English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Valentijnsdag Cadeaugids Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (163 Reviews)
Schrijf een review
  • Aug 10, 2016

ik hou van deze LED STRIP LIGHTS ik zal meer kopen als ik ze nodig heb om rond mijn kamer te gaan en ook mijn PC te gebruiken. Alleen de fout tot nu toe, ik heb gezien, is dat wanneer je de aan / uit-knop drukt om ze uit te zetten, gaan ze maar als je ziet er goed uit, je ziet nog steeds een beetje licht van hen i love these LED STRIP LIGHTS im deffo going to buy more as i need them to go around my room and MOD my PC too , only fault so far ive seen is that when you hit the power button to turn them off they go off but if you look closely you still see abit of light from them

Antwoord(3) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (5)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 27, 2017

Geweldig product Ik verwachtte dat het echt RGB is, waar WHITE echt wit is en niet een mix van kleuren. Great product I was expecting it to be real RGB, where WHITE is real white and not a mix of colours.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 16, 2016

De commodity is erg mezzanine en ik zou er graag meer van willen krijgen omdat ik het aanraden aan iedereen die het wil kopen سلعة ممازة جدا وأود الحصول على المزيد منها كما وأنني أوصي بها لمن يريد أن يشتريها

Antwoord(1) Vertaald uit het Arabisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 04, 2016

Zeer goede communicatie bij problemen Sehr gute Kommunikation bei Problemen

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 13, 2016

Ik dacht dat het een goed product was, want met de controle heb je veel functies en het is een goed product voor decoratie en anderen, ik snap het in goede staat en dat is wat ik bestelde Me pareció un buen producto ya que con el control puedes tener muchas funciones y es un buen producto para decoración y demás, me llego en buen estado y es lo que encargue

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 20, 2017

Krijg product zoals afgebeeld in de afbeelding. Functies beperkt bruikbaar. De functies DIY 1-6 zonder functie! Aangezien niet alle functies van de meegeleverde afstandsbediening alleen voorwaardelijk werken. Een plus alle LEDs zijn verlicht. De verpakking laat veel te wensen over. Produkt Erhalten wie in der Abbildung gezeigt wird. Funktionen eingeschränkt nutzbar. Die Funktionen DIY 1-6 ohne Funktion ! Da nicht alle Funktionen der mitgelieferten Fernbedienung funktionieren nur bedingt nutzbar. Ein Plus alle LED leuchten. Die Verpackung lässt allerdings zu wünschen übrig.

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 18, 2016

Goed, functioneel en economisch product! Tutto bene, prodotto funzionante e ed economico!

Antwoord(2) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 31, 2017

het pakket is net binnen en ben er erg tevreden ermee kan de led mooi in mijn vitrine kast plaatsen.
zodat mijn producten mooi verlicht zijn.
het pakket is net binnen en ben er erg tevreden ermee kan de led mooi in mijn vitrine kast plaatsen.
zodat mijn producten mooi verlicht zijn.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 12, 2016

werkt naar behoren. goede kleuren. makkelijke bediening werkt naar behoren. goede kleuren. makkelijke bediening

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 06, 2016

snelle afhandeling alles goed gegaan. snelle afhandeling alles goed gegaan.

