English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (437 reviews)
Schrijf een review
  • Dec 02, 2013

Grote Green Laser Pointer met 5Pattern Special Effect ... Great Green Laser Pointer with 5Pattern Special Effect...

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 17, 2017

Zet wat tijd om te werken totdat de lamp waarschijnlijk opwarmt Met un peu de temps a fonctionner le temps que la lampe chauffe probablement

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 19, 2014

Ik verscheen verzonden, maar zegt nu dat ik het geld terugbetaald heb, dus ik zal nog een aankoop doen Me aparecio enviado, pero ahora dice que me reintegraron el dinero, asi que hare otra compra

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 20, 2013

geweldige laser pointer krachtig en nuttig om allerlei redenen, werk, vrije tijd, enz. ... de prijs is goed, ik ben erg blij dat ik het van deze site heb gekocht zeer betrouwbaar en correct ......... faro senz andere meer winkelen, ik hou van de intuïtie van de site. ottimo puntatore laser molto potente e utile per svariati motivi,lavoro,tempo libero,ecc...
il prezzo è buono,sono molto soddisfatto averlo acquistato da questo sito molto affidabile ed corretto.........faro senzaltro altri acquisti ,mi piace Lintuitibilita del sito.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 16, 2013

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, krachtige straal en intrigerende patronen met behulp van de bijgeleverde schroefdopjes. Excellent value for money, powerful beam, and intriguing patterns using the supplied screw on caps.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 20, 2013

Uitstekend kwaliteitsproduct, uitstekende werknemer! Verzending is snel. מוצר מצוין ואיכותי,עובד מעולה ! המשלוח מהיר.

Antwoord Vertaald uit het Hebreeuws Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 20, 2012

Waarschuwing! Zeer krachtige laser :) Ik mate als een beetje gek, laat het niet binnen bereik van kinderen, goede kwaliteit en loop met batterijen! bedankt, wees voorzichtig, laser krachtig, ik heb er veel plezier mee, blijf weg van kinderen, goede kwaliteit, gebruik regelmatige AAA batterijen, bedankt Attention ! Laser trés puissant :) je méclate comme un petit fou, ne pas laisser à la portée des enfants, bonne qualité et marche avec des piles classiques ! merci


be carreful , powerfull laser , i have lot of fun with it, keep away from children, qood quality, use regular batteries AAA , thanks

Antwoord(4) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 02, 2012

wanneer ze zeggen dat het binnen 20 dagen aankomt Ja en heel goede waarheid Ik hield van het en de eerste keer dat ik winkelt en ik heb al van deze site gehouden, heeft alles wat we op zoek zijn naar deze laiser daar en heel goed heeft de foto zodat we alles kunnen zien gezegde quando eles dizem que vai chegar daqui a 20 dias sim e verdade muito bom
eu adorei e a primeira vez que fasso compras e ja adorei esse site
tem de tudo que procuramos
esse laiser ai e muito bom tem a te foto para podermos ver tem tudo dele dizendo

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 02, 2012

Ik vond deze site heel leuk, ik hield van alles wat erin zit. Het is heel goed. Goedkoop, super cool. Nu alles wat ik ben. Ik kwam naar de Minithebox wanneer mijn moeder iets wil zeggen of mijn oma of mijn familie vrienden die ik zal sturen, kwam hier in de Minithebox die veilig is en alles goed heeft Ik hield van mijn vrienden die iets willen kopen dat ik zal sturen. Ik kwam hier ook eu gostei muito desse site adorei tudo que tem nele conprei um laiser
muito bom o laiser barato super legal agora tudo que eu for conpra vou vim para o Minithebox quando minha mae quiser conpra auguma coisa ou meu avó ou meus parentes amigos vou mandar vim aqui no Minithebox que e seguro e tem de tudo de bom adorei meus amigos que quizerem compra alguma coisa vou mandar vim aqui tambem

