English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (1501 reviews)
Schrijf een review
  • Door sterke.jerke
  • Geverifieerde Koper
  • UITELICHTE REVIEW
  • Jan 23, 2013

Schijnt echt heel ver. Ook handig dat hij op AAA batterijen werkt. Schijnt echt heel ver. Ook handig dat hij op AAA batterijen werkt.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sanderbraye
  • Geverifieerde Koper
  • UITELICHTE REVIEW
  • Aug 29, 2012

Ik heb deze groene laserpointer Vandaag ontvangen ( 29/08/12 ). Mijn bestelling werd geplaatst op 17/08/12 en dus 12 dagen na plaatsing van mijn order heb ik dit artikel ontvangen. Oorspronkelijk Sneller dan ik had gedacht ( en niet te vergeten gratis verzending ).

Pros
Goede prijs/kwaliteit op het eerste zicht !
Relatief sterke laserstraal
Straal is zichtbaar in het donker en soms ook overdag. ( afh. van waar je bent )
Heel ver bereik, weet niet excact hoe ver maar toch ver !

Cons
Batterijen zijn redelijk flauw. Dit kan makkelijk worden verholpen door andere in te steken.
"Goedkope" doos en is niet dezelfde die op de fotos word weergegeven.

Conclusie; Heel mooi product voor een mooie prijs en een goede kwaliteit. De doos is van een mindere kwaliteit maar wie koopt nu een laserpointer voor de doos ?
Op de foto is de straal niet/moeilijk zichtbaar, dit komt enkel door de kwaliteit van mijn camera. 2e Bestelling onderweg!

Groeten uit België !
______________________________________________________________________

I received this green laser pointer Today (29/08/12). My order was placed on 17/08/12 and its been 12 days after placing my order. Received it originally Faster than I thought (not to mention free shipping).

Pros
Good price / quality at first sight!
Relatively strong laser beam
Ray is visible in the dark and sometimes during the day. (Depending on where you are)
Very far range, do not know how far excact yet, but far!

Cons
Batteries are pretty bland. This can easily be solved by putting in another pair.
"Cheap" box and is not the same one thats displayed on the pictures.

Conclusion; Very nice product for a nice price and good quality. The box is of a lesser quality but who wants to buy a laser pointer for the box?
In the picture, the beam is hardly visible, this is simply due to the quality of my camera. There is a Second order on its way!

Greetings from Belgium!
Ik heb deze groene laserpointer Vandaag ontvangen ( 29/08/12 ). Mijn bestelling werd geplaatst op 17/08/12 en dus 12 dagen na plaatsing van mijn order heb ik dit artikel ontvangen. Oorspronkelijk Sneller dan ik had gedacht ( en niet te vergeten gratis verzending ).

Pros
Goede prijs/kwaliteit op het eerste zicht !
Relatief sterke laserstraal
Straal is zichtbaar in het donker en soms ook overdag. ( afh. van waar je bent )
Heel ver bereik, weet niet excact hoe ver maar toch ver !

Cons
Batterijen zijn redelijk flauw. Dit kan makkelijk worden verholpen door andere in te steken.
"Goedkope" doos en is niet dezelfde die op de fotos word weergegeven.

> Conclusie; Heel mooi product voor een mooie prijs en een goede kwaliteit. De doos is van een mindere kwaliteit maar wie koopt nu een laserpointer voor de doos ?
Op de foto is de straal niet/moeilijk zichtbaar, dit komt enkel door de kwaliteit van mijn camera. 2e Bestelling onderweg!

Groeten uit België !
______________________________________________________________________

I received this green laser pointer Today (29/08/12). My order was placed on 17/08/12 and its been 12 days after placing my order. Received it originally Faster than I thought (not to mention free shipping).

Pros
Good price / quality at first sight!
Relatively strong laser beam
Ray is visible in the dark and sometimes during the day. (Depending on where you are)
Very far range, do not know how far excact yet, but far!

Cons
Batteries are pretty bland. This can easily be solved by putting in another pair.
"Cheap" box and is not the same one thats displayed on the pictures.

> Conclusion; Very nice product for a nice price and good quality. The box is of a lesser quality but who wants to buy a laser pointer for the box?
In the picture, the beam is hardly visible, this is simply due to the quality of my camera. There is a Second order on its way!

Greetings from Belgium!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tognetti.manuel
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 15, 2013

Perfecte laserpointer, volgens beschrijving. De levertijd was erg kort, ongeveer anderhalve week. Alleen de batterijen ontbraken. Raad! Perfwtto puntatore laser, come da descrizione.
Tempo di arrivo della spedizione è stato molto breve, circa una settimana e mezza.
Mancavano solo le batterie.
Consiglio!

Antwoord(2) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door non sono eccezi
  • Geverifieerde Koper
  • May 25, 2013

geweldige koop, snelle verzending ottimo acquisto , spedizione rapida

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door quentin.leb
  • Geverifieerde Koper
  • May 01, 2013

Laserpointer van goede kwaliteit, zeer krachtig, perfect om nachtsterren aan te duiden, of iets anders trouwens, zelfs overdag. Ik adviseer, de prijs zeker waard. Pointeur laser de bonne qualité, très puissant, parfait pour désigner des étoiles de nuit, ou tout autre chose dailleurs, même de jour.