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 zdm 5m 300 x 2835 rgb led strips licht flexibel en ir 44key afstandbediening koppelbaar / zelfklevend / kleurwisselend
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 7.99
 Verlichtingssets 900 LEDs 3528 SMD RGB Afstandsbediening / Knipbaar / Dimbaar / Koppelbaar / Geschikt voor voertuigen / Kleurveranderend / IP44
1% koopUSD $ 20.79
 JIAWEN 5M Flexibele LED-verlichtingsstrips 300 LEDs 3528 SMD RGB Knipbaar / Geschikt voor voertuigen / Zelfklevend 12 V 1pc / IP44
1% koopUSD $ 5.19
 ZDM® 5M Verlichtingssets / RGB-verlichtingsstrips 300 LEDs 2835 SMD 1 44-toetsen afstandsbediening / 1 DC-kabels RGB Knipbaar / Feest / Decoratief 12 V 1 set / Zelfklevend
1% koopUSD $ 8.44
 5 m 300 leds led strip verlichting kit 3528 rgb 60 leds / m 44key ir controller en 3a voeding ac100-240v
1% koopUSD $ 12.99
 JIAWEN 5M Flexibele LED-verlichtingsstrips / Verlichtingssets 300 LEDs 3528 SMD 1 24-toetsen afstandsbediening RGB Knipbaar / Geschikt voor voertuigen / Zelfklevend 12 V 1 set / IP44
1% koopUSD $ 7.01
 ZDM® 5M Flexibele LED-verlichtingsstrips / Verlichtingssets / RGB-verlichtingsstrips 300 LEDs 3528 SMD / SMD 2835 1 24-toetsen afstandsbediening / 1 x 2A voedingsadapter RGB Knipbaar / Decoratief
1% koopUSD $ 11.69
 5 stuks Verlichting Accessoire Muovi Converter
1% koopUSD $ 3.50
 ZDM® 5M Flexibele LED-verlichtingsstrips 300 LEDs SMD 2835 Warm wit / Wit / Rood Knipbaar / Koppelbaar / Zelfklevend 12 V
1% koopUSD $ 3.50
 ZDM® 2x5M Verlichtingssets / RGB-verlichtingsstrips 600 LEDs 2835 SMD 1 44-toetsen afstandsbediening / 1 AC-kabel / 1 x 12V 3A-adapter RGB Knipbaar / Feest / Decoratief 100-240 V / 12 V 1 set
1% koopUSD $ 19.88
 20M Verlichtingssets 1200 LEDs 3528 SMD RGB Afstandsbediening / Knipbaar / Dimbaar 100-240 V / Koppelbaar / Geschikt voor voertuigen / Zelfklevend / Kleurveranderend / IP44
2% koopUSD $ 27.29
 5M Flexibele LED-verlichtingsstrips / Verlichtingssets 300 LEDs 3528 SMD 1 11-toetsen afstandsbediening / 1 x 2A voedingsadapter Warm wit / Koel wit / Rood Knipbaar / Koppelbaar / Zelfklevend 100-240
2% koopUSD $ 14.94
 zdm 1pc waterdicht 200cm 120 x 2835 witte smd led usb achtergrondstrips lampstreep met schakelaar dc5v
2% koopUSD $ 8.44
 JIAWEN 5M Flexibele LED-verlichtingsstrips / Verlichtingssets 300 LEDs 5050 SMD / SMD5050 1 44-toetsen afstandsbediening / 1 AC-kabel / 1 X 12V 3A-voeding RGB Waterbestendig / Knipbaar / Decoratief
3% koopUSD $ 32.49
 5 m 300x3528 smd rgb led strip licht en 44key afstandsbediening en 3a au voeding (ac110-240v)
3% koopUSD $ 12.99
 ZDM® 4x5m Verlichtingssets 1200 LEDs SMD 2835 1 12V 6A-adapter / 1 44-toetsen afstandsbediening / 1x 1 tot 4 kabelconnector RGB Waterbestendig / Knipbaar / Zelfklevend 100-240 V / 12 V / IP65
3% koopUSD $ 45.62
 5M Flexibele LED-verlichtingsstrips / Verlichtingssets / RGB-verlichtingsstrips 150 LEDs 5050 SMD RGB Afstandsbediening / Knipbaar / Dimbaar 12 V / Koppelbaar / Zelfklevend / Kleurveranderend / IP44
4% koopUSD $ 15.20
 zdm® waterdicht 5m 150x5050 smd rgb led striplicht met 44key afstandsbediening (dc12v)
4% koopUSD $ 14.61
 ZDM® 20M Verlichtingssets 600 LEDs 5050 SMD 4x 5M LED Strip Light / 1 44-toetsen afstandsbediening / 1x 1 tot 4 kabelconnector RGB Knipbaar / Zelfklevend 12 V 1set
4% koopUSD $ 35.09
 5 m 150x5050 smd rgb led strip licht en 24key afstandsbediening en 3a us voeding (ac110-240v)
5% koopUSD $ 14.03
 10M Verlichtingssets 300 LEDs 5050 SMD RGB Afstandsbediening / Knipbaar / Dimbaar 85-265 V / IP65 / Waterbestendig / Koppelbaar / Geschikt voor voertuigen / Zelfklevend
5% koopUSD $ 38.60
 10 m (2 * 5 m) 3528 600 leds waterdichte rgb 44 toetsen ir afstandsbediening flexibele led-lichtstrips
5% koopUSD $ 18.97
 zdm 2,5 m waterdicht 150 x 2835 rgb led strips licht flexibel en ir 24key afstandsbediening met 12v1a power ac100-240v
6% koopUSD $ 9.74
 ZDM® 2x5M Verlichtingssets 2*150 LEDs 5050 SMD 1 12V 6A-adapter / 1 44-toetsen afstandsbediening / 1 AC-kabel RGB Waterbestendig / Knipbaar / Decoratief 12 V 1 set / IP65 / Zelfklevend
6% koopUSD $ 42.11
 5M Flexibele LED-verlichtingsstrips 300 LEDs 3528 SMD 1 11-toetsen afstandsbediening / 1 x 2A voedingsadapter Warm wit / Koel wit / Rood Waterbestendig / Knipbaar / Koppelbaar 100-240 V 1pc
6% koopUSD $ 17.15
 ZDM® 5M Verlichtingssets 300 LEDs SMD 2835 1 24-toetsen afstandsbediening RGB Knipbaar / Koppelbaar / Zelfklevend 12 V 1 set
1% koopUSD $ 7.79
 zdm 44 key ir afstandsbediening voor led rgb strip verlichting met dc5.5x2.1 mannelijke aansluitkabel dc12v
1% koopUSD $ 3.89
 ZDM® 5M Flexibele LED-verlichtingsstrips / Verlichtingssets / RGB-verlichtingsstrips 300 LEDs 5050 SMD RGB Waterbestendig / Knipbaar / Koppelbaar 12 V 1 set / IP65 / Zelfklevend
1% koopUSD $ 18.19
 ZDM® 2x5M Verlichtingssets 2*300 LEDs 2835 SMD 1 44-toetsen afstandsbediening RGB Knipbaar / Waterbestendig / Decoratief 12 V 1set / IP65 / Zelfklevend
1% koopUSD $ 17.54
 zdm 5 m 300 x 2835 rgb waterdichte ledstrips licht flexibel en ir 44key afstandsbediening met eu / us12v2a power ac100-240v
1% koopUSD $ 15.20
 zdm 1 st 5 m 24 w 2835 rgb led licht led strip licht 24key ir controller kit met mannelijke dc connector lijn
1% koopUSD $ 7.01
 5 m 300x3528 smd rgb led strip licht en 44key afstandsbediening en 3a uk voeding (ac110-240v) dimbare flexibele koppelbare zelfklevende
1% koopUSD $ 11.69
 ZDM® 5M Verlichtingssets / RGB-verlichtingsstrips 300 LEDs 5050 SMD 1 44-toetsen afstandsbediening RGB Knipbaar / Feest / Zelfklevend 12 V 1 set
1% koopUSD $ 10.52
CTest