Antwoord(3) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 02, 2012

Ik vind het echt leuk om deze site te hebben, alles wat je van hem hield, maak je een goed idee, Laisser, goedkoop, super cool. Alles wat ik wil doen, komt wanneer mijn moeder Minithebox conpra auguma of mijn oma of mijn familie wenst. Vrienden, ik ben hier in die minibus geweest. en veilig en heeft de beste geliefde van mijn vrienden die ik ook hier iets wilde kopen I really like this site has everything you loved him conprei a bowline
very good Laisser cheap super cool now all I conpra is going to come when my mother wanted Minithebox conpra auguma thing or my grandmother or my relatives, friends I have come here in that Minithebox and safe and has all the best loved of my friends who wished to buy something I have come here also

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Penvormige groene laseraanwijzer met speciale effecten in 5 patronen, 5mW 532nm (2xAAA)
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 7.99
 Penvormige groene astronomie laseraanwijzer met batterij (5mW, 532nm, 2xAAA)
1% koopUSD $ 5.99
 Kynan muotoinen Laserpen 650nm Roestvast staal + kunststof
1% koopUSD $ 1.79
 Kynan muotoinen Laserpen 405nm Koper
1% koopUSD $ 4.99
 Kynan muotoinen Laserpen 532 Aluminum Alloy
1% koopUSD $ 11.49
 Kynan muotoinen Laserpen 532nm Koper
1% koopUSD $ 4.99
 Taskulamppu Laserpen Aluminum Alloy
1% koopUSD $ 8.49
 Moduulin muotoinen Laserpen 532 Aluminum Alloy
1% koopUSD $ 9.99
 Kynan muotoinen Laserpen 532 Koper
1% koopUSD $ 22.99
 Kynan muotoinen Laserpen 405nm Aluminum Alloy
1% koopUSD $ 3.99
 Kynan muotoinen Laserpen 650nm Koper
2% koopUSD $ 4.99
 Taskulamppu Laserpen Aluminum Alloy
2% koopUSD $ 8.99
 Kynan muotoinen Laserpen 650nm Aluminum Alloy
2% koopUSD $ 2.99
 Avaimenpera muotoiltu Laserpen 650nm Aluminum Alloy
3% koopUSD $ 0.99
 Avaimenpera muotoiltu Laserpen 650nm Roestvast staal
3% koopUSD $ 0.59
 Kynan muotoinen Laserpen 532 Muovi
3% koopUSD $ 22.69
 Taskulamppu Laserpen 532 Aluminum Alloy
4% koopUSD $ 17.59
 Kynan muotoinen Laserpen 405nm Aluminum Alloy
4% koopUSD $ 7.49
 Taskulamppu Laserpen 532 Aluminum Alloy
4% koopUSD $ 27.89
 Kynan muotoinen Laserpen 405nm 650nm Aluminum Alloy
5% koopUSD $ 11.39
 Kynan muotoinen Laserpen 405nm Koper
5% koopUSD $ 5.99
 Kynan muotoinen Laserpen Koper
5% koopUSD $ 7.49
 Moduulin muotoinen Laserpen 650nm Roestvast staal + kunststof
6% koopUSD $ 2.99
 Moduulin muotoinen Laserpen 650 Aluminum Alloy
6% koopUSD $ 11.49
 Kynan muotoinen Laserpen 650
6% koopUSD $ 9.49
 Taskulamppu Laserpen 650 ABS A-klasse
1% koopUSD $ 10.49
 rf laser-pen geintegreerde laser remote pager usb draadloze presenter
1% koopUSD $ 11.49
 Kynan muotoinen Laserpen 532 Muovi
1% koopUSD $ 18.59
 Taskulamppu Laserpen 650nm Aluminum Alloy
1% koopUSD $ 21.09
 Taskulamppu Laserpen 532nm Aluminum Alloy
1% koopUSD $ 31.19
 Taskulamppu Laserpen 532nm Aluminum Alloy
1% koopUSD $ 14.99
 Moduulin muotoinen Laserpen 532 Aluminum Alloy
1% koopUSD $ 12.69
 Leeslampen,Aluminium Bureau-organizer
1% koopUSD $ 7.99
ATest