English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Kerstuitverkoop Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (341 reviews)
Schrijf een review
  • Door marco_nr9
  • Geverifieerde Koper
  • May 23, 2012

afstandsbediening van geweldige kwaliteit werkt uitstekend op de WII de controller werkt ook met inductiebatterijen die ik gebruik met de originele controller. de controller overleefde ook mijn dochter, die de polswikkel niet gebruikte. en vloog in de woonkamer. bedankt. great quality remote controller works excellent on the WII
the controller works also with induction batterys who i use with orginal controller.

the controller also survived my daughter ,who did not use the wrist wrap.
and was flying in the living room.

thanks.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door j.a.ootjers
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 12, 2013

Geweldig werkende kompacte 2in1 MotionPlus Remote Controller en Nunchuk
werkt uitstekend op het oude model WII
Geweldig werkende kompacte 2in1 MotionPlus Remote Controller en Nunchuk
werkt uitstekend op het oude model WII

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door modica98
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2012

Attima kwaliteit en uitstekende prijs bij het tijdig verzenden van een goede site voor de kopers beveel ik het niet minder dan het origineel aan Attima qualita ed ottimo prezzo tenpi di spedizione puntuali un buon sito per gli aquisti ve lo consiglio non a nulla di meno degli originali

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rotulosmillenium
  • Geverifieerde Koper
  • May 04, 2012

Het is fantastisch en gaat geweldig tegen onverslaanbare prijzen. Je kunt kopen zonder problemen. es fantastico y va genial a precio inmejorable.gracias.
podeis comprar sin problemas.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door avalart
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 24, 2012

Uitstekend product en voor een goede prijs. Juiste bediening Perfecte verpakking en de juiste levertijd. Ik zal hier blijven kopen. Producto excelente y a buen precio. Funcionamiento correcto. Embalaje perfecto y el plazo de entrega correcto. Seguire comprando aqui.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gi.misiti
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 20, 2012

Ik herhaal hetzelfde als het origineel en kwam op tijd aan mi ripeto uguale ad originale,ed arrivato in perfetto orario

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door anylon65
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 09, 2012

Het product werkt perfect en wordt herkend (Mario Kart en Wii Fit Plus) als een origineel exemplaar. De geluiden afkomstig van de afstandsbediening zijn iets minder mooi dan het origineel. Volledig tevreden met de aankoop Il prodotto funziona perfettamente ed è riconosciuto (Mario Kart e Wii Fit Plus) come uno originale. I suoni provenienti dal telecomando sono leggermente meno belli delloriginale. Pienamente soddisfatto dellacquisto

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door agus_loz
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 06, 2012

Uitstekend product en zeer goede prijs. Juiste bediening Perfecte verpakking en de juiste levertijd. Producto excelente y a muy buen precio. Funcionamiento correcto. Embalaje perfecto y el plazo de entrega correcto.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pescatoreil
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 05, 2012

Ik wachtte een tijdje, maar de afstandsbediening werkt alsof het origineel, uitstekend (ik betaalde € 10,55 voor de douane bij aankomst, maar ik wist het) ho aspettato un pò ,ma il telecomando funziona come se fosse l originale , ottimo ( all arrivo ho pagato 10,55€ x la dogana ,ma lo sapevo )

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pulcetto
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 30, 2011

vrijwel gelijk aan het origineel. identiek in prestaties. praticamente uguale alloriginale.
identico nelle prestazioni.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest