English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (140 Reviews)
Schrijf een review
  • Door  e.hoitsma
  • Geverifieerde Kope
  • UITELICHTE REVIEW
  • Nov 27, 2016

Prachtige dimbare plafond spotjes. Werken prima.Levering duurde wat langer dan de vorige bestelling, waarschijnlijk vanwege douane problemen. Heb de kosten overigens een dag later al weer terug ontvangen. SUPPER !!!!! Prachtige dimbare plafond spotjes. Werken prima.Levering duurde wat langer dan de vorige bestelling, waarschijnlijk vanwege douane problemen. Heb de kosten overigens een dag later al weer terug ontvangen. SUPPER !!!!!

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 26, 2016

Leuke lampen zien er solide uit en geven goed licht, mooi licht voor in de woonkamer Leuke lampen zien er solide uit en geven goed licht, mooi licht voor in de woonkamer

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 14, 2016

Kunt u mijn geld terug mijn account terugbetalen? Ik wil deze niet doen. Can you refund my money back my account ? I dont want bye these.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 25, 2017

Goede lampen. Mooie prijs. En... snel in huis. Goede lampen. Mooie prijs. En... snel in huis.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 13, 2017

super product had er 40 besteld en ze doen het allemaal super product had er 40 besteld en ze doen het allemaal

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 13, 2016

zeer tevreden van de geleverde lichtsterkte zeer tevreden van de geleverde lichtsterkte

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 31, 2016

Degelijk aanvoelende LED lampen.
Goed verpakt
Zijn iets groter dan de standaard GU10 uitvoering
Goede lichtopbrengst
Nog niet geprobeerd om ze te dimmen.
Degelijk aanvoelende LED lampen.
Goed verpakt
Zijn iets groter dan de standaard GU10 uitvoering
Goede lichtopbrengst
Nog niet geprobeerd om ze te dimmen.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 01, 2016

Blijkbaar is bij mijn bestelling iets verkeerd gegaan; kreeg niets binnen. Het enige wat ik kon zien, is dat het via de duitse post ging, en daar moest het niet zijn.
Na een tijdje nog gemaild dat ik niets ontvangen had. Er werd opnieuw een set opgestuurd, of het ging via een andere weg, maar ik heb ze nu binnen, via zweden, maar ik heb ze. Top. Uiteindelijk heb ik dus heel lang moeten wachten, door dit voorval; bijna een half jaar
Blijkbaar is bij mijn bestelling iets verkeerd gegaan; kreeg niets binnen. Het enige wat ik kon zien, is dat het via de duitse post ging, en daar moest het niet zijn.
Na een tijdje nog gemaild dat ik niets ontvangen had. Er werd opnieuw een set opgestuurd, of het ging via een andere weg, maar ik heb ze nu binnen, via zweden, maar ik heb ze. Top. Uiteindelijk heb ik dus heel lang moeten wachten, door dit voorval; bijna een half jaar

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  henk
  • Geverifieerde Kope
  • Feb 13, 2016

Vandaag ontvangen, meteen uitgeprobeerd en perfect! Regelbaar van bijna 0 tot 100%. Klein minpuntje: de rand is iets kleiner dan de lamphouder, waardoor bevestiging soms iets lastiger is. Vandaag ontvangen, meteen uitgeprobeerd en perfect! Regelbaar van bijna 0 tot 100%. Klein minpuntje: de rand is iets kleiner dan de lamphouder, waardoor bevestiging soms iets lastiger is.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 05, 2016

Aan de prijs kwaliteit moet je zeker niet twijfelen. Is precies wat ik ervan had verwacht. Goed product. Aan de prijs kwaliteit moet je zeker niet twijfelen. Is precies wat ik ervan had verwacht. Goed product.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 10 stuks 4W 400-450 lm GU10 LED-spotlampen 4 leds Krachtige LED Dimbaar Warm wit Koel wit Wit 220-240
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 29.99
 5W 450-550 lm GU10 LED-spotlampen 18 leds SMD 5630 Warm wit Koel wit AC 220-240V
1% koopUSD $ 17.99
 10 stuks 3W 350lm GU10 LED-spotlampen 29 LED-kralen SMD 5050 Decoratief Warm wit Koel wit 220V
1% koopUSD $ 15.99
 YouOKLight 3W 200-250 lm GU10 LED-spotlampen R63 3 leds Krachtige LED Decoratief Warm wit Koel wit AC 110-130V AC 220-240V
1% koopUSD $ 11.99
 10 stuks 5W 550-650lm GU10 LED-spotlampen 1 LED-kralen COB Dimbaar Decoratief Warm wit Koel wit 220-240V
1% koopUSD $ 35.99
 5W 3000/6500lm GU10 LED-spotlampen 4 LED-kralen COB Dimbaar Warm wit Wit 110-130V 220-240V
1% koopUSD $ 29.99
 YWXLIGHT® 6pcs 7W 600-700lm GU10 LED-spotlampen 48 LED-kralen SMD 2835 Warm wit Koel wit Natuurlijk wit
1% koopUSD $ 20.99
 6W 500-550lm GU10 LED-spotlampen MR16 48 LED-kralen Warm wit Koel wit Natuurlijk wit 100-240V 85-265V
1% koopUSD $ 2.99
 1pc 9W 600-700lm MR16 LED-spotlampen 3 LED-kralen Krachtige LED Decoratief Warm wit Koel wit 12V
1% koopUSD $ 3.99
 4W 320lm GU5.3 (MR16) LED-spotlampen MR16 4 LED-kralen Krachtige LED Dimbaar Warm wit / Koel wit / Natuurlijk wit 12V
1% koopUSD $ 21.99
 5 stuks 3W 300lm GU10 GU5.3 LED-spotlampen 60 LED-kralen SMD 2835 Decoratief Warm wit Koel wit 220-240V
2% koopUSD $ 10.99
 4W 360 lm GU10 LED-spotlampen 4 leds Krachtige LED Warm wit Koel wit AC 85-265V
2% koopUSD $ 1.99
 YWXLIGHT® 7W 630 lm GU5.3 (MR16) LED-spotlampen MR16 5 leds SMD Decoratief Warm wit Koel wit AC 12V AC 85-265V
2% koopUSD $ 4.99
 280 lm GU10 LED-spotlampen MR16 3 LED-kralen COB Dimbaar Warm wit 220-240 V / # / #
3% koopUSD $ 2.99
 5W 400lm GU10 LED-spotlampen MR16 4 LED-kralen Krachtige LED Warm wit Koel wit 85-265V
3% koopUSD $ 2.99
 1pc 5W 500 lm GU5.3 (MR16) LED-spotlampen MR16 4 leds Krachtige LED Dimbaar Warm wit Koel wit
3% koopUSD $ 2.99
 10 stuks 3W 250lm E14 GU10 GU5.3 E26 / E27 LED-spotlampen 3 LED-kralen Krachtige LED Decoratief Warm wit Koel wit 220-240V
4% koopUSD $ 22.99
 10 stuks 3W 250lm MR16 LED-spotlampen 3 LED-kralen Krachtige LED Decoratief Warm wit / Koel wit 12V / RoHs
4% koopUSD $ 22.99
 3W 300 lm GU5.3 (MR16) LED-spotlampen MR16 1 leds Krachtige LED Dimbaar Decoratief Op afstand bedienbaar RGB AC 12V DC 12V
4% koopUSD $ 13.59
 6pcs 5W 400lm GU10 LED-spotlampen 1 LED-kralen COB Dimbaar LED Lamp Warm wit Koel wit 110-130V 220-240V
5% koopUSD $ 25.99
 5 stuks 10W 390lm GU10 LED-spotlampen 11 LED-kralen SMD 2835 Warm wit 220-240V
5% koopUSD $ 12.69
 8 stuks 6W 600lm GU10 MR16 LED-spotlampen 1 LED-kralen COB Dimbaar Decoratief Warm wit Koel wit 220-240V
5% koopUSD $ 22.99
 YWXLIGHT® 5 stuks 7W 600-700lm GU10 LED-spotlampen 48 LED-kralen SMD 2835 Decoratief Warm wit Koel wit Natuurlijk wit 85-265V
6% koopUSD $ 19.99
 6pcs 3W 280lm GU10 LED-spotlampen 1 LED-kralen Dimbaar Decoratief Op afstand bedienbaar RGB 200-240V
6% koopUSD $ 28.99
 10 stuks 5W 400lm GU10 GU5.3 LED-spotlampen 80 LED-kralen SMD 2835 Decoratief Warm wit Koel wit 220-240V
6% koopUSD $ 18.99
 YouOKLight 6pcs 15 W 1350 lm E14 / E26 / E27 LED-maislampen T 56 LED-kralen SMD 5730 Decoratief Warm wit / Koel wit 220-240 V / 110-130 V / 6 stuks / RoHs
1% koopUSD $ 19.99
 10 stuks 2.5W 260 lm G4 2-pins LED-lampen T 81 leds SMD 2835 Dimbaar Warm wit Koel wit AC 12V DC 12V AC 220-240V
1% koopUSD $ 10.99
 5 stuks 4 W 450 lm GU4 (MR11) LED-spotlampen 12 LED-kralen SMD 5730 Warm wit / Natuurlijk wit 12 V
1% koopUSD $ 11.99
 1W 70-100 lm E26/E27 LED-bollampen 12 leds SMD 3528 Warm wit Koel wit AC 220-240V
1% koopUSD $ 7.99
 5 stuks 3.5 W 300-350 lm GU10 / GU5.3 (MR16) / E26 / E27 LED-spotlampen MR16 60 LED-kralen SMD 2835 Decoratief Warm wit / Koel wit / RoHs
1% koopUSD $ 11.99
 5 stuks 3W 300-400lm LED-spotlampen MR16 3 LED-kralen Warm wit Koel wit 12V
1% koopUSD $ 12.99
 10 stuks 3W 250lm MR16 LED-spotlampen 3 LED-kralen Krachtige LED Decoratief Warm wit Koel wit 12V
1% koopUSD $ 21.99
 10 stuks 7W 600lm E14 LED-kaarslampen C35L 35 LED-kralen SMD 2835 Decoratief LED Lamp Koel wit 220-240V
1% koopUSD $ 20.99
ATest