English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (230 Reviews)
Schrijf een review
  • Feb 15, 2013

Ik heb het onlangs gekregen, het is gewoon een goede zaak. Het is jammer dat er weinig ringen zijn. Fotos zijn uitstekend. De kwaliteit van de winkel is ook uitstekend, bedankt! Приобрел недавно, просто отличная вещь. Жалко только, что колечек мало. Фотки отличные получаются. Качество магазина так же отличное, спасибо!

Antwoord(2) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 25, 2013

Een tijdje geleden een 180 graden fisheye lens voor de iPhone van mijn dochter gekocht voor het luttele bedrag van €11,03 inclusief verzendkosten. Eerlijk gezegd waren mijn verwachtingen niet erg hooggespannen. Het was voor de eerste keer dat ik via MiniInTheBox iets bestelde, en vroeg me af of ik ooit iets zou ontvangen. Maar bij zon bedrag was een gokje wel geoorloofd. Toen ik na 1,5 week nog niets had ontvangen, leek mijn pessimistische verwachting uit te komen. Maar een paar dagen later arriveerde zowaar het pakketje. De lens was uitstekend verpakt. Het lensje zelf was een aangename verrassing: geen kunststof, maar 2 echte glazen lensdelen (verwijderen van de frontlens maakt er zelfs een macrolens van) en een metalen lensvatting. Klasse! Het heeft al voor leuke plaatjes gezorgd.
Alleen het bevestigingsringetje, dat om het lensje van de iPhone bevestigd moet worden om de lens magnetisch aan te bevestigen liet snel los. Opnieuw plakken, maar dan met bijv. 10 secondenlijm gaf een goed en degelijk resultaat.
Een tijdje geleden een 180 graden fisheye lens voor de iPhone van mijn dochter gekocht voor het luttele bedrag van €11,03 inclusief verzendkosten. Eerlijk gezegd waren mijn verwachtingen niet erg hooggespannen. Het was voor de eerste keer dat ik via MiniInTheBox iets bestelde, en vroeg me af of ik ooit iets zou ontvangen. Maar bij zon bedrag was een gokje wel geoorloofd. Toen ik na 1,5 week nog niets had ontvangen, leek mijn pessimistische verwachting uit te komen. Maar een paar dagen later arriveerde zowaar het pakketje. De lens was uitstekend verpakt. Het lensje zelf was een aangename verrassing: geen kunststof, maar 2 echte glazen lensdelen (verwijderen van de frontlens maakt er zelfs een macrolens van) en een metalen lensvatting. Klasse! Het heeft al voor leuke plaatjes gezorgd.
Alleen het bevestigingsringetje, dat om het lensje van de iPhone bevestigd moet worden om de lens magnetisch aan te bevestigen liet snel los. Opnieuw plakken, maar dan met bijv. 10 secondenlijm gaf een goed en degelijk resultaat.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 28, 2014

erg goed, voldeed aan mijn verwachtingen! Het magneetsysteem is cool, maar de magneet lijmde niet erg goed op de achterkant van de iPhone, omdat het glas is! mijn voorfilm is mat en het resultaat van collage was duizend keer beter, blijkbaar zal ik voor een deel van de tbm een ​​matte film moeten zoeken (dit als ik rs vind) en komt er maar 3 ringen, iets dat ik ook slecht vond, maar dit nemen ze is geweldig! Ik raad aan om ja te kopen! muito boa, atendeu minhas expectativas! O sistema de imã é bacana, mas o imã não colou muito bem na parte de tras do iphone, por ser vidro! minha pelicula frontal é fosca e o resultado de colagem foi mil vezes melhor, pelo visto terei que procurar uma pelicula fosca para parte de tras tbm (isso se eu achar rs) e só vem 3 aneis, algo que tbm achei ruim, mas tirando isso ela é otima! recomendo a compra sim!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 18, 2014

Vandaag was de langverwachte vis. Kachvo uitstekend, niet lang gaan bestellen 28.02 kwam op 18.03, ik denk dat het niet lang meer duurt. Alles was goed ingepakt. Bedankt voor de lens: 33 Сегодня пришел долгожданный фишай. Качво отличное, шел не долго
заказывала 28.02пришел 18.03,считаю,что это не долго. Упаковано было все хорошо.
Спасибо за линзу:33

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 26, 2014

Erg blij om te kopen, we krijgen grappige fotos +) Очень рад покупке, получаются забавные фото+)

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 09, 2014

Nou, wat kan ik zeggen ... Ring vast aan de socket, op de magneet zit goed. Als een goede stabilisator automatisch scherpstellen in de telefoon, neem het zal er geen spijt van hebben. In HTC ONE X 2012 vangt autofocus de lens niet perfect op, maar het is acceptabel. * Levering aan Peter 3 maanden. Glorie aan de RF-post. Ну, что тут скажешь....Кольцо приклеил к панельке, на магните сидит хорошо. Если хороший стабилизатор авто фокуса в телефоне, берите не пожалеете. В HTC ONE X 2012 года авто фокус линзу ловит не идеально, но приемлемо.
*Доставка в Питер 3 месяца. Слава почте РФ.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 08, 2013

Ik hield van deze telefoon, ik heb de mijne al gekocht. eu adorei esse celular , já comprei o meu .

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 06, 2012

het duurde 15 dagen om aan te komen, maar het kwam aan, wat belangrijk is ... maar op de eerste dag gaf de lens een kleine vervaging in zwart, niets dat de functionaliteit ervan veranderde. maar nog steeds som de verf die de structuur bedekt (zwart) beter bestand moeten zijn !!! demorou, passaram do prazo uns 15 dias, mas chegou, q é o importante... mas no primeiro dia a lente deu uma pequena desbotada no preto, nada q mude sua funcionalidade. mas ainda sum a tinta q recobre a estrutura ( preta ) deveria ser mais resistente !!!

Antwoord(4) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 08, 2014

zeer mooie en goede camera voor de prijs. aanrader! zeer mooie en goede camera voor de prijs. aanrader!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 03, 2013

fantastisch product, zoals afgebeeld, zeer goede levering. fantastisch product, zoals afgebeeld, zeer goede levering.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest