English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (163 Reviews)
Schrijf een review
  • Aug 10, 2016

ik hou van deze LED STRIP LIGHTS ik zal meer kopen als ik ze nodig heb om rond mijn kamer te gaan en ook mijn PC te gebruiken. Alleen de fout tot nu toe, ik heb gezien, is dat wanneer je de aan / uit-knop drukt om ze uit te zetten, gaan ze maar als je ziet er goed uit, je ziet nog steeds een beetje licht van hen i love these LED STRIP LIGHTS im deffo going to buy more as i need them to go around my room and MOD my PC too , only fault so far ive seen is that when you hit the power button to turn them off they go off but if you look closely you still see abit of light from them

Antwoord(3) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (5)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 27, 2017

Geweldig product Ik verwachtte dat het echt RGB is, waar WHITE echt wit is en niet een mix van kleuren. Great product I was expecting it to be real RGB, where WHITE is real white and not a mix of colours.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 16, 2016

De commodity is erg mezzanine en ik zou er graag meer van willen krijgen omdat ik het aanraden aan iedereen die het wil kopen سلعة ممازة جدا وأود الحصول على المزيد منها كما وأنني أوصي بها لمن يريد أن يشتريها

Antwoord(1) Vertaald uit het Arabisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 04, 2016

Zeer goede communicatie bij problemen Sehr gute Kommunikation bei Problemen

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 13, 2016

Ik dacht dat het een goed product was, want met de controle heb je veel functies en het is een goed product voor decoratie en anderen, ik snap het in goede staat en dat is wat ik bestelde Me pareció un buen producto ya que con el control puedes tener muchas funciones y es un buen producto para decoración y demás, me llego en buen estado y es lo que encargue

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 20, 2017

Krijg product zoals afgebeeld in de afbeelding. Functies beperkt bruikbaar. De functies DIY 1-6 zonder functie! Aangezien niet alle functies van de meegeleverde afstandsbediening alleen voorwaardelijk werken. Een plus alle LEDs zijn verlicht. De verpakking laat veel te wensen over. Produkt Erhalten wie in der Abbildung gezeigt wird. Funktionen eingeschränkt nutzbar. Die Funktionen DIY 1-6 ohne Funktion ! Da nicht alle Funktionen der mitgelieferten Fernbedienung funktionieren nur bedingt nutzbar. Ein Plus alle LED leuchten. Die Verpackung lässt allerdings zu wünschen übrig.

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 18, 2016

Goed, functioneel en economisch product! Tutto bene, prodotto funzionante e ed economico!

Antwoord(2) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 31, 2017

het pakket is net binnen en ben er erg tevreden ermee kan de led mooi in mijn vitrine kast plaatsen.
zodat mijn producten mooi verlicht zijn.
het pakket is net binnen en ben er erg tevreden ermee kan de led mooi in mijn vitrine kast plaatsen.
zodat mijn producten mooi verlicht zijn.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 12, 2016

werkt naar behoren. goede kleuren. makkelijke bediening werkt naar behoren. goede kleuren. makkelijke bediening

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 06, 2016

snelle afhandeling alles goed gegaan. snelle afhandeling alles goed gegaan.

