English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (902 Reviews)
Schrijf een review
  • Door  kimberley
  • Geverifieerde Kope
  • UITELICHTE REVIEW
  • Feb 05, 2017

Mooie kleine steentjes en zien er goed uit! Mooie kleine steentjes en zien er goed uit!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 12, 2016

Artikel volledig compliant! Ik raad je aan. Waar voor je geld aan de top. Article totalement conforme ! je vous recommande. Rapport qualité/prix au top.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 20, 2017

ja ja heel veel bling bling en ik vind het geweldig dus ik zal er zeker nog een keer bestellen dank ik ben blij tot de volgende keer ... yes yes a lot of bling bling and i love it so i will order there again for sure thanks i am happy till next time ...

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 13, 2017

Erg blij met het item, platback edelstenen van goede kwaliteit. Goede prijs en snellere levering dan verwacht. Very happy with item, good quality flat back gems. Good value and quicker delivery than expected.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 01, 2017

Mooi product, kan niet wachten om ze op mijn nagels te proberen Nice product, can’t wait to try them on my nails

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 30, 2017

Zeer goede nageldecoratie. Makkelijk te gebruiken. Zeer sterk en duurzaam op de nagels. Ik raad het aan. Very good nail decoration. Easy to use. Very strong and durable on the nails. I recommend it.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 20, 2016

Ze zijn erg leuk en speciaal om je nagels te allen tijde te laten zien son muy lindas y especiales para lucir las uñas en todo momento

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 02, 2015

Besteld op 08/01/2015, kwam op 02/02/2015 Kwam goed verpakt en vond het geweldig, de stukken zijn super helder en perfect, hebben net een buit in het pakket opgepikt. De hoeveelheid is meer dan 200 delen, ik ontving meer dan 300 in het pakket, wat geweldig was! Ze kwamen goed verpakt en zijn erg glanzend en mooi! Ik kreeg er maar één die kapot was, en het pakket kwam met veel meer, ik kreeg meer dan 300 stukjes! dat is geweldig Pedido a 08/01/2015, veio dia 02/02/2015

Veio bem embalado e adorei, as peças são super brilhantes e perfeitinhas, apenas apanhei uma estraga no pacote. A quantidade é superior a 200peças, recebi mais de 300 no pacotinho, o que foi óptimo!

They came well packed and are very shinny and pretty! I only got one that was broken, and the package came with a lot more, i got more than 300 pieces! which is great!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 23, 2014

straziki met parelmoer, helemaal glinsterende, mooi. стразики с перламутром,все переливаются, красивые.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 29, 2014

Gladde stenen met een goede afwerking. Laten we kijken hoe ze in de business zullen zijn. Ровные камни с хорошим покрытием. Посмотрим, как будут в деле.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 200 pcs Nagelsieraden Cool Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Chic & Modern / Modieus / Kynsien korut
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 1.99
 10 stuks Make-up kwasten professioneel Synthetisch haar Milieuvriendelijk / Professioneel / Zacht Kunststof
1% koopUSD $ 11.99
 1pc nail art fototherapie het polish lijm de diy schuine helling shading pen Chuo pen de borstel mahoniehouten bar
1% koopUSD $ 3.59
 12 pcs Schitteren Nail Art Kit Nagelsieraden Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Punk / Bruiloft / Modieus / Kynsien korut / Metaal
1% koopUSD $ 7.19
 1440 pcs Nagelsieraden Kunstdiamanten Klassiek / Zeer transparant Bruiloft Bal Nagel kunst Manicure pedicure Feest / Uitgaan / Dagelijks / Verlovingsfeest Artistiek / Aristocrat Lolita
1% koopUSD $ 11.99
 15pcs Nail Art Kit Nail acrylborstel Nagel kunst Manicure pedicure Hout Klassiek Dagelijks / Borstels
1% koopUSD $ 4.79
 1 pcs 5 kleuren Dagelijkse make-up Make-up hulpmiddelen Lip Gloss Glinstering waterdicht Bedenken schoonheidsmiddel Dagelijks Verzorgingsbenodigdheden
1% koopUSD $ 2.39
 100 pcs Hele nageltips Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Abstract / Modieus / Muovi
1% koopUSD $ 3.59
 1 pcs Schitteren Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks kiiltaa / Modieus
1% koopUSD $ 3.59
 Nagelsieraden Nagel kunst Manicure pedicure Acryl Abstract / Klassiek Dagelijks
1% koopUSD $ 1.19
 1 pcs Schitteren Pailletten Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Abstract / Modieus
2% koopUSD $ 2.39
 280 pcs Nagelsieraden Kunstdiamanten Makkelijk Te Gebruiken Nagel kunst Manicure pedicure Feest / Avond / Dagelijks Klassiek / Glitter & Sprankel / Kynsien korut
2% koopUSD $ 1.19
 100 pcs Kunstdiamanten Kristal / Ministijl / Comfortabel Passend Sieraden Series Romantische serie Nagel kunst Manicure pedicure Kerstmis / Speciale gelegenheden  / Halloween Romantisch / Zoet
2% koopUSD $ 3.59
 Nail Art Tool Duurzaam Nagel kunst Manicure pedicure Klassiek / leuke Style Dagelijks
3% koopUSD $ 17.99
 50pcs Nagelsieraden Kunstdiamanten Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks kiiltaa / metallinen / Modieus / Kynsien korut
3% koopUSD $ 13.20
 1set 7pcs Akryylijauhe / Poeder / Glitter Poeder Elegant & Luxe / Spiegel Effect / Glitter & Sprankel Nail Art Design
3% koopUSD $ 7.19
 1 pcs Nail Art-boorset Kristal Nagel kunst Manicure pedicure Bruiloft / Feest / Avond / Dagelijks gebruik metallinen
4% koopUSD $ 8.39
 professionele acryl vloeistof voor nail art 120ml
4% koopUSD $ 11.99
 1 box(include approx 300 Rhinestone) Kynsien korut Abstract Klassiek Dagelijks Abstract Klassiek Hoge kwaliteit
4% koopUSD $ 2.39
 Schattig Nagel kunst Manicure pedicure Acryl Klassiek Dagelijks / Kynsien korut
5% koopUSD $ 2.39
 13 pcs Nagelsieraden Parels Kunstdiamanten Schattig Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Fruit / Modieus / Kynsien korut
5% koopUSD $ 15.95
 Schitteren Nagelsieraden Kunstdiamanten Luxe / Modieus Design / Mousserend Nagel kunst Manicure pedicure Feest / Feest / Uitgaan / Dagelijks Elegant & Luxe / Glitter & Sprankel / Kynsien korut
5% koopUSD $ 7.79
 1440pcs/pack Kynsien korut Nail Art Design Tekojalokivi / Glitter & Sprankel / Glitter & Sparkle
6% koopUSD $ 5.99
 1set 17pcs Poeder / Glitter Poeder Elegant & Luxe / Glitter & Sprankel / Nail Glitter Nail Art Design
6% koopUSD $ 10.19
 1set Nail Art-bestanden en buffers Nail Art Tool Nagel kunst Manicure pedicure Amaril / Sieni Klassiek Dagelijks
6% koopUSD $ 5.99
 1 pcs Nagelsieraden Parels Schattig Nagel kunst Manicure pedicure Zoet / nieuwe collectie / Modieus / Kynsien korut
1% koopUSD $ 2.39
 Folie Glitter Nail Art Design Modieus / Bling bling Dagelijks
1% koopUSD $ 3.59
 1set Nagelsieraden Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks kiiltaa / metallinen / Modieus / Kynsien korut
1% koopUSD $ 8.39
 1SET Kunstdiamanten Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks kiiltaa / Modieus
1% koopUSD $ 3.59
 48pcs/set Wateroverdracht Sticker / Nagel sticker Nail Decals / Nail Art doe-het-zelfgereedschap Accessoire Nail Art Design
1% koopUSD $ 4.79
 1pc Nail Art Tool puntjes gereedschap Lichtgewicht Sterkte En Duurzaamheid Nagel kunst Manicure pedicure Andere Materiaal Modieus / Nail Art doe-het-zelfgereedschap Accessoire
1% koopUSD $ 7.79
 12st Schitteren Nagel kunst Manicure pedicure kiiltaa / Klassiek / Chic & Modern Dagelijks
1% koopUSD $ 18.23
 1box Schitteren Nagelsieraden Parels Professioneel / Schattig Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks / Feesten & Uitgaan Luxe / Accessoires / Glam / Kynsien korut
1% koopUSD $ 4.79
BTest