English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klant Reviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (99 Reviews)
Schrijf een review
  • Door  weetsj
  • Geverifieerde Kope
  • UITELICHTE REVIEW
  • Jul 24, 2012

dit is werkelijk prachtig spul.
komt in een envelop, dus geen douane kosten.
iedereen met een Spark LE/LS of LT met heldere mistlampen kan deze inbouwen.
het ziet er echt fantastisch uit! al zeg ik het zelf :)
ga er zeker meer van bestellen
dit is werkelijk prachtig spul.
komt in een envelop, dus geen douane kosten.
iedereen met een Spark LE/LS of LT met heldere mistlampen kan deze inbouwen.
het ziet er echt fantastisch uit! al zeg ik het zelf :)
ga er zeker meer van bestellen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 23, 2014

uitstekend product, ontvangen als gecombineerd produto excelente, recebi conforme combinado

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 23, 2013

Ze zien er geweldig uit in mijn auto ze gaan heel goed, ik raad ze aan. Lucen de maravilla en mi coche van muy bien las recomiendo.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 13, 2013

Ze zien er heel goed uit en zijn heel gemakkelijk te installeren, alles is perfect Se ven muy bien y muy faciles de instalar, todo perfecto

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 13, 2012

de led-verlichting is fantastisch voor elk onderdeel van de auto las luces led son fantasticas para cualquier parte del coche

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 28, 2014

Pakket goed ontvangen in overeenstemming met de bestelling. Gebrek aan wat alles heeft opgelost, en vooral het record om te weten waar de + en de. Voor degenen die willen: De + kleur Koper De kleur Zilver Anders is de kabel een beetje kort en erg dun, zo kwetsbaar. Zijdelingse helderheid, het is allemaal goed. Colis bien reçu conforme à la commande.

Manque de quoi fixé le tout, et surtout, la notice pour savoir où se trouve le + et le .

Pour ceux qui veulent :
Le + couleur Cuivre
Le couleur Argent

Sinon, le câble est un peu court et très fin, donc fragile.

Côté luminosité, cest tout bon.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 16, 2014

Het is een bar van kleine LED-lampen, gegoten in zacht plastic. Afmeting tussen de eerste en de laatste LED: 23 cm. Diameter van elke LED 5,4 mm. Zeer goede warmteafvoer. Verbinding beveiligd tegen omgekeerde polariteit, gelukkig omdat de positieve draad en het koper (geel) goud waren, niet erg zichtbaar. de negatieve en zilveren draad. Ik ben een beetje teleurgesteld dat ik dacht dat ze groter waren geweest. Verzendkosten DHL 16 euro, bedankt DHL. Cest une barres de petites ampoules LED,
coulées dans du plastique souple.
Dimension entre la première et la dernière LED : 23 cm.
Diamètre de chaque LED 5,4 mm.
Très bonne dissipation de la chaleur.
Branchement protégé contre les inversions de polarité heureusement car
le fil positif et celui couleur cuivre (jaune) où or, pas très visible.
le fil négatif et celui couleur argent.

Je suis un peu déçu je pensais quelles auraient été plus grosses.

Frais de livraison DHL 16 euros merci DHL.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 11, 2012

Geïnstalleerd met dubbelzijdige kleefband niet meegeleverd: (schade) Zeer goed als vervanging voor de originele nachtverlichting. Niet-bestaande bevestigingssysteem, nog steeds jammer. Posé avec adhésif double face non fourni: (dommage) Très bien en remplacement des veilleuses dorigine. Système dattache inexistant, encore dommage.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 11, 2015

Kun je deze verlichting ook inkorten ??
Ik ben namelijk 15 leds nodig
Dus dan zouden er 9 stuks vanaf moeten.
Zou dit bij deze mogelijk zijn ?
Kun je deze verlichting ook inkorten ??
Ik ben namelijk 15 leds nodig
Dus dan zouden er 9 stuks vanaf moeten.
Zou dit bij deze mogelijk zijn ?

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 24, 2014

top kwaliteit, mooi licht, ben er blij mee top kwaliteit, mooi licht, ben er blij mee

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest