English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (14 Reviews)
Schrijf een review
  • Door  cj70
  • Geverifieerde Kope
  • Mar 30, 2016

Aangekomen binnen de verwachte tijd en waren erg blij met het product Chegou dentro do tempo previsto e ficaram encantadas com o produto

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 12, 2016

Ik heb geadviseerd, het is heel goed - I recommmed, its very good-

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 19, 2016

erg mooi, eenmaal aangebracht benijdenswaardig door elke manicure. molto bello, una volta applicato invidiabile da qualsiasi manicure.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 19, 2016

Mooi, ik hoop dat het eerder hetzelfde beeld zal zijn Beautiful, I hope that it will be the same image before

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 18, 2016

Prachtig gekleurd en gemakkelijk te gebruiken! Ik vind ze erg leuk, want met een beetje heb ik een geweldig resultaat Belle colorate e facili da usare! Mi piacciono tanto perché con poco ho un ottimo risultato

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 30, 2016

Mooie levendige kleuren, leven zoals op de foto. Szép élénk színek, élőben olyan, mint a képen.

Antwoord Vertaald uit het Hongaars Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 20, 2015

Erg mooi! Ik raad aan....... Very pretty! I recommend.......

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 03, 2015

Goed ontvangen (een beetje lang zei dit!) Komt perfect overeen met de foto. Ik heb het nog niet geprobeerd, dus ik kan niet zeggen of ze het goed bijhouden. In elk geval, voor deze prijs zelfs voor een avond die ik adviseer! Bedankt miniinthebox. Bien reçu (un peu long ceci dit !) correspond parfaitement à la photo. Je nai pas encore essayé donc je ne peux pas dire si ils tiennent correctement. En tout cas, à ce prix même pour une soirée je conseille !

Merci miniinthebox.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 03, 2015

Ik hield van het product, super aanbevelen. Adorei o produto, super recomendo.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 11, 2015

.................................................. ........................ mooi ..........................................................................hermosos

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest