English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (14 Reviews)
Schrijf een review
  • May 22, 2016

Een heel fijn/stevig hoesje. Kan goed tegen stoten en vallen. Zit er ook leuk uit. In het begin was het even kijken hoe de knopjes van de volume werkten. Dat werd al snel duidelijk. Een heel fijn/stevig hoesje. Kan goed tegen stoten en vallen. Zit er ook leuk uit. In het begin was het even kijken hoe de knopjes van de volume werkten. Dat werd al snel duidelijk.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 02, 2015

Ziet er op het eerste gezicht prima uit. Snelle levering! Ziet er op het eerste gezicht prima uit. Snelle levering!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 19, 2015

Het is een leuk hoesje, helaas heb ik de verkeerde maat besteld. Het is een leuk hoesje, helaas heb ik de verkeerde maat besteld.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Lau
  • Geverifieerde Kope
  • Sep 24, 2015

Zeer mooie en zeer duurzame hoes Cover molto bella e molto resistente

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 01, 2015

Een cover van goede kwaliteit, aan de telefoon kwam perfect! Over het algemeen ben ik blij)) Чехол хорошего качества, к телефону подошел отлично!вообщем я довольна))

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 22, 2015

Product volgens de beschrijving op de site. Levering een beetje lang. Produit conforme à la description sur le site. Livraison un peu longue.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 28, 2015

product kwam op tijd allemaal perfect. weerspiegelt de specificaties van de site !! prodotto arrivato nei tempi previsti tutto perfetto. rispecchia le specifiche del sito!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 09, 2015

Perfect! erg moeilijk en super spins! Aangekomen in de geplande en in goede staat! Ik raad het aan :) Perfeito! muito resistente e super gira!
Chegou dentro do previsto e em bom estado! Recomendo :)

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 02, 2015

Perfecte romp erg mooi! Conform de afbeelding. 1 maand dat ik het gebruik en nog steeds solide. De achterkant van de romp klauwt echter snel genoeg, maar we zien hem alleen in het licht Coque parfaite très jolie !
Conforme à limage.
1 mois que je lutilise et toujours aussi solide.
Cependant, le côté arrière de la coque se griffe assez vite mais on ne le voit quà la lumière

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 29, 2014

perfecte behuizing, net zoals ik het leuk vind ... zeer duurzaam en dik! Perfect! Ik kan het ten zeerste aanbevelen !!!!! custodia perfetta, proprio come piace a me... molto resistente e spessa! Perfetto!
La consiglio vivamente!!!!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest