English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (36 Reviews)
Schrijf een review
  • Oct 13, 2014

Met deze kit kun je onmiddellijk aan de slag en heb je heel veel mogelijkheden zowel met de borsteltjes als met de dottingpennen . Een echte aanrader. Met deze kit kun je onmiddellijk aan de slag en heb je heel veel mogelijkheden zowel met de borsteltjes als met de dottingpennen . Een echte aanrader.

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 03, 2016

ze zijn gewoon super gaaf en kijken er naar uit om ze te gebruiken en te gebruiken, ook al heb ik ze niet alleen nodig voor nagels maar om te schilderen, ze zijn perfect voor waar ik ze voor nodig heb ....: - de er bare super fede og glæder mig til at jeg skal til og bruge dem, selvom jeg ikke lige skal bruge dem til negle men til at male med, så er de perfekte til det jeg skal bruge dem til....:-

Antwoord(1) Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 10, 2015

Geweldig dat alles wat je nodig hebt in een verpakking zit Geweldig dat alles wat je nodig hebt in een verpakking zit

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 04, 2015

goed was precies wat we er van verwacht hadden. zou het aanbevelen goed was precies wat we er van verwacht hadden. zou het aanbevelen

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 27, 2014

De bestelde artikelen waren goed verpakt. De bestelde artikelen waren goed verpakt.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  tim
  • Geverifieerde Kope
  • Aug 15, 2014

goed verpakt en precies zoals het plaatje goed verpakt en precies zoals het plaatje

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 19, 2014

Binnen de levertijd en het zijn prima producten! Binnen de levertijd en het zijn prima producten!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 25, 2018

Goed, voor een zeer lage prijs. Ik adviseer !!!! Dobra jakos za bardzo niska cenę. Polecam !!!!

Antwoord Vertaald uit het Pools Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 01, 2018

top !! snelle levering, geweldig product! en goede kwaliteit !!!! top !!livraison rapide, super produit ! et de bonne qualité !!!!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 07, 2017

Alles is perfect en het heeft me niet lang geduurd Todo perfecto y no me ha tardado mucho

