij mee
ze zien er goed uit
alleen de duim is wat te groot maar maak niet uit ik ben er blij mee

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 100 pcs Hele nageltips Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Abstract / Modieus / Muovi
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 3.59
 200 pcs Halve nageltips Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Abstract / Modieus / Muovi
1% koopUSD $ 5.99
 600pcs Muovi Voor Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Modieus
1% koopUSD $ 11.99
 500stuks Muovi False Nails Voor Multi-ontwerp Nagel kunst Manicure pedicure Eenvoudig / Klassiek Dagelijks
1% koopUSD $ 8.99
 5 stuks Nail Art Tool Voor Vingernagel Teennagel Nieuw Design Nagel kunst Manicure pedicure Losweken / Gepersonaliseerde / Klassiek Dagelijks
1% koopUSD $ 3.59
 500 pcs Hele nageltips Halve nageltips Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Abstract / Modieus / Muovi
1% koopUSD $ 7.19
 500 pcs Nail Art Design Modieus Dagelijks
1% koopUSD $ 8.99
 500stuks Muovi False Nails Voor Multi-ontwerp Nagel kunst Manicure pedicure Eenvoudig / Klassiek Dagelijks
1% koopUSD $ 8.39
 100 pcs Hele nageltips Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Abstract / Modieus / Acryl
1% koopUSD $ 5.99
 1 set Nail Art Kit Voor Vingernagel Teennagel Nagel kunst Manicure pedicure Chic & Modern / modieus
1% koopUSD $ 42.00
 1 pcs Acrylvloeistof Voor vinger Nagel kunst Manicure pedicure Abstract
2% koopUSD $ 11.99
 Nail Art Tool Voor Nagelriem Duurzaam Nagel kunst Manicure pedicure Klassiek / leuke Style Dagelijks
2% koopUSD $ 17.99
 1 Acryl Kit Klassiek Dagelijks Klassiek Hoge kwaliteit
2% koopUSD $ 14.39
 False Nails Voor Multi-ontwerp Nagel kunst Manicure pedicure Eenvoudig / Klassiek Dagelijks
3% koopUSD $ 4.79
 Abstract - Vinger / Teen - 3D Nagelstickers - PVC - 10pcs nail foils + 1pcs nail foil glue - stuks 4cmX120cm each piece - (cm)
3% koopUSD $ 10.79
 1 set Tips voor kunstmatige nagels Nail Art Kit Voor Vingernagel Beste kwaliteit Nagel kunst Manicure pedicure Stijlvol / transparant Dagelijks
3% koopUSD $ 7.79
 3 stuks Acryl Voor vinger teen Nagel kunst Manicure pedicure Abstract / Klassiek Dagelijks
4% koopUSD $ 5.99
 1pc Poeder / Glitter Poeder Elegant & Luxe / Spiegel Effect / Glitter & Sprankel Nail Art Design
4% koopUSD $ 1.19
 Muovi Nail Art Tool Voor Vingernagel Teennagel Duurzaam Nagel kunst Manicure pedicure Eenvoudig / Klassiek Dagelijks
4% koopUSD $ 1.19
 1 pcs Nail Art Kit Nagelsieraden Kunstdiamanten Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Punk / Modieus / Kynsien korut / Metaal
5% koopUSD $ 1.19
 500stuks Muovi Voor vinger Nagel kunst Manicure pedicure Abstract / Klassiek Dagelijks
5% koopUSD $ 7.19
 500stuks Voor vinger Nagel kunst Manicure pedicure Abstract / Klassiek Dagelijks
5% koopUSD $ 8.99
 500stuks Nail Art Tool Nail Art Kit Voor Vingernagel Nagel kunst Manicure pedicure Klassiek & Tijdloos Casual / Dagelijks
6% koopUSD $ 5.99
 False Nails Voor Multi-ontwerp Nagel kunst Manicure pedicure Eenvoudig / Klassiek Dagelijks
6% koopUSD $ 4.79
 Muovi Nail Art Tool Voor Vingernagel Teennagel Duurzaam Nagel kunst Manicure pedicure Gepersonaliseerde / Klassiek Dagelijks
6% koopUSD $ 4.79
 1pcs 4-way nail art polijsten blok schuren bestanden / verwijderen richels / gladde nagel / glans nagel
1% koopUSD $ 1.19
 2pcs Roestvast staal Nail Art Tool Pincetten Voor Other Waterbestendig / Anti-statisch Nagel kunst Manicure pedicure Gepersonaliseerde / Klassiek Dagelijks
1% koopUSD $ 3.59
 stk Wenkbrauwpincet Klassiek Hoge kwaliteit Dagelijks
1% koopUSD $ 2.39
 Acryl 3D Nagelstickers Voor vinger Schattig Nagel kunst Manicure pedicure Klassiek Dagelijks
1% koopUSD $ 1.19
 Roestvast staal Nail Art Tool Eelt- en likdoornverwijderaars Voor Nagelriem Vingernagel Teennagel Mat Nagel kunst Manicure pedicure Uniek ontwerp / Klassiek Dagelijks
1% koopUSD $ 1.19
 3 stuks Roestvast staal Scharen Eelt- en likdoornverwijderaars Voor Nagelriem Vingernagel Teennagel Mat Nagel kunst Manicure pedicure Uniek ontwerp / Klassiek Dagelijks
1% koopUSD $ 5.99
 Roestvast staal Nail Art Tool Scharen Eelt- en likdoornverwijderaars Voor Nagelriem Vingernagel Teennagel Mat Nagel kunst Manicure pedicure Uniek ontwerp / Klassiek Dagelijks
1% koopUSD $ 3.59
 professioneel Make-up kwasten Andere kwasten 1pcs Draagbaar Voor tijdens de reis Milieuvriendelijk Professioneel synthetisch Hypoallergeen Beperkt bacterieen Hars Make-up borstels voor
1% koopUSD $ 2.39
ATest