Je recommande, vaut largement son prix.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (7) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door luiz1506
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 17, 2013

Uitstekend product, zoals u op de foto kunt zien, arriveerde binnen 1 maand binnen de verwachte tijd, omdat ik de afstand tot het product begrijp en ik niet veel producten van hoge kwaliteit kan eisen. Super aanbevolen website. Excelente produto, como vocês podem ver na foto, chegou no prazo de 1 mês dentro do prazo esperado, pois entendo a distancia que o produto vem, e não posso exigir muito, produtos de alta qualidade.

Site super recomentado.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (7) (3)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dreifel
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 15, 2013

Aangekomen vroeger dan verwacht ... ongeveer 15 dagen. het werkt en is erg leuk! Sodisfato! Arrivato prima del previsto...circa 15 gg.
funziona ed è molto bello!
Sodisfato!

Antwoord(3) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (3)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gior.rs
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 13, 2013

Dit product is toegevoegd aan onze catalogus op vrijdag 13 februari, 2012. Het kwam rechtop en werkte perfect, zoals beloofd. O produto foi enviado dia 13/01/2013 e chegou hoje 13/02/2013.
Chegou certinho, funcionando perfeitamente, como o prometido.

Antwoord(7) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sergiodentista
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 04, 2012

Zeer geschikt voor lesgeven (met afbeeldingen van anatomie, chirurgie, enz.), Vooral voor het wijzen op rode of donkere kleuren. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Helaas kwam het zonder de geschenkdoos ... Ótimo para dar aulas (com fotos de anatomia, cirurgia, etc.), principalmente para apontar superfícies vermelhas ou de cores escuras. Excelente custo/benefício. Infelizmente veio sem a caixa para presentear...

Antwoord(8) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door indriyeshapuri
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 26, 2012

Zeer heldere laser en een goede levensduur van de batterij. Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Very bright laser and good battery life. Excellent value for money.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Scherp geprijsde echt groene laserpen, 5mW
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 5.39
 Roestvast staal + kunststof Laserpen
1% koopUSD $ 3.59
 Penvormige groene astronomie laseraanwijzer met batterij (5mW, 532nm, 2xAAA)
1% koopUSD $ 6.29
 Aluminum Alloy Laserpen
1% koopUSD $ 11.69
 2-in-1 5mW 532nm astronomie krachtige blauwe laser pointer met een speciaal effect (2xAAA)
1% koopUSD $ 5.39
 405nm paarse laserpen met sterdop 5mw paars glitterzwart
1% koopUSD $ 8.99
 sleutelhanger vormige laser pointer aluminiumlegering 0.5 mw 635nm-670nm voor buiten 5.4 * 0.9 * 0.9cm
1% koopUSD $ 1.79
 Module Shaped - Red Laser Pointer/Green Laser Pointer - Aluminum Alloy
1% koopUSD $ 29.69
 multi-point rode ster laser pointer pen (inclusief 2 AAA batterijen)
1% koopUSD $ 6.29
 2-in-1 super heldere rode laser met led (3xag13)
1% koopUSD $ 1.79
 ABS A-klasseLaserpen
2% koopUSD $ 10.79
 rf laser-pen geintegreerde laser remote pager usb draadloze presenter
2% koopUSD $ 13.49
 Aluminum Alloy Laserpen
2% koopUSD $ 8.99
 scherpstellen van 1 mW groene laserset g-303 brandend papier snijden
3% koopUSD $ 13.49
 groene laserpointer 5mw 532nm zaklamp lt-885 1x16340 zwart voor buiten
3% koopUSD $ 23.39
 lt-hja881 groene laser pointer (5 MW, 532nm, 1x16340, zwart)
3% koopUSD $ 24.29
 lt-303 brandende groene laser cap (5mw.532nm.1x18650.multicolor)
4% koopUSD $ 26.09
 kleine 3-in-1-test geld zaklamp rode laser pen (random schip met 7 kleuren) zijn batterijen
4% koopUSD $ 2.69
 Koper Laserpen
4% koopUSD $ 23.39
 Koper Laserpen
5% koopUSD $ 9.89
 Koper Laserpen
5% koopUSD $ 17.99
 Laserpen
5% koopUSD $ 11.69
 Pen Shaped - Red Laser Pointer / Paarse laseraanwijzer - Aluminum Alloy
6% koopUSD $ 17.99
 Aluminum Alloy Laserpen
6% koopUSD $ 10.79
 Koper Laserpen
6% koopUSD $ 8.09
 Aluminum Alloy Laserpen
1% koopUSD $ 16.19
 Lt-hja82 rode laserwijzer (5wm, 650nm, 2xaaa, zwart)
1% koopUSD $ 19.79
 Aluminum Alloy Laserpen
1% koopUSD $ 18.89
 lt-532b muti-image groene laser pointer (1 mW, 532nm, 1x18650, zwart)
1% koopUSD $ 10.79
 Leeslampen,Aluminium Bureau-organizer
1% koopUSD $ 10.79
 Aluminum Alloy Laserpen
1% koopUSD $ 20.69
 Laserpen
1% koopUSD $ 13.49
 Aluminum Alloy Laserpen
1% koopUSD $ 12.59
ATest