English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (58 Reviews)
Schrijf een review
  • May 24, 2012

zeer lichte sleutelhanger met een krachtige led-beam. Een van de kleinere sleutelringen met LED-licht portachiavi leggerissimo e con un fascio led potente. Uno dei portachiavi più piccoli con luce led

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 13, 2012

Het is zo klein. Het is zo helder. Het is zo perfect. Dus koop het. Het is een koopje! Ik raad het serieus aan. Its so small.
Its so bright.
Its so perfect.
So, buy it.
Its a bargain!
I seriously recommend.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 24, 2012

exelent en handig goedkoop en zonder consomatie zult u blij zijn met het verzenden van het product en een zeer goed vertrouwen hebben bij de verkoper merci exelent et pratique pas cher et pas de consomation vous serez enchante du produit envoi sur et reglo une tres bonne confiance au vendeur merçi

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 10, 2015

met hoe klein ze zijn en hoeveel licht ze geven om je uit een uitstekende haast te krijgen. con lo pequeñas que son y la cantidad de luz que dan para sacarte de un apuro excelentes.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 15, 2013

Deze sleutelhanger is onder alle omstandigheden zeer nuttig: op een slecht verlichte parkeerplaats, om discreet een programma in het theater te lezen, om te zoeken naar een object dat achter of onder een stoel is gevallen. Het platte ontwerp zorgt ervoor dat het de zakken niet vervormt terwijl het goed in de hand ligt. Het licht is dicht, de straal krachtig genoeg om ver vooruit te verlichten. Het blijft over om de betrouwbaarheid te bepalen. Ik had al een sleutelhanger van dit type: het deksel van de batterij liep snel achteruit, waardoor het contact onmogelijk werd en dus ook in de prullenbak. Het is trouwens niet eenvoudig om dergelijke batterijen te vinden en als je vindt dat het duur is. Ce porte clé est très utile en toutes circonstances: dans un parking mal éclairé, pour lire discrètement un programme au théâtre, pour chercher un objet tombé derrière ou sous un fauteuil.
Son design plat lui assure de ne pas déformer les poches tout en ayant une bonne tenue en main.
La lumière est dense, le faisceau assez puissant pour éclairer loin devant soi.
Reste à déterminer la fiabilité. Jai déjà eu un porte clé de ce type: le couvercle de la pile sest vite détérioré rendant le contact impossible et donc direction la poubelle. Par ailleurs, pas facile de trouver des piles de ce genre et quand on en trouve elle sont chères.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  rws
  • Geverifieerde Kope
  • Jan 29, 2013

Ik heb het product ontvangen, bedankt, ik zal blijven werken met deze winkel товар получил, спасибо, буду дальше работать с этим магазином

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 13, 2013

handig om bij de autosleutel te houden. comodo da tenere con la chiave della vettura.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 26, 2012

geen zorgen uitstekende deal dank je wel pas de soucis excellent deal merci

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 03, 2012

oke maar ik denk niet dat je veel beter bent dan anderen in theorie zou de slimste moeten zijn, maar ik die ook de anderen heb genomen, moet ik zeggen dat hetzelfde is. va bene ma non mi pare si molto meglio degli altri in teoria dovrebbe essere il più luminoso ma io che ho preso anche gli altri devo dire che è uguale.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 29, 2012

Zeer praktisch, klein formaat, zeer goede lichtsterkte! Zeer tevreden! Fort pratique, petite taille, très bonne puissance lumineuse ! Très satisfait !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest