English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (840 reviews)
Schrijf een review
  • Door dla.rowley
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 22, 2017

Het werkt perfect. Gezien de prijs is het wachten waard Funciona perfectamente.
Considerando el precio vale la espera

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sebagia
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 25, 2016

Ik heb het net gekregen. Is erg mooi, lichtblauw, en het heeft inderdaad motion plus! De synchronisatie was direct! Ik hoop dat het zal duren. Het past ook perfect aan mijn originele siliconen hoesje. Verzonden binnen 19 dagen! I just got it.
Is very beautiful, light blue, and it has indeed motion plus!
The sync was instant!
I hope it will last.

It also fitted perfectly to my original silicon case.

shipped in 19 days!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door daviluciani
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 22, 2012

Perfect product, het is niets te danken aan wat er met de WII mee komt. Produto perfeito, não deve nada ao que vem junto com o WII.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door flavio.prati
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 29, 2017

Goed gedaan, regelmatig verbonden met mijn moeder. Ik heb de operatie nog niet geverifieerd. Ben fatti, collegati regolarmente alla mia wiiU.
Non ho ancora verificato il funzionamento.

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door t.studioooo
  • Geverifieerde Koper
  • May 12, 2015

controller werkt goed! zeer tevreden met de aankoop! контроллер отлично работает! очень доволен покупкой!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door blackrider430
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 06, 2013

Geweldig product, maximale compatibiliteit, lage prijs !!! Bij het kiezen van de goedkope verzendmethode (10/20 levertijd) kwam het product na ongeveer 7 dagen thuis! Ik denk dat ik door deze producten betrouwbaar zal blijven kopen met goede producten tegen onovertroffen prijzen! Ottimo prodotto, compatibilita massima, prezzo contenuto!!! Pur scegliendo il metodo di spedizione economica (tempi di consegna 10/20 gg), il prodotto mi e arrivato a casa dopo circa 7 giorni!!! Penso di continuare sicuramente a fare acquisti da questo sito rilevatosi affidabilissimo con prodotti ottimi a prezzi imbattibili!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ghigas
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 08, 2013

Perfecte afstandsbedieningen. Bedrijf op 100%. Telecomandi perfetti. Funzionanti al 100%.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jorgelimahil
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 05, 2013

Ik kocht een controle kubus spel de verkoper zei dat het zou ophalen mijn ni zal niet nemen maar ik kwam er niet toen ik de site van vcs zag Ik was verrast met de mooie controles en van verschillende kleuren meer verbaasd als de controle hetzelfde zal of niet het is niet gekomen dat ik tevreden ben. comprei um controle de game cube o vendedor disse que ia pega no meu ni tendo will mais não pegou ai quando vie o site de vcs fiquei surpreso com os controle bonitos e de varias cores mais to surpreso se o controle vai pega mesmo ou não
que ainda não chegou
turmara que eu fique satisfeito.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lorenzomanila
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 17, 2013

Grote compatibele controller. Minder dan de helft van de prijs voor de originele. Werkt prima met de laatste Wii-versie. Pas op voor de invoerbelasting en BTW (Iva). Op het einde wordt de kosten bijna verdubbeld. Goedkoper dan het origineel toch. Levert in 5 dagen :))) Great compatible controller. Less than half of the price for the original one. Works fine with the last Wii version.
Beware of the import taxes and Vat (Iva). In the end the cost will be almost doubled.
Cheaper than the original anyway.
Delivered in 5 days :)))

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door g16
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 05, 2012

Identiek aan het origineel (rood in fotos) En echt geweldige producten! Snelle levertijden (UPS), maar ik had de ongelukkige verrassing van een te hoge kosten van de douane, waardoor het gemak van Mini in de doos bijna geannuleerd werd! Volgende keer kiest ik voor langzame verzending! Identici alloriginale (Rosso in foto) E davvero ottimi prodotti! Tempi di consegna velocissimi (UPS) ma ho avuto la sfortunata sorpresa di un costo troppo alto di sdoganamento, che ha quasi annullato la convenienza di Mini in the Box! La prossima volta sceglierò la spedizione lenta!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Wii MotionPlus Draadloos
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 19.99
 -- metMini Audio en Video-Batterijen en Opladers- voorNintendo Wii-
1% koopUSD $ 19.99
 2-in-1 MotionPlus-afstandsbediening en nunchuk + hoes, voor Wii/Wii U (wit)
1% koopUSD $ 16.99
 afstandsbediening en de Nunchuk controller voor Wii / Wii U
1% koopUSD $ 12.99
 beschermende siliconen case voor Wii / Wii U afstandsbediening (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 2.99
 MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
1% koopUSD $ 21.99
 Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (wit)
1% koopUSD $ 16.99
 Controllers Voor Nintendo Wii Wii U
1% koopUSD $ 18.99
 Nunchuk Controller voor Wii
1% koopUSD $ 4.99
 Hoge kwaliteit MotionPlus voor Wii-afstandsbediening (wit)
1% koopUSD $ 7.99
 Nunchuk Controller voor Nintendo Wii (wit)
2% koopUSD $ 4.99
 -Accessoiren Sets- voorNintendo Wii-
2% koopUSD $ 2.99
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Noviteit Draadloos
2% koopUSD $ 20.99
 MotionPlus-adapter + siliconen hoesje, voor Wii/Wii U afstandsbediening (wit)
3% koopUSD $ 8.99
 -- metPlat Draagbaar Noviteit Controllers- voorNintendo Wii Wii U-
3% koopUSD $ 8.99
 WII Audio en Video Batterijen en Opladers voor Nintendo Wii Oplaadbaar Vast #
3% koopUSD $ 12.99
 Infrarode sensorbalk voor Wii
4% koopUSD $ 3.99
 Draagbare Wii naar HDMI 720p/1080p omvormer met HDMI mannetje naar mannetje kabel (wit)
4% koopUSD $ 8.99
 #-WII- metGaming Handvat-Polycarbonaat-Audio en Video-Controllers- voorNintendo Wii-
4% koopUSD $ 10.99
 -- metMini Nieuwigheid-Metaal ABS-Audio en Video-Kabels en Adapters- voorNintendo Wii-
5% koopUSD $ 14.99
 Scherp geprijsde afstandsbediening en Nunchuck-controller, voor Nintendo Wii (zwart)
5% koopUSD $ 17.99
 DF-0083 Bluetooth Stuurwielen voor Nintendo Wii Wii U Nintendo Wii U Noviteit Draadloos
5% koopUSD $ 5.99
 afstandsbediening en de Nunchuk controller met beschermende siliconen case voor Wii / Wii U (wit)
6% koopUSD $ 18.99
 Batterijen en Opladers Voor Nintendo Wii Oplaadbaar
6% koopUSD $ 17.99
 Controllers Voor Nintendo Wii
6% koopUSD $ 16.99
 Controllers Voor Nintendo Wii
1% koopUSD $ 7.99
 motionplus motion plus + siliconen hoesje voor Nintendo Wii afstandsbediening spel
1% koopUSD $ 9.99
 Europese voedingsadapter, voor Wii
1% koopUSD $ 9.99
 Gripstijl klassieke controller, voor Wii (wit)
1% koopUSD $ 8.99
 Draadloze Wii U Pro-controller, voor Nintendo Wii U (zwart)
1% koopUSD $ 20.99
 controller voor nintendo wii u pro
1% koopUSD $ 16.99
 Zwarte DualShock 3-controller, voor Sony Playstation 3/PS3
1% koopUSD $ 10.99
 HDMI converter voor de Wii
1% koopUSD $ 8.99
CTest