English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Kerst Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (140 Reviews)
Schrijf een review
  • Door  e.hoitsma
  • Geverifieerde Kope
  • UITELICHTE REVIEW
  • Nov 27, 2016

Prachtige dimbare plafond spotjes. Werken prima.Levering duurde wat langer dan de vorige bestelling, waarschijnlijk vanwege douane problemen. Heb de kosten overigens een dag later al weer terug ontvangen. SUPPER !!!!! Prachtige dimbare plafond spotjes. Werken prima.Levering duurde wat langer dan de vorige bestelling, waarschijnlijk vanwege douane problemen. Heb de kosten overigens een dag later al weer terug ontvangen. SUPPER !!!!!

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 26, 2016

Leuke lampen zien er solide uit en geven goed licht, mooi licht voor in de woonkamer Leuke lampen zien er solide uit en geven goed licht, mooi licht voor in de woonkamer

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 14, 2016

Kunt u mijn geld terug mijn account terugbetalen? Ik wil deze niet doen. Can you refund my money back my account ? I dont want bye these.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 25, 2017

Goede lampen. Mooie prijs. En... snel in huis. Goede lampen. Mooie prijs. En... snel in huis.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 13, 2017

super product had er 40 besteld en ze doen het allemaal super product had er 40 besteld en ze doen het allemaal

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 13, 2016

zeer tevreden van de geleverde lichtsterkte zeer tevreden van de geleverde lichtsterkte

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 31, 2016

Degelijk aanvoelende LED lampen.
Goed verpakt
Zijn iets groter dan de standaard GU10 uitvoering
Goede lichtopbrengst
Nog niet geprobeerd om ze te dimmen.
Degelijk aanvoelende LED lampen.
Goed verpakt
Zijn iets groter dan de standaard GU10 uitvoering
Goede lichtopbrengst
Nog niet geprobeerd om ze te dimmen.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 01, 2016

Blijkbaar is bij mijn bestelling iets verkeerd gegaan; kreeg niets binnen. Het enige wat ik kon zien, is dat het via de duitse post ging, en daar moest het niet zijn.
Na een tijdje nog gemaild dat ik niets ontvangen had. Er werd opnieuw een set opgestuurd, of het ging via een andere weg, maar ik heb ze nu binnen, via zweden, maar ik heb ze. Top. Uiteindelijk heb ik dus heel lang moeten wachten, door dit voorval; bijna een half jaar
Blijkbaar is bij mijn bestelling iets verkeerd gegaan; kreeg niets binnen. Het enige wat ik kon zien, is dat het via de duitse post ging, en daar moest het niet zijn.
Na een tijdje nog gemaild dat ik niets ontvangen had. Er werd opnieuw een set opgestuurd, of het ging via een andere weg, maar ik heb ze nu binnen, via zweden, maar ik heb ze. Top. Uiteindelijk heb ik dus heel lang moeten wachten, door dit voorval; bijna een half jaar

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  henk
  • Geverifieerde Kope
  • Feb 13, 2016

Vandaag ontvangen, meteen uitgeprobeerd en perfect! Regelbaar van bijna 0 tot 100%. Klein minpuntje: de rand is iets kleiner dan de lamphouder, waardoor bevestiging soms iets lastiger is. Vandaag ontvangen, meteen uitgeprobeerd en perfect! Regelbaar van bijna 0 tot 100%. Klein minpuntje: de rand is iets kleiner dan de lamphouder, waardoor bevestiging soms iets lastiger is.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 05, 2016