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 20pcs Nail Art Tool Nail Art Kit Nail acrylborstel Voor Vingernagel Teennagel Lichtgewicht Sterkte En Duurzaamheid Nagel kunst Manicure pedicure Klassiek / Modieus Dagelijks
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 5.99
 Nail Art Kit Voor Vingernagel Noviteit Nagel kunst Manicure pedicure Klassiek / Chic & Modern / leuke Style
1% koopUSD $ 13.19
 Plastic omhulsel Nail Art Tool Voor Vingernagel Teennagel Multi Function / Beste kwaliteit Klassiek Thema Nagel kunst Manicure pedicure modieus Alledaagse kleding / Oefenen / Beginner / Kynsien korut
1% koopUSD $ 16.79
 1 pcs Acrylvloeistof Voor vinger Nagel kunst Manicure pedicure Abstract
1% koopUSD $ 11.99
 1 set Nail Art Kit Voor Vingernagel Teennagel Nagel kunst Manicure pedicure Chic & Modern / modieus
1% koopUSD $ 42.00
 1 set Amaril / Sieni Nail Art-bestanden en buffers Nail Art Tool Voor Vingernagel Ministijl Nagel kunst Manicure pedicure Eenvoudig / Klassiek Dagelijks
1% koopUSD $ 5.99
 SUN Nail Dryer 48 W Voor 12 V Nail Art Tool Dagelijks Beste kwaliteit / Snel Drogend
1% koopUSD $ 43.31
 12st Schitteren Voor Vingernagel Teennagel Nagel kunst Manicure pedicure kiiltaa / Klassiek / Chic & Modern Dagelijks
1% koopUSD $ 18.23
 1 pcs Nail Art-boorset Kristal Nagel kunst Manicure pedicure Bruiloft / Feest / Avond / Dagelijks gebruik metallinen
1% koopUSD $ 8.39
 1 pcs Eenvoudig / Kits / Pro Nagel kunst Manicure pedicure Bruiloft / Lahja Artistiek / Nail Art doe-het-zelfgereedschap Accessoire / Nagelkunstkits en accessoires
1% koopUSD $ 3.59
 10 stuks Glitter Poeder Glow-in-the-dark / Bling bling Suits / Nail Art Tool
2% koopUSD $ 11.39
 1set 12rolls Nail Foil Striping Tape Nagel kunst Manicure pedicure Modieus Dagelijks / Kalvojen irrotusnauha
2% koopUSD $ 5.99
 15pcs Hout Nail Art Kit Nail acrylborstel Voor Vingernagel Teennagel Noviteit Nagel kunst Manicure pedicure Klassiek / leuke Style Dagelijks
2% koopUSD $ 4.79
 3 stuks Roestvast staal Nail Art-boorset Voor Multi Function / Duurzaam Nagel kunst Manicure pedicure modieus / Modieus Dagelijks
3% koopUSD $ 9.59
 13 pcs Nagelsieraden Parels Kunstdiamanten Schattig Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Fruit / Modieus / Kynsien korut
3% koopUSD $ 15.95
 7pcs Nylon Nail Art Kit Nail acrylborstel Voor Vingernagel Teennagel Acrylkwast Noviteit Nagel kunst Manicure pedicure Klassiek / leuke Style Dagelijks
3% koopUSD $ 5.99
 200 pcs Halve nageltips Nagel kunst Manicure pedicure Dagelijks Abstract / Modieus / Muovi
4% koopUSD $ 5.99
 3 stuks Roestvast staal Scharen Eelt- en likdoornverwijderaars Voor Nagelriem Vingernagel Teennagel Mat Nagel kunst Manicure pedicure Uniek ontwerp / Klassiek Dagelijks
4% koopUSD $ 5.99
 5 stuks Synthetisch haar / Muovi Nail Art Tool Nail acrylborstel Voor Gelkwast Noviteit Nagel kunst Manicure pedicure Klassiek / leuke Style Dagelijks
4% koopUSD $ 3.59
 1440 pcs Klassiek / Zeer transparant Strass Nagelsieraden Kunstdiamanten Voor Vingernagel Bruiloft Bal Nagel kunst Manicure pedicure Feest / Uitgaan / Dagelijks / Verlovingsfeest Artistiek
5% koopUSD $ 11.99
 1 pcs Stempelplaat Sjabloon Modieus Design Nagel kunst Manicure pedicure Stijlvol / Modieus Dagelijks / stempelen Plate / Staal
5% koopUSD $ 3.59
 Nagel kunst Klassiek Hoge kwaliteit Dagelijks nagellak remover
5% koopUSD $ 3.59
 Voor vinger teen 24 kleuren Nagel kunst Manicure pedicure Abstract / Klassiek Dagelijks
6% koopUSD $ 10.79
 50 pcs Water overdracht sticker Nagel kunst Manicure pedicure Modieus Dagelijks
6% koopUSD $ 5.99
 30 pcs 3D Nagelstickers Bloem Nagel kunst Manicure pedicure Schattig Chic & Modern / Modieus Dagelijks / PVC / 3D-kynsitarrat
6% koopUSD $ 8.39
 1 Nagel stempelen Afbeelding sjablionen platen stamper schraper
1% koopUSD $ 3.59
 1pc Nail Cleaning Tools Nail acrylborstel Stofborstels Voor Vingernagel Teennagel Schattig / Noviteit Nagel kunst Manicure pedicure Klassieke Stijl / Klassiek / Medium kwast Dagelijks
1% koopUSD $ 3.59
 1 pcs 3D Nagelstickers Nagel kunst Manicure pedicure Chic & Modern / Elegant & Luxe / Modieus Dagelijks / 3D-kynsitarrat
1% koopUSD $ 2.39
 Abstract - Vinger / Teen - 3D Nagelstickers - PVC - 10pcs nail foils + 1pcs nail foil glue - stuks 4cmX120cm each piece - (cm)
1% koopUSD $ 10.79
 2pcs Schitteren Voor Nagel kunst Manicure pedicure Chic & Modern Dagelijks / Cocktailparty
1% koopUSD $ 4.79
 3 stuks Acryl Voor vinger teen Nagel kunst Manicure pedicure Abstract / Klassiek Dagelijks
1% koopUSD $ 5.99
 4 pcs Stamper & schraper Stempakit Stempelplaat Sjabloon Nagel kunst Manicure pedicure Modieus Dagelijks / Siliconen / Muovi / stempelen Plate / Stamper & Scraper / Staal
1% koopUSD $ 11.39
 12 pcs Diecut Manicure Stencil Nagel kunst Manicure pedicure Modieus Dagelijks
1% koopUSD $ 6.59
CTest