English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Kerstuitverkoop Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (16 reviews)
Schrijf een review
  • Door eriks28
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 05, 2013

heel speciaal is een cadeautje voor mijn dochter, en vind heel leuk heel speciaal is een cadeautje voor mijn dochter, en vind heel leuk

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cristianlima3
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 14, 2012

Vond de lens goed, een goede zoom, adviseer ik Gosteu da lente, um bom zoom, recomendo

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door brandonjgallegos
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 12, 2014

Behoorlijk goed gadget en de prijs waard! Fotos waren helder met een beetje donkerder over de randen (eenvoudig bijsnijden of bijwerken in fotobewerkingssoftware). Er was een lichte verkleuring die typerend is voor goedkope glazen lenzen, maar waarvoor ik het gebruik en waarvoor ik heb betaald, is absoluut geen probleem. Ik zou aanraden voor de nieuwheid van het item, niet de functionaliteit. Pretty decent gadget and worth the price! Photos were clear with slight darkening around the edges (easy to crop or touch up in photo editing software). There was some slight discoloration that is typical of cheap glass lenses but for what Im using it for and for what I paid is absolutely no problem. I would recommend for the novelty of the item, not the functionality.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ninamae
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 14, 2016

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Makkelijk te gebruiken Excellent value for money. Easy to use

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door martin
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 12, 2014

De artikelen werden op tijd en voor een geweldige prijs ontvangen (zelfs met extra rechten). Ik zal binnenkort meer items van Mini in The Box bestellen. The items were received on time and at a great price (even with additional duty fees). I will be ordering more items from Mini in The Box soon.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door 365825607
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 10, 2014

Heel erg bedankt! Hartelijk dank! Hartelijk dank! Hartelijk dank! Thank you very much!Thank you very much!Thank you very much!Thank you very much!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mr.tiukov
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 06, 2014

Een goede, niet dure lens! voor een betaalbare prijs! geen spijt gehad! Cool! Хорошая не дорогая линза! по доступной цене! взял не пожалел! Круто!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mongros
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 04, 2013

Produceert heel goed een meer via de telefoon Produit très bien un plus au telephone

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door shearpassion812
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 05, 2012

Deze lens is geweldig !!! Elke cent waard! Ik gebruik het op mijn iPad 2 en ik vind het geweldig! Dank u ook, voor de echt snelle levering, kon niet meer tevreden zijn met deze aankoop :) This lens is awesome!!! Worth every penny! I use it on my iPad 2 and I love it! Thank you also, for the really fast delivery, couldnt be more pleased with this purchase :)

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door franciscogaldos
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 02, 2012

Deze geweldige goede gadget ziet er scherp en heel dichtbij moet komen met meer adesivos aritos Esta genial un buen gadget se ve nitido y muy cerca debería venir con mas aritos adesivos

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest