English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (45 Reviews)
Schrijf een review
  • Jan 21, 2013

Ik heb 1 N95, 5 jaar en nog nooit ontmoet met zo originele batterijen of een hoge autonomie. Meestal duurde het één dag, zelfs de originelen. Deze twee dagen kan en zal ik immense en lange oproepen doen. Ik wil de Mini in the Box feliciteren. Hier kocht hij andere producten en nogmaals ben ik zeer tevreden. Op dit punt beschouw ik de Mini en Light in the Box als een van de beste online winkels. Aarzel niet om het aan te bevelen voor zijn kwaliteit en professionaliteit. Sommige details in de vertalingen maar NIEMAND is perfect en wie wil NIEMAND zijn !! HEB EEN PRACHTIGE DAG I have 1 N95, 5 years and never met with so original batteries or high autonomy. Usually lasted one day even the originals. These two days I can and doing immense and long calls.

I want to congratulate the Mini in the Box
Here it bought other products and once again I am very pleased.
At this point I consider the Mini and Light in the Box one of the best online stores.
Do not hesitate to recommend it for its quality and professionalism.
Some details in the translations but NOBODY is perfect and who wants to be a NOBODY!!

HAVE A WONDERFULL DAY

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 19, 2012

Ik heb mijn eerste aankoop gedaan en het product is perfect aangekomen. Ik doe een tweede en wacht. Ik denk dat het ook zal komen. Fiz a minha primeira compra e o produto chegou perfeitamente. Estou fazendo uma segunda e aguardando. Creio que chegará também.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 12, 2011

Het werkt perfect op mijn n95 en het gaat net zo lang mee als het origineel. Nogmaals bedankt, miniinthebox. Funciona perfectamente en mi n95, y dura como la de origen.
Gracias de nuevo miniinthebox.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 15, 2013

Goede batterij en past goed in telefoon. Snel geleverd. Goede batterij en past goed in telefoon. Snel geleverd.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 22, 2018

Alles heeft een geweldige prijs !! formidabel !! Si trova di tutto e ad ottimo prezzo!!formidabile!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 03, 2017

Het lijkt origineel, het werkt geweldig sembra originale, funziona alla grande

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 08, 2013

zeer goede duurzaamheid van uitstekende lading. muito boa duraçaõ da carga excelente.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  JBJ
  • Geverifieerde Kope
  • Apr 18, 2013

Zeer goedkoop en volledig compatibel voor de E65. Ik heb twee batterijen vernield en ik wilde niet van een telefoon af die geweldig voor me werkt. Ik was op zoek naar originele batterijen en ze waren erg duur. Dit is geweldig en werkt wonderen. :) Muy barata y totalmente compatible para el E65. Tenía dos baterías destrozadas y no me quería deshacer de un teléfono que me funciona estupendamente. Buscaba baterías originales y eran muyyyyy caras. Esta está fenomenal y funciona de maravilla. :)

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 05, 2013

Zeer goede leverancier. Snelle bezorging. Alle problemen lossen snel op 1 dag. oke Super Very good suplier. Fast delivery. All problems resolve fast 1 day . OK Super

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 25, 2013

Helemaal aanbevolen. Zeer hoge kwaliteit en compatibel. Totalmente recomendable. Grandísima calidad y compatible.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest