English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (139 reviews)
Schrijf een review
  • Door  e.hoitsma
  • Geverifieerde Koper
  • UITELICHTE REVIEW
  • Nov 27, 2016

Prachtige dimbare plafond spotjes. Werken prima.Levering duurde wat langer dan de vorige bestelling, waarschijnlijk vanwege douane problemen. Heb de kosten overigens een dag later al weer terug ontvangen. SUPPER !!!!! Prachtige dimbare plafond spotjes. Werken prima.Levering duurde wat langer dan de vorige bestelling, waarschijnlijk vanwege douane problemen. Heb de kosten overigens een dag later al weer terug ontvangen. SUPPER !!!!!

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 26, 2016

Leuke lampen zien er solide uit en geven goed licht, mooi licht voor in de woonkamer Leuke lampen zien er solide uit en geven goed licht, mooi licht voor in de woonkamer

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 14, 2016

Kunt u mijn geld terug mijn account terugbetalen? Ik wil deze niet doen. Can you refund my money back my account ? I dont want bye these.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 25, 2017

Goede lampen. Mooie prijs. En... snel in huis. Goede lampen. Mooie prijs. En... snel in huis.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 13, 2017

super product had er 40 besteld en ze doen het allemaal super product had er 40 besteld en ze doen het allemaal

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 13, 2016

zeer tevreden van de geleverde lichtsterkte zeer tevreden van de geleverde lichtsterkte

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 31, 2016

Degelijk aanvoelende LED lampen.
Goed verpakt
Zijn iets groter dan de standaard GU10 uitvoering
Goede lichtopbrengst
Nog niet geprobeerd om ze te dimmen.
Degelijk aanvoelende LED lampen.
Goed verpakt
Zijn iets groter dan de standaard GU10 uitvoering
Goede lichtopbrengst
Nog niet geprobeerd om ze te dimmen.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 01, 2016

Blijkbaar is bij mijn bestelling iets verkeerd gegaan; kreeg niets binnen. Het enige wat ik kon zien, is dat het via de duitse post ging, en daar moest het niet zijn.
Na een tijdje nog gemaild dat ik niets ontvangen had. Er werd opnieuw een set opgestuurd, of het ging via een andere weg, maar ik heb ze nu binnen, via zweden, maar ik heb ze. Top. Uiteindelijk heb ik dus heel lang moeten wachten, door dit voorval; bijna een half jaar
Blijkbaar is bij mijn bestelling iets verkeerd gegaan; kreeg niets binnen. Het enige wat ik kon zien, is dat het via de duitse post ging, en daar moest het niet zijn.
Na een tijdje nog gemaild dat ik niets ontvangen had. Er werd opnieuw een set opgestuurd, of het ging via een andere weg, maar ik heb ze nu binnen, via zweden, maar ik heb ze. Top. Uiteindelijk heb ik dus heel lang moeten wachten, door dit voorval; bijna een half jaar

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  henk
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 13, 2016

Vandaag ontvangen, meteen uitgeprobeerd en perfect! Regelbaar van bijna 0 tot 100%. Klein minpuntje: de rand is iets kleiner dan de lamphouder, waardoor bevestiging soms iets lastiger is. Vandaag ontvangen, meteen uitgeprobeerd en perfect! Regelbaar van bijna 0 tot 100%. Klein minpuntje: de rand is iets kleiner dan de lamphouder, waardoor bevestiging soms iets lastiger is.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 05, 2016

Aan de prijs kwaliteit moet je zeker niet twijfelen. Is precies wat ik ervan had verwacht. Goed product. Aan de prijs kwaliteit moet je zeker niet twijfelen. Is precies wat ik ervan had verwacht. Goed product.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 10 stuks 4W 400-450 lm GU10 LED-spotlampen 4 leds Krachtige LED Dimbaar Warm wit Koel wit Wit 220-240
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 26.19
 5W 450-550 lm GU10 LED-spotlampen 18 leds SMD 5630 Warm wit Koel wit AC 220-240V
1% koopUSD $ 16.99
 10 stuks 3W 250 lm GU10 LED-spotlampen 3 leds Krachtige LED Decoratief Warm wit Koel wit AC 220-240V
1% koopUSD $ 20.29
 YWXLIGHT® 6pcs 7W 600-700 lm GU10 LED-spotlampen 48 leds SMD 2835 Warm wit Koel wit Natuurlijk wit
1% koopUSD $ 20.99
 BRELONG® 6pcs 5W 500 lm MR16 LED-spotlampen 4 leds Warm wit Wit DC 12V
1% koopUSD $ 12.39
 SENCART 6pcs 6W 450 lm G4 MR11 LED-spotlampen MR11 12 leds SMD 5730 Decoratief Warm wit Koel wit 12-24V
1% koopUSD $ 10.99
 10 stuks 5W 550-650 lm GU10 LED-spotlampen 1 leds COB Dimbaar Warm wit Koel wit 220V
1% koopUSD $ 34.99
 5 stuks 3.5W 300-350 lm GU10 GU5.3 (MR16) E26/E27 LED-spotlampen MR16 60 leds SMD 2835 Decoratief Warm wit Koel wit AC 110-130V DC 12V AC
1% koopUSD $ 9.99
 5 stuks 6W 450 lm GU5.3 (MR16) LED-spotlampen MR16 3 leds Krachtige LED Decoratief Warm wit Koel wit DC 12V
1% koopUSD $ 16.99
 5W GU10 LED-spotlampen MR16 1 COB 450-500 lm Warm wit Koel wit Natuurlijk wit K Dimbaar AC 220-240 AC 110-130 V
1% koopUSD $ 16.99
 5 stuks 7W 500 lm E14 GU10 E26/E27 LED-spotlampen 5 leds Krachtige LED Decoratief LED Lamp Warm wit Koel wit AC 85-265V
2% koopUSD $ 21.99
 10 stuks 5.5W 450-500lm MR16 LED-spotlampen 4 LED-kralen Krachtige LED Decoratief Warm wit Koel wit 12V
2% koopUSD $ 29.99
 4W E14 GU10 GU5.3 (MR16) E26/E27 LED-spotlampen MR16 5 leds Krachtige LED Decoratief Warm wit Koel wit 400lm 3000/6500K AC 85-265V
2% koopUSD $ 20.99
 6pcs 6W 600 lm GU10 LED-spotlampen MR16 1 leds COB Dimbaar Decoratief Warm wit Koel wit AC 220-240V
3% koopUSD $ 16.99
 5W 3000/6500 lm GU10 LED-spotlampen 4 leds COB Dimbaar Warm wit Wit AC 220-240V AC 110-130V
3% koopUSD $ 27.99
 6W 500-550 lm GU10 LED-spotlampen MR16 48 leds Warm wit Koel wit Natuurlijk wit AC 100-240V AC 85-265V
3% koopUSD $ 2.99
 3W 260-300 lm GU10 LED-spotlampen MR16 3 leds Krachtige LED Dimbaar Warm wit Wit AC 220-240V
4% koopUSD $ 28.99
 5 stuks 3W 300-400 lm LED-spotlampen MR16 3 leds Warm wit Koel wit DC 12V
4% koopUSD $ 11.09
 5 stuks 3W 300lm lm GU10 GU5.3 (MR16) LED-spotlampen 60pcs leds SMD 2835 Decoratief Warm wit Koel wit 220-240V
4% koopUSD $ 10.99
 YWXLIGHT® 7W 600-700 lm MR16 LED-spotlampen MR16 48 leds SMD 2835 Decoratief Warm wit Koel wit Natuurlijk wit
5% koopUSD $ 3.99
 8 stuks 6W 600 lm GU10 MR16 LED-spotlampen 1 leds COB Dimbaar Decoratief Warm wit Koel wit 220-240V
5% koopUSD $ 20.99
 4W 450 lm GU4 (MR11) LED-spotlampen 12 leds SMD 5730 Warm wit Natuurlijk wit DC 12V
5% koopUSD $ 10.99
 10 stuks 6W 600 lm GU10 LED-spotlampen MR16 1 leds COB Dimbaar Decoratief Warm wit Koel wit AC 220-240V
6% koopUSD $ 26.99
 EXUP® 9W 850-950 lm GU10 LED-spotlampen MR16 12 leds SMD 2835 Decoratief Warm wit Koel wit AC 220-240V
6% koopUSD $ 15.99
 YWXLIGHT® 7W 600-700 lm GU10 LED-spotlampen 48 leds SMD 2835 Decoratief Warm wit Koel wit Natuurlijk wit AC85-265
6% koopUSD $ 17.99
 6pcs 5W 400 lm GU10 LED-spotlampen 1 leds COB Dimbaar LED Lamp Warm wit Koel wit AC 110-130V AC 220-240V
1% koopUSD $ 23.99
 3W 260-300 lm GU10 LED-spotlampen MR16 3 leds Krachtige LED Dimbaar Warm wit Wit AC 220-240V
1% koopUSD $ 13.99
 YWXLIGHT® 10 stuks 3W 250 lm G4 2-pins LED-lampen MR11 12 leds SMD 2835 Decoratief Warm wit Koel wit Natuurlijk wit DC 12V AC 220-240V
1% koopUSD $ 7.99
 10W 850-950 lm E14 G9 GU10 E26/E27 B22 LED-maislampen TL 69 leds SMD 5730 Waterbestendig Decoratief Warm wit Koel wit AC 110-130V AC
1% koopUSD $ 20.99
 YWXLIGHT® 8W 700-850 lm GU5.3 (MR16) LED-spotlampen MR16 1 leds COB Dimbaar Decoratief Warm wit Koel wit AC 12V DC 12V
1% koopUSD $ 22.99
 1.5W 190 lm GU10 LED-spotlampen 20 leds SMD 5050 Warm wit Koel wit AC 220-240V
1% koopUSD $ 14.99
 4W GU5.3 (MR16) LED-spotlampen MR16 4 leds Krachtige LED Dimbaar Decoratief Warm wit Koel wit 320-350lm 3000/6000K DC 12V
1% koopUSD $ 20.99
 YouOKLight 3W 200-250 lm GU10 LED-spotlampen R63 3 leds Krachtige LED Decoratief Warm wit Koel wit AC 110-130V AC 220-240V
1% koopUSD $ 11.99
ATest