English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (22 Reviews)
Schrijf een review
  • Door  r.kaag
  • Geverifieerde Kope
  • UITELICHTE REVIEW
  • May 23, 2012

Grappig vorm gegeven USB stick.
Werkt prima en ook alle 16gb zijn aanwezig.
De lens is de stick zodat hij ook makkelijk in je computer past.
Grappig vorm gegeven USB stick.
Werkt prima en ook alle 16gb zijn aanwezig.
De lens is de stick zodat hij ook makkelijk in je computer past.

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 18, 2014

super leuke USB stick die het prima doet. super leuke USB stick die het prima doet.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 22, 2016

Geweldig object ... langzaam verzenden ... Great object...shipping slow...

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 14, 2015

goed product, goed verpakt en gerespecteerde tijd bon produit, bien emballé et délai respecté

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 31, 2015

IK KOOP DEZE STOK AAN EEN VRIEND, IS VERHOOGD DOOR DIT ANDER ONTWERP DAN ANDERE MODELLEN AM CUMPARAT ACEST STICK UNUI PRIETEN, A FOST FOARTE INCANTAT DE ACEST DESIGN APARTE FATA DE CELELALTE MODELE

Antwoord Vertaald uit het Roemeens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 06, 2015

interressant. mooie kopie van een camera interressant.
belle copie dun appareil photo

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 25, 2014

uitstekende goede verkoper snelle verzending excellent good seller fast shipping

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 21, 2014

Het was het snelste dat ik kreeg !! :) Zeer tevreden !!! Foi das coisas mais rápidas que recebi!! :) Muito satisfeita!!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 19, 2014

Een beetje laat, maar het werkt perfect. Uitstekende aankoop! Goed gedaan ook in de details. Un poco in ritardo ma funziona perfettamente. Ottimo acquisto! Ben fatta anche nei dettagli.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door 
  • Geverifieerde Kope
  • Jan 11, 2014

mooi !!!! perfect! voor nu werkt het goed! Ik kocht het met twee andere voorwerpen en ik raakte € 17 voor de douane. bellissima!!!! perfetta! per ora funziona correttamente!lho acquistato con altri due oggetti e mi sono toccati 17€ di dogana..

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

crawl