English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (24 Reviews)
Schrijf een review
  • Sep 10, 2014

Onwijs handig.. Kost opzich wel veel geld maar dan heb je ook wat!! Onwijs handig.. Kost opzich wel veel geld maar dan heb je ook wat!!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 22, 2017

het is een zeer goed product en een goede prijs en ik raad iedereen aan om het te kopen its very goodproduct and good price and i advice all to buy it

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 26, 2015

doet precies zoals beschreven en mijn man is erg blij does exactly as described and my husband is very happy

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  b
  • Geverifieerde Kope
  • Apr 04, 2015

alles is OK niets te melden voor dit product tout est OK rien à signaler pour ce produit

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  ysim
  • Geverifieerde Kope
  • Dec 30, 2014

Uitstekende reflectoren, compact en kwaliteit Отличные отражатели , очено компактные и качественные

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 29, 2014

Geen klacht, aan de ene kant goud, aan de andere geplateerd, neem je tas mee om zo perfect te blijven. Ninguna queja, por un lado dorado, por el otro plateado, trae su bolsita para guardar asique perfecto.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 18, 2014

Zeer goed product, ik vind het leuk :) Very good product, I like it :)

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 03, 2014

goed ik vind het leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!! good, I like it!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  poul
  • Geverifieerde Kope
  • Jul 04, 2015

De reflector is gemakkelijk te gebruiken en door te buigen lijkt het een schotel die het licht kan concentreren als een straal. Reflektoren er nem at bruge, og ved at bøje den virker den som en parabol, der kan koncentrere lyset som en stråle.

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 31, 2014

Geweldig product, alles zoals beschreven, uitstekende materialen! Ottimo prodotto, tutto come da descrizione, materiali egregi!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest