English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (278 reviews)
Schrijf een review
  • Jan 09, 2012

Ik was best wel huiverig dat de het niet gingen doen.. Maar na de aanmeldprocedure te hebben uitgevoerd doen ze het even goed als de originele afstandsbediening en nunchuck.
Ook werden de producten snel verzonden.
Toppie!
Ik was best wel huiverig dat de het niet gingen doen.. Maar na de aanmeldprocedure te hebben uitgevoerd doen ze het even goed als de originele afstandsbediening en nunchuck.
Ook werden de producten snel verzonden.
Toppie!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 02, 2014

werkt perfect, kwaliteit van dat in de handel fonctionne parfaitement, qualité de celle dans le commerce

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 27, 2012

Ik kocht een 2in1 MotionPlus Remote Controller en Nunchuk + Case voor Wii (Blauw) in deze winkel: ik ontving het binnen tien dagen (Frankrijk) en het is een gloednieuw apparaat: krachtig en mooi: het is geweldig I purchased a 2in1 MotionPlus Remote Controller and Nunchuk + Case for Wii (Blue) in this shop : I received it within ten days ( France) and it is a brand new device : powerful and beautiful : its great

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 13, 2012

Toen ik de pagina binnenging, vertrouwde ik niet veel mini-dozen, maar toen ik de bestelling plaatste, kreeg ik deze in minder dan 15 dagen en ik ben blij om deze pagina te krijgen voor al zijn kwaliteit en je vertrouwen heeft geen enkele twijfel over onze bestellingen omdat het 100 is % betrouwbaar. Groeten aan iedereen. Yo cuando entre en la pagina no me fiaba muncho de miniithebox pero cuando hice el pedido me yego en menos de 15 dias y estoy contento de aver conseguio esta paguina por toda su calidad y su confianza no tengais ninguna duda en acer buestros pedidos porque es 100% fiable. Un saludo a todos/as.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 13, 2012

Miniithebox een 100% betrouwbare pagina. Miniithebox una pagina 100% fiable.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 29, 2012

Geweldig artikel. Zonder problemen gehinderd. Het was vrij serieus ottimo articolo.Arrivato senza nessun problema.ditta abbastanza seria

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 09, 2011

Uitstekende productkwaliteit / prijs. Excelente producto calidad / precio.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 13, 2012

Zeer goede set voor Wii! we waren tevreden met de aankoop en het bespaarde geld :). Ik raad aan. Als je joysticks zoekt voor het spel, dan is de prijs van kwaliteit geweldig. Очень даже неплохой набор для Wii! мы остались довольны покупкой и сэкономленными деньгами :). Рекомендую. Если ищите джойстики для игры, то ценакачество порадовало.

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 27, 2011

Artikel komt overeen met verwachtingen. De enige negatieve verrassing, douane kosten, + 39% over het betaalde bedrag. Articolo corrispondente alle aspettative.
Unica sorpresa negativa, le spese doganali, + 39% rispetto limporto pagato.

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 22, 2011

Ik upload de foto van de controller en de nunchuk die ik heb gemaakt. Subo la foto del mando y el nunchuk que he hecho.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest