English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (163 Reviews)
Schrijf een review
  • Aug 10, 2016

ik hou van deze LED STRIP LIGHTS ik zal meer kopen als ik ze nodig heb om rond mijn kamer te gaan en ook mijn PC te gebruiken. Alleen de fout tot nu toe, ik heb gezien, is dat wanneer je de aan / uit-knop drukt om ze uit te zetten, gaan ze maar als je ziet er goed uit, je ziet nog steeds een beetje licht van hen i love these LED STRIP LIGHTS im deffo going to buy more as i need them to go around my room and MOD my PC too , only fault so far ive seen is that when you hit the power button to turn them off they go off but if you look closely you still see abit of light from them

Antwoord(3) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (5)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 27, 2017

Geweldig product Ik verwachtte dat het echt RGB is, waar WHITE echt wit is en niet een mix van kleuren. Great product I was expecting it to be real RGB, where WHITE is real white and not a mix of colours.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 16, 2016

De commodity is erg mezzanine en ik zou er graag meer van willen krijgen omdat ik het aanraden aan iedereen die het wil kopen سلعة ممازة جدا وأود الحصول على المزيد منها كما وأنني أوصي بها لمن يريد أن يشتريها

Antwoord(1) Vertaald uit het Arabisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 04, 2016

Zeer goede communicatie bij problemen Sehr gute Kommunikation bei Problemen

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 13, 2016

Ik dacht dat het een goed product was, want met de controle heb je veel functies en het is een goed product voor decoratie en anderen, ik snap het in goede staat en dat is wat ik bestelde Me pareció un buen producto ya que con el control puedes tener muchas funciones y es un buen producto para decoración y demás, me llego en buen estado y es lo que encargue

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 20, 2017

Krijg product zoals afgebeeld in de afbeelding. Functies beperkt bruikbaar. De functies DIY 1-6 zonder functie! Aangezien niet alle functies van de meegeleverde afstandsbediening alleen voorwaardelijk werken. Een plus alle LEDs zijn verlicht. De verpakking laat veel te wensen over. Produkt Erhalten wie in der Abbildung gezeigt wird. Funktionen eingeschränkt nutzbar. Die Funktionen DIY 1-6 ohne Funktion ! Da nicht alle Funktionen der mitgelieferten Fernbedienung funktionieren nur bedingt nutzbar. Ein Plus alle LED leuchten. Die Verpackung lässt allerdings zu wünschen übrig.

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 18, 2016

Goed, functioneel en economisch product! Tutto bene, prodotto funzionante e ed economico!

Antwoord(2) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 31, 2017

het pakket is net binnen en ben er erg tevreden ermee kan de led mooi in mijn vitrine kast plaatsen.
zodat mijn producten mooi verlicht zijn.
het pakket is net binnen en ben er erg tevreden ermee kan de led mooi in mijn vitrine kast plaatsen.
zodat mijn producten mooi verlicht zijn.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 12, 2016

werkt naar behoren. goede kleuren. makkelijke bediening werkt naar behoren. goede kleuren. makkelijke bediening

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 06, 2016

snelle afhandeling alles goed gegaan. snelle afhandeling alles goed gegaan.

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 W Verlichtingssets lm DC12 5 m leds RGB
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 7.99
 Verlichtingssets 300 LEDs RGB Afstandsbediening Knipbaar Dimbaar Waterbestendig Kleurveranderend Zelfklevend Geschikt voor voertuigen
1% koopUSD $ 13.19
 ZDM® 4pcs 5050 SMD Strip Light Accessory voor RGB LED Strip Light
1% koopUSD $ 2.39
 KWB Verlichtingssets 300 LEDs RGB Afstandsbediening Knipbaar Dimbaar Waterbestendig Kleurveranderend Zelfklevend Geschikt voor voertuigen
1% koopUSD $ 13.19
 ZDM® Flexibele LED-verlichtingsstrips LEDs Warm wit Wit Groen Geel Blauw Rood Afstandsbediening Knipbaar Dimbaar 100-240V
1% koopUSD $ 8.39
 ZDM® RGB-verlichtingsstrips 600 LEDs RGB Afstandsbediening Knipbaar Dimbaar Zelfklevend DC 12V
1% koopUSD $ 17.99
 zdm 33cm (approx13inch) 5w 24 stks 5630 smd 400-450lm koud wit licht verdikte aluminium shell harde lamp bar (dc12v)
1% koopUSD $ 4.79
 SENCART 1m Flexibele LED-verlichtingsstrips 60 LEDs Warm wit / Wit / Rood Knipbaar / Dimbaar / Koppelbaar 12V / 3528 SMD / Zelfklevend
1% koopUSD $ 3.59
 Voeding 60 LEDs Warm wit Wit Waterbestendig Geschikt voor voertuigen 220V
1% koopUSD $ 7.19
 zdm® waterdicht 5m 300x3528 wit / warm wit licht led en connector en eu / us / uk ac110-240v naar dc12v / 2a transforme
1% koopUSD $ 13.19
 SENCART 1m Flexibele LED-verlichtingsstrips 120 LEDs Wit / Blauw / Geel Knipbaar / Waterbestendig 12V / IP68
2% koopUSD $ 7.19
 KWB Flexibele LED-verlichtingsstrips 600 LEDs Warm wit Wit Groen Geel Blauw Rood Knipbaar Zelfklevend Koppelbaar DC 12V
2% koopUSD $ 7.19
 ZDM® Flexibele LED-verlichtingsstrips LEDs Warm wit Wit Groen Geel Blauw Rood Knipbaar Zelfklevend Koppelbaar DC 12V
2% koopUSD $ 3.59
 ZDM® 2x5M RGB-verlichtingsstrips 600pcs LEDs 1 44-toetsen afstandsbediening 1 x 12V 3A-adapter 1 AC-kabel RGB Knipbaar Zelfklevend
3% koopUSD $ 20.39
 zdm niet-waterdicht 5m 600x2835 smd 40w koud wit / warm wit licht led striplamp (dc12v)
3% koopUSD $ 5.99
 zdm 5m niet-waterdicht 300x2835 led warm wit / koud wit / rood / blauw / groen snijdbaar zelfklevend koppelbaar dc12v 1pc
3% koopUSD $ 4.79
 RGB-regelaars LEDs Satunnainen vari Koppelbaar DC 12V DC 24V
4% koopUSD $ 2.39
 Flexibele LED-verlichtingsstrips 300 LEDs RGB Knipbaar Koppelbaar DC 12V
4% koopUSD $ 4.79
 600 LEDs 5M LED Strip Light Warm wit Koel wit Knipbaar Zelfklevend Koppelbaar DC 12V
4% koopUSD $ 10.79
 Flexibele LED-verlichtingsstrips 300 LEDs Warm wit Wit Knipbaar Waterbestendig Zelfklevend Koppelbaar DC 12V
5% koopUSD $ 10.79
 zdm 33cm (approx13inch) 5w 24 stks 5630 smd 400-450lm warm wit licht wit masker verdikte aluminium shell harde lamp bar (dc12v)
5% koopUSD $ 4.79
 5M RGB-verlichtingsstrips Verlichtingssets Flexibele LED-verlichtingsstrips LEDs RGB Afstandsbediening Knipbaar Dimbaar Kleurveranderend
5% koopUSD $ 11.99
 SENCART Flexibele LED-verlichtingsstrips 150 LEDs Warm wit RGB Wit Groen Geel Blauw Rood Afstandsbediening Knipbaar Dimbaar
6% koopUSD $ 7.19
 ZDM® 5M Verlichtingssets 300 LEDs 1 x 2A voedingsadapter 1 DC-kabels Warm wit Wit Groen Geel Blauw Rood Knipbaar Decoratief 1set
6% koopUSD $ 10.79
 5 stuks Verlichting Accessoire Elektrische connector Muovi
6% koopUSD $ 3.59
 5pcs 10mm 4pin l vorm geleid connector voor 5050 RGB-kleuren led strip, geen laswerk strip connector voor RGB strip licht
1% koopUSD $ 3.59
 HKV Verlichtingssets 300 LEDs RGB Knipbaar Kleurveranderend Zelfklevend DC 12V
1% koopUSD $ 10.19
 SENCART 1.2m Flexibele LED-verlichtingsstrips 90 LEDs Wit Knipbaar / Dimbaar / Koppelbaar 12V / 3528 SMD / Geschikt voor voertuigen
1% koopUSD $ 2.39
 5M Verlichtingssets / RGB-verlichtingsstrips 300 LEDs 1 24-toetsen afstandsbediening / 1 x 12V 2A-adapter RGB Knipbaar / Waterbestendig /
1% koopUSD $ 17.39
 HKV Flexibele LED-verlichtingsstrips 300 LEDs Warm wit Wit Knipbaar Zelfklevend Koppelbaar DC 12V
1% koopUSD $ 11.99
 ZDM® 5M Verlichtingssets 300 LEDs 1 44-toetsen afstandsbediening RGB Knipbaar Waterbestendig Zelfklevend Koppelbaar Decoratief 12V 1set
1% koopUSD $ 9.59
 Flexibele LED-verlichtingsstrips 300 LEDs Warm wit Groen Geel Blauw Rood Afstandsbediening Knipbaar Dimbaar Waterbestendig Zelfklevend
1% koopUSD $ 11.99
 Flexibele LED-verlichtingsstrips 300 LEDs Warm wit Wit Knipbaar Waterbestendig Zelfklevend Koppelbaar DC 12V
1% koopUSD $ 8.39
ATest