English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (10 Reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Dec 23, 2018

ik ben dol op het gebruik van mijn nieuwe potmeters. en de mooie doos ik zal iedereen die antwoordt op deze recensie een doos van wat kopen. alleen voor hen zelf blijf gewoon zeggen hoe veel je houdt van multiturn trimmer poteniometers kit hoge precisie 3296 variabele weerstanden 500r 1k 2k. 5k. 10k. 100k. 500k. . 1m. dank je wel, ik zal de winnaars beoordelen als ik de kans krijg om jullie allemaal lief te hebben, die houden van weerstanden die er vrede buiten zijn. ik ben een koning dus veel plezier, maar wees veilig en drink niet en rijd niet veilig. neem geen medicijnen i love using my new potmeters. and the nice box i will buy every one who reply to this review a box of some. just for them self just keep replying saying how much you love multiturn trimmer poteniometers kit high precision 3296 variable resistors 500r 1k 2k. 5k . 10k . 100k . 500k. . 1m . thank you i will review the winners when i get a chance love you all that love resistors out there peace out side . i am a king so have fun out there but be safe and dont drink and drive its not safe. dont take drugs

Antwoord(2) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (7) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 26, 2018

Mooie doos met instelbare potmeters, ziet er goed uit ben er blij mee.
Goede prijs en snelle bezorging ondanks de feestdagen.
Mooie doos met instelbare potmeters, ziet er goed uit ben er blij mee.
Goede prijs en snelle bezorging ondanks de feestdagen.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 01, 2017

goed en vlug ontvangen ongeveer twee weken en zoals steeds volledig in orde goed en vlug ontvangen ongeveer twee weken en zoals steeds volledig in orde

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 03, 2018

Ik ben dankbaar dat ik deze presensiekensometer heb. dank u China. zondig van Wang bjørn inge i am gratful to have this presision potensiometer.

thank you China.


sinserely from Wang bjørn inge

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 07, 2018

Heel goed product voor die prijs, werkt goed, perfecte doos voor laboratoria Helt ok produkt för det priset, fungerar bra, perfekt låda för labb

Antwoord Vertaald uit het Zweeds Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 27, 2017

Uitstekend assortiment in een solide doos. Glimrende sortiment i en solid boks.

Antwoord(2) Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 22, 2017

dit product heeft eerder beoordeeld op mijn oorspronkelijke bestelling this product has previously reviewed on my original order

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 14, 2016

Mooie set van diverse variabele weerstanden. Waard om te kopen Nice set of assorted variable resistors. Worth buying

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 04, 2016

Set set bevat de meest voorkomende taxateurs en is handig voor circuitreparaties of tunings Set set comprend les valuers les plus courante et est bien pratique pour les réparations ou les mises au point de circuits

Antwoord(2) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 26, 2016

Zeer goede service. Conforme levering, snelle verzending 5 dagen naar het eiland Reunion gratis. Nette verpakkingen, kleine doos erg praktisch. Ik raad het ten zeerste aan! Très bon service. Livraison conforme, expédition rapide 5 jours à destination de lile de la Réunion gratuitement. Emballage soigné, petit coffret très pratique. Je recommande vivement!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 3296w multiturn trimmer potentiometer kit hoge precisie 3296 variabele weerstand 500r 1k 2k 5k 10k 20k 50k 100k 500k 1m
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 11.27
 variabele weerstand diverse kit 14 waarde 280pcs potentiometer
1% koopUSD $ 15.50
 10st (5KIND * 2 stuks: B5K, b10k, b20k, b50k, b100k) wh148 een gezamenlijk potentiometer + 5 kleuren AG2 plastic knoppen kit
1% koopUSD $ 9.39
 5x pcs sg90 micro servomotor 9g rc robot helikopter vliegtuig boot controles
1% koopUSD $ 14.09
 300pcs 3mm geleid emitting diode licht kit
1% koopUSD $ 6.57
 5 stuk 10 k ohm lineaire taps roterende potentiometer b10k
1% koopUSD $ 5.63
 10 stuks dubbelzijdig protobord prototype PCB bord 4cm x 6cm
1% koopUSD $ 6.10
 zwart niet-magnetische pincet, anti-statische zak voor de elektronica, sieraden maken, laboratoria, enz. (6p)
1% koopUSD $ 8.45
 3-delige encoder-module met knopdop voor arduino
1% koopUSD $ 4.99
 6 * 12 holle kommotor trillingsmotor micro - motor 5 stuk
1% koopUSD $ 3.99
 8-kanaals 5v DC relaismodule uitbreidingskaart voor arduino raspberry pi dsp avr pic arm
2% koopUSD $ 6.99
 uno project basic starterkit met tutorial en uno r3 voor Arduino
2% koopUSD $ 17.57
 keyestudio desktop bluetooth mini slimme auto
2% koopUSD $ 88.19
 diy robot chassis / smart auto chassis
3% koopUSD $ 16.91
 keyes universele componentenset 503a voor arduino elektronische hobbyisten
3% koopUSD $ 11.59
 5mm super heldere led rood + groen + blauw + wit + geel (100 stuks)
3% koopUSD $ 4.99
 50 stuks 12x2mm diy koelkastmagneten kantoormagneten droog wisbordmagneten
4% koopUSD $ 7.99
 10 stks dubbelzijdig prototype pcb universele printplaat universele pcb printplaat (2x8cm)
4% koopUSD $ 4.99
 2 packs rc lipo batterij monitor alarm tester checker laagspanning zoemer alarm met led indicator voor 1-8s lipo levenslimiet li-ion
4% koopUSD $ 9.99
 8x3mm ronde cilindermagneten diep diy gepersonaliseerde multi-use voor koelkast deur whiteboard magnetische kaart magnetisch scherm deur
5% koopUSD $ 6.99
 ULN2003 stappenmotor en accessoires voor Arduino
5% koopUSD $ 5.99
 nano v3.0 ATmega328P voor arduino (werkt met officiele Arduino boards)
5% koopUSD $ 6.57
 300pcs laptop notebook schroeven kit instellen voor ibm pk dell lenovo samsung sony toshiba gateway
6% koopUSD $ 7.98
 stappenmotor 42 motor stalen beugel
6% koopUSD $ 3.75
 A4988 stepstickstappenmotor driver module koellichaam voor 3d printer reprap (pak van 3 stks)
6% koopUSD $ 5.49
 verbeterde versie uno r3 ATmega328P board voor Arduino compatibele
1% koopUSD $ 6.49
 keyestudio 16x2 1602 i2c / twi lcd display module voor arduino uno r3 mega 2560 wit in blauw
1% koopUSD $ 4.99
 (Voor Arduino) mega2560 ATmega2560-16AU usb board
1% koopUSD $ 12.81
 hm motor ultra high-speed quadrocopter motoren super-magnetische grote koppel 3.7v 40000 turn (2 stuks)
1% koopUSD $ 5.99
 50st 1k 10k 100k 220 ohm 1 / 4W metaal film weerstand en leidde kit voor Raspberry Pi / Arduino
1% koopUSD $ 2.81
 diy DHT22 2302 digitale temperatuur en vochtigheid sensor module voor (voor Arduino)
1% koopUSD $ 8.45
 4 x 4 matrix matrix 16 key membraan switch toetsenbord toetsenbord voor arduino / avr / pic (2-pack)
1% koopUSD $ 3.99
 ua741 ua741cn dip-8 geintegreerde schakelingen ic (10st)
1% koopUSD $ 5.49
BTest