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 5M Verlichtingssets LEDs 3528 SMD RGB Afstandsbediening / Knipbaar / Dimbaar 12 V / Koppelbaar / Zelfklevend / Kleurveranderend / IP44
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 7.99
 5M Flexibele LED-verlichtingsstrips / Verlichtingssets / RGB-verlichtingsstrips LEDs 3528 SMD RGB Afstandsbediening / Knipbaar / Dimbaar 100-240 V / Koppelbaar / Zelfklevend / Kleurveranderend / IP44
1% koopUSD $ 11.99
 2m Flexibele LED-verlichtingsstrips / RGB-verlichtingsstrips / Afstandsbedieningen 60 LEDs SMD5050 1 44-toetsen afstandsbediening RGB + White Knipbaar / USB / Waterbestendig 5 V 1set / IP65
1% koopUSD $ 17.99
 ZDM® 5M Verlichtingssets 300 LEDs SMD 2835 1 24-toetsen afstandsbediening RGB Knipbaar / Koppelbaar / Zelfklevend 12 V 1set
1% koopUSD $ 9.59
 HKV 5M Flexibele LED-verlichtingsstrips 300 LEDs 3528 SMD RGB 12 V
1% koopUSD $ 7.19
 DC 12V Mini 4 Pin Flat Vrouw Jack LED RGB versterker Controller voor LED Light Strip (Zwart)
1% koopUSD $ 3.59
 5M Flexibele LED-verlichtingsstrips 300 LEDs 3528 SMD RGB 12 V
1% koopUSD $ 6.47
 5M Flexibele LED-verlichtingsstrips / Verlichtingssets / RGB-verlichtingsstrips LEDs 5050 SMD Afstandsbediening / Knipbaar / Dimbaar 12 V / Koppelbaar / Zelfklevend / IP44
1% koopUSD $ 9.59
 KWB 10M Flexibele LED-verlichtingsstrips 600 LEDs 3528 SMD RGB Afstandsbediening / Knipbaar / Dimbaar / IP65 / Waterbestendig / Koppelbaar / Geschikt voor voertuigen / Kleurveranderend
1% koopUSD $ 17.51
 5M Verlichtingssets 300 LEDs 3528 SMD RGB Afstandsbediening / Knipbaar / Dimbaar 12 V / Koppelbaar / Zelfklevend / Kleurveranderend / IP44
1% koopUSD $ 7.19
 5M Flexibele LED-verlichtingsstrips / Verlichtingssets / RGB-verlichtingsstrips LEDs 3528 SMD RGB Afstandsbediening / Knipbaar / Dimbaar 100-240 V / Koppelbaar / Zelfklevend / Kleurveranderend
2% koopUSD $ 11.99
 5M Flexibele LED-verlichtingsstrips / Verlichtingssets / RGB-verlichtingsstrips LEDs 3528 SMD RGB Afstandsbediening / Knipbaar / Dimbaar 100-240 V / Koppelbaar / Zelfklevend / Kleurveranderend / IP44
2% koopUSD $ 11.99
 ZDM® 5M Verlichtingssets 300 LEDs 5050 SMD 1 12V 6A-adapter / 1 DC-kabels / 1 AC-kabel Warm wit / Wit / Rood Knipbaar / Zelfklevend 1set
2% koopUSD $ 20.39
 5M Flexibele LED-verlichtingsstrips / Verlichtingssets / RGB-verlichtingsstrips LEDs 5050 SMD RGB Afstandsbediening / Knipbaar / Dimbaar 12 V / Koppelbaar / Zelfklevend / Kleurveranderend
3% koopUSD $ 14.39
 5M Flexibele LED-verlichtingsstrips / Verlichtingssets / RGB-verlichtingsstrips LEDs 3528 SMD RGB Afstandsbediening / Knipbaar / Dimbaar 100-240 V / Koppelbaar / Zelfklevend / Kleurveranderend / IP44
3% koopUSD $ 10.79
 ZDM® 5M RGB-verlichtingsstrips 300 LEDs 3528 SMD RGB Afstandsbediening / Knipbaar / Dimbaar 100-240 V / Koppelbaar / Zelfklevend / Kleurveranderend / IP44
3% koopUSD $ 15.59
 ZDM® 5M Verlichtingssets 300 LEDs SMD 2835 1 DC-kabels / 1 x 2A voedingsadapter Warm wit / Wit / Rood Knipbaar / Decoratief 1set
4% koopUSD $ 10.79
 ZDM® 5M Verlichtingssets 300 LEDs 3528 SMD Warm wit / Wit / Rood Afstandsbediening / Knipbaar / Dimbaar 100-240 V / Zelfklevend / IP44
4% koopUSD $ 10.79
 KWB 5M Verlichtingsslingers 20 LEDs Warm wit Batterij
4% koopUSD $ 8.39
 5M Verlichtingsslingers 200 LEDs Dip LED Wit 220 V
5% koopUSD $ 13.19
 ZDM® 2x5M RGB-verlichtingsstrips 600 LEDs 1 44-toetsen afstandsbediening / 1 AC-kabel / 1 x 12V 3A-adapter RGB Knipbaar / Decoratief / Zelfklevend 12 V 1set
5% koopUSD $ 20.39
 5M Verlichtingsslingers 50 SMD LEDs Warm wit / Wit / Rood Waterbestendig 4.5 V / IP65
5% koopUSD $ 4.79
 5m 20 leds kerst halloween decoratieve verlichting feestelijke strip verlichting-grote witte bal licht (220v)
6% koopUSD $ 49.19
 5m 20 leds kerst halloween decoratieve verlichting feestelijke strip verlichting-grote kralen licht roze licht (220v)
6% koopUSD $ 47.99
 5M Verlichtingssets 300 LEDs 5050 SMD RGB Afstandsbediening / Knipbaar / Dimbaar 100-240 V / IP65 / Waterbestendig / Koppelbaar / Geschikt voor voertuigen / Zelfklevend
6% koopUSD $ 28.79
 5M Verlichtingsslingers 200 LEDs Dip LED Blauw 220 V
1% koopUSD $ 14.39
 SENCART 5M Voeding 300 LEDs 3528 SMD Warm wit / Wit / Rood Afstandsbediening / Knipbaar / Dimbaar 100-240 V / Koppelbaar / Geschikt voor voertuigen / Zelfklevend
1% koopUSD $ 22.07
 5M Verlichtingssets 300 LEDs 5050 SMD RGB Afstandsbediening / Knipbaar / Dimbaar 100-240 V / IP65 / Waterbestendig / Koppelbaar / Geschikt voor voertuigen / Zelfklevend
1% koopUSD $ 23.99
 SENCART 2.5m RGB-verlichtingsstrips 150 LEDs 5050 SMD RGB Afstandsbediening / Knipbaar / Dimbaar 100-240 V / IP65 / Waterbestendig / Koppelbaar / Geschikt voor voertuigen / Zelfklevend
1% koopUSD $ 15.59
 5M 1200 LEDs 3528 SMD Warm wit 12 V
1% koopUSD $ 21.59
 5M Flexibele LED-verlichtingsstrips / Verlichtingssets / RGB-verlichtingsstrips LEDs 5050 SMD RGB Afstandsbediening / Knipbaar / Dimbaar 12 V / Koppelbaar / Zelfklevend / Kleurveranderend / IP44
1% koopUSD $ 9.59
 HRY 5M Verlichtingssets / RGB-verlichtingsstrips 300 LEDs 3528 SMD 1 24-toetsen afstandsbediening / 1 x 2A voedingsadapter RGB Knipbaar / Waterbestendig / Koppelbaar 12 V 1set / IP65
1% koopUSD $ 16.79
 5m 30w 300led 3528smd 635-700nm DC12V IP68 waterdichte strook licht geel
1% koopUSD $ 17.99
BTest