English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (21 Reviews)
Schrijf een review
  • Dec 22, 2016

Echt een leuke! Past perfect in mijn gootsteen. Was de enige 22 mm hier. Het werkt geweldig, leds zijn niet te fel als gewone lichten aan zijn, maar in het donker schijnt het effect echt! Really nice one! Fits perfect on my sink. Was the only 22 mm one here. It works great, led arent to bright when regular lights are on, but in the dark the effect really shines!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 19, 2016

zoals beschreven ben erg tevreden zoals beschreven ben erg tevreden

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 22, 2015

Led kraan is goed en werkt naar behoren. Ruim binnen de verzendtermijn ontvangen. Led kraan is goed en werkt naar behoren. Ruim binnen de verzendtermijn ontvangen.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 24, 2016

goede eerlijke verkoper. snelle bezorging. goede kwaliteit en staat van het item. hartelijk bedankt good honest seller. fast delivery. good quality and condition of the item. thanks a lot

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 18, 2016

LED-kraanverlichting zijn absoluut geweldige producten. Ze hebben een eenvoudige constructie maar zijn zeer duurzaam; en een verbetering van het uiterlijk van hun putten en putten. Dit product is zo geweldig dat ik er 13 heb gekocht voor mij, mijn familie, mijn vrienden en hun vrienden. En ik heb anderen die daarin geïnteresseerd zijn doorverwezen naar hun website MiniInTheBox. Mijn vrouw en ik zijn blij met de opmerkingen en reacties van onze bezoekers die onze badkamers verlaten nadat ze de kranen hebben gebruikt en de lichten hebben gezien die van hen uitgaan. De uitdrukkingen op hun gezicht en de opmerkingen die ze maken over de producten zijn van onschatbare waarde. En ze worden altijd gevolgd door de opmerking: ik wil er een! Nog een voordeel is dat we kunnen zien wie van hen goede badgewoonten heeft, hun handen wast en welke niet. Los LED Faucet Lights son unos productos absolutamente asombrosos. Tienen una construcción simple pero muy duradera; y una mejora a las apariencias de sus lavabos y fregaderos. Este producto es tan increíble que he comprado 13 de ellos para mí, mi familia, mis amigos y sus amigos. Y me he referido a otros interesados en ellos a su sitio web MiniInTheBox. Mi esposa y yo defrutemos con los comentarios y reacciones de nuestros visitantes que salen de nuestros baños después de que hallan usado los grifos y han visto las luces que emanan de ellos. Las expresiones en sus caras, y los comentarios que hacen sobre los productos no tienen precio. Y siempre son seguidos por el comentario: ¡Quiero uno! Un beneficios mas es que nosotros podemos ver cuál de ellos tiene buenos hábitos sanitarios baño lavarse las manos, y cuáles no.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  thea
  • Geverifieerde Kope
  • Nov 01, 2016

Ik vond dit geweldig, gemakkelijk te installeren en perfect verlicht Loved this, easy to install and lit up perfectly

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 28, 2016

Ik hou echt van ... verschillende kleuren bewegen sneller als de kraan harder opengaat. Heb een beetje teflon omdat de pakking een beetje lekte ... Maar ik ben gelukkig! Jaime beaucoup ...plusieurs couleurs bougeant plus vite si le robinet ouvert plus fort.
Ai du mettre un peu de Teflon car le gasket fuyait un peu...
Mais je suis ben contente!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 18, 2016

is enorm en gemakkelijk te gebruiken de verzending was snel geen problemen en een goede prijs es tremendo y facil de usar el envio fue rapido no uvo problemas y buen precio

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 09, 2016

Het lichteffect is spectaculair in een seconde gemonteerd, ook door breuk, zeker impact voor vrienden en kinderen Leffetto luce è spettacolare montato in un secondo fa anche da rompigetto, di sicuro impatto per amici e bambini

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 26, 2016

Duurde een tijdje, maar ik ontving vandaag mijn pakket blij met het resultaat. Dank je Took a while but, I received my package today happy with the result. Thank you

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Fruit- en groentesnijders Roestvast staal / ABS
1% koopUSD $ 6.59
 Bakvormen gereedschappen RVS + A-klasse ABS / ruostumaton Kinderen / Anti-aanbak / Baking Tool Cake / Koekje / voor Fruit Cake Moulds 3 stuks
1% koopUSD $ 3.29
 Bakvormen gereedschappen silica Gel / Siliconen Milieuvriendelijk / Anti-aanbak / Handvatten Cake / Koekje / Cupcake Leivontityokalu 1pc
1% koopUSD $ 6.59
 3 gat vlinderdas siliconen cakevorm fondant chocolade sugarcraft
1% koopUSD $ 3.29
 360 roterende keukenkraan nozzle adapter badkamer kraan accessoires filtertip waterbesparende
1% koopUSD $ 2.19
 lichtgevende glow-up led water kraan douchekraan water nozzle hoofd licht badkamer keuken kranen
1% koopUSD $ 4.39
 Keuken Kraan - Hedendaagse Geborsteld Inbouw / A-Klasse ABS plastic / LED
1% koopUSD $ 3.29
 Kraan accessoire - Superieure kwaliteit - Hedendaagse ABS Extended Filter - Af hebben - Chroom
1% koopUSD $ 8.24
 360 roterende keukenkraan nozzle adapter badkamer kraan accessoires filtersproeiers kraan waterbesparende apparaat
1% koopUSD $ 3.29
 temperatuurregeling lichtgevende gloed licht-up led waterkraan douchekraan water mondstuk hoofd licht badkamer
2% koopUSD $ 4.39
 lichtgevende glow-up led water kraan douchekraan water nozzle hoofd licht badkamer keuken kranen
2% koopUSD $ 4.39
 Kraan accessoire-Superieure kwaliteit-Hedendaagse Pijpadapter met schroefdraad-Af hebben - Chroom
2% koopUSD $ 2.96
 Druk douchekop 300 gaten met chroom vierkante regenval handdouche hoofd waterbesparende sprayer
3% koopUSD $ 4.39
 Kraan accessoire-Superieure kwaliteit-Hedendaagse Af hebben - Chroom
3% koopUSD $ 2.19
 Single Handle Geconditioneerd Sensor LED Kraan
3% koopUSD $ 4.39
 360 roterende keukenkraan nozzle adapter badkamer kraan accessoires filtertip waterbesparende apparaat
3% koopUSD $ 2.19
 Kraan accessoire-Superieure kwaliteit-Hedendaagse Af hebben - Chroom
4% koopUSD $ 3.29
 Kraan accessoire-Superieure kwaliteit-Hedendaagse Spoelbakdeksel-Af hebben - Chroom
4% koopUSD $ 4.39
 Keukengereedschap Muovi Creative Kitchen Gadget Kookgerei Voor kookgerei 1pc
4% koopUSD $ 2.96
 nieuwe waterbesparende multifunctionele pull-out spuiten draaibare uitloop keukenkraan kraan
5% koopUSD $ 5.49
 Kraan accessoire-Superieure kwaliteit-Hedendaagse Af hebben - Chroom
5% koopUSD $ 2.19
 Kraan accessoire-Superieure kwaliteit-Hedendaagse Filter-Af hebben - Chroom
5% koopUSD $ 4.39
 LED Douchekoplamp Water Waterbestendig ABS
6% koopUSD $ 19.24
 lichtgevende glow-up led water kraan douchekraan water nozzle hoofd licht badkamer keuken kranen
6% koopUSD $ 6.59
 Kraan accessoire-Superieure kwaliteit-Antiek Af hebben - Antiek Bronzen
6% koopUSD $ 4.39
 rc-f1102 stijlvolle waterstroom kleurrijke lichtgevende LED verlichting kraan licht (plastic, chroom afwerking)
1% koopUSD $ 6.04
 Kraan accessoire-Superieure kwaliteit-Hedendaagse Af hebben - Gepolijst messing
1% koopUSD $ 3.29
 actieve kool waterfilter filters huishoudelijke kraan waterfilter purifier water filte waterbehandeling
1% koopUSD $ 2.96
 3 modus ion spa gefilterd verstelbare douchekop negatieve spa douchekop ramdon kleur
1% koopUSD $ 8.79
 lichtgevende glow-up led water kraan douchekraan water nozzle hoofd licht badkamer keuken kranen
1% koopUSD $ 6.04
 LED Douchekoplamp Water Waterbestendig ABS
1% koopUSD $ 21.22
 lichtgevende glow-up led water kraan douchekraan water nozzle hoofd licht badkamer keuken kranen
1% koopUSD $ 3.29
ATest