Aan de prijs kwaliteit moet je zeker niet twijfelen. Is precies wat ik ervan had verwacht. Goed product. Aan de prijs kwaliteit moet je zeker niet twijfelen. Is precies wat ik ervan had verwacht. Goed product.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 brelong 10 stks 4w gu10 dimbare led-licht cup 220v wit / warm wit / natuurlijk licht
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 29.99
 10 stuks 9 W 600 lm E14 / GU10 / GU5.3 LED-spotlampen 3 LED-kralen Krachtige LED Decoratief Warm wit / Koel wit 85-265 V / RoHs
1% koopUSD $ 55.99
 10 stuks 4 W 350-400 lm GU10 LED-spotlampen 4 LED-kralen Krachtige LED Warm wit / Koel wit / Natuurlijk wit 85-265 V / RoHs
1% koopUSD $ 34.99
 5W 450-550 lm GU10 LED-spotlampen 18 leds SMD 5630 Warm wit Koel wit AC 220-240V
1% koopUSD $ 25.19
 10 stuks 4 W 320 lm MR16 LED-spotlampen 4 LED-kralen Krachtige LED Dimbaar Warm wit / Koel wit / Natuurlijk wit 12 V / RoHs
1% koopUSD $ 30.79
 1pc 3 W 120 lm E14 / GU10 / B22 LED-spotlampen 1 LED-kralen Krachtige LED Dimbaar / Op afstand bedienbaar / Decoratief RGB 85-265 V / 1 stuks / RoHs
1% koopUSD $ 8.39
 5 stuks 7W 780lm GU10 LED-spotlampen 1 LED-kralen COB Dimbaar Warm wit / Koel wit 110-220V
1% koopUSD $ 35.90
 zdm 10st dimbaar 5w mr16 cob 400-450 lm warm wit / koel wit / natuurlijk whitea 40 graden stralingshoek spotlight ac / dc12v
1% koopUSD $ 53.19
 5 stuks 3W 280lm GU10 LED-spotlampen 30 LED-kralen SMD 5050 Decoratief Warm wit Koel wit 12V
1% koopUSD $ 15.25
 SENCART 6pcs 6W 450lm G4 / MR11 LED-spotlampen MR11 12 LED-kralen SMD 5730 Decoratief Warm wit / Koel wit 12-24V
1% koopUSD $ 15.95
 6pcs 5W 400lm GU10 LED-spotlampen 1 LED-kralen COB Dimbaar LED Lamp Warm wit Koel wit 110-130V 220-240V
2% koopUSD $ 33.24
 10 stks 3 w gu10 / e27 / e14 / gu5.3 led spotlight 250lm warm / cool wit voor keuken hotel slaapkamer verlichting lampada ac220-240v
2% koopUSD $ 30.58
 1pc 5 W 450 lm MR16 LED-spotlampen T45 1 LED-kralen COB Kerst Bruiloft Decoratie Warm wit / Wit 12 V
2% koopUSD $ 6.99
 YWXLIGHT® 5 stuks 3 W 200-300 lm GU10 / GU5.3 (MR16) / E26 / E27 LED-spotlampen 36 LED-kralen SMD 2835 Decoratief Warm wit / Koel wit / Natuurlijk wit 110-220 V / RoHs
3% koopUSD $ 13.99
 1pc 4 W 360 lm GU10 LED-spotlampen 4 LED-kralen Krachtige LED Warm wit / Koel wit 85-265 V
3% koopUSD $ 2.51
 1pc 3 W 0-200LM GU10 / GU5.3 / E26 / E27 LED-spotlampen 1 LED-kralen COB Dimbaar Warm wit / Koel wit / Natuurlijk wit 220-240 V / RoHs
3% koopUSD $ 5.59
 5 stuks 4 W 450 lm LED-spotlampen 4 LED-kralen Krachtige LED Warm wit 12 V
4% koopUSD $ 15.39
 zdm 5 stks dimbare 4 w gu10 led high power lamp 400-450lm koud wit 6000-6500 k ac 220-240 v
4% koopUSD $ 19.59
 YWXLIGHT® 5 stuks 5W 400-500lm GU5.3 (MR16) LED-spotlampen MR16 60 LED-kralen SMD 2835 Decoratief Warm wit Koel wit 12V 220-240V
4% koopUSD $ 25.19
 4 W 400 lm GU10 LED-spotlampen MR16 4 LED-kralen Krachtige LED Dimbaar Warm wit 220-240 V
5% koopUSD $ 3.77
 1pc 4.5W 600lm MR16 LED-spotlampen 1 LED-kralen COB Warm wit Koel wit 12V
5% koopUSD $ 5.31
 10 stuks 5W 550-650lm GU10 LED-spotlampen 1 LED-kralen COB Dimbaar Decoratief Warm wit Koel wit 220-240V
5% koopUSD $ 50.39
 YWXLIGHT® 6pcs 8 W 700-850 lm GU10 LED-spotlampen 1 LED-kralen COB Dimbaar / Decoratief Warm wit / Koel wit 220-240 V / 110-130 V / 6 stuks / RoHs
6% koopUSD $ 36.39
 6pcs 6 W 600 lm GU10 / MR16 LED-spotlampen 1 LED-kralen COB Dimbaar / Decoratief Warm wit / Koel wit 220-240 V / RoHs
6% koopUSD $ 23.93
 1pc 3 W 180-200 lm E14 LED-spotlampen T 1 LED-kralen COB Decoratief Warm wit / Koel wit 220-240 V / 12 V / 1 stuks / RoHs
6% koopUSD $ 3.98
 1pc 1.5 W 60-80 lm GU10 / E26 / E27 LED-spotlampen 18 LED-kralen Dip LED Warm wit / Koel wit 220-240 V
1% koopUSD $ 2.79
 YWXLIGHT® 1pc 5 W 500 lm GU10 / MR16 LED-spotlampen 1 LED-kralen COB Dimbaar Warm wit / Koel wit / Natuurlijk wit 220-240 V / 110-130 V
1% koopUSD $ 5.59
 YWXLIGHT® 1pc 9 W 100-800 lm GU10 LED-spotlampen T 1 LED-kralen COB Dimbaar / Decoratief Warm wit / Koel wit 220-240 V / 110-130 V / 1 stuks / RoHs
1% koopUSD $ 5.03
 1pc 2 W 200LM MR11 LED-spotlampen MR11 18 LED-kralen SMD 2835 Warm wit / Koel wit / Natuurlijk wit 12 V / 12-24 V
1% koopUSD $ 2.79
 brelong 1 stuk 5w mr16 dimbaar led-licht kopje dc12v wit licht / warm wit licht
1% koopUSD $ 3.77
 YWXLIGHT® 1pc 7 W 600-700 lm GU10 LED-spotlampen 48 LED-kralen SMD 2835 Decoratief Warm wit / Koel wit / Natuurlijk wit 85-265 V / 1 stuks
1% koopUSD $ 5.03
 1pc 3 W 280 lm E26 / E27 LED-spotlampen 1 LED-kralen COB Dimbaar Warm wit / Koel wit 100-240 V
1% koopUSD $ 4.19
 10 stuks 6 W 600 lm E14 / GU10 / GU5.3 LED-spotlampen 48 LED-kralen SMD 2835 Decoratief Warm wit / Koel wit 85-265 V / RoHs
1% koopUSD $ 47.59
ATest