English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Last minute kerstcadeaus Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (41 reviews)
Schrijf een review
  • Door bikovisser
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 15, 2012

mooie mini lens. ideaal mee te nemen voor een extra beeld resutaat. Vooral de marco is een hele verbetering t.o.v. de bestaande lens.
Het ringetje is iets minder:
plakt slecht
te klein om goed op de iPhone te plakken

Maar het beeld resultaat is heel mooi! Prima product.
mooie mini lens. ideaal mee te nemen voor een extra beeld resutaat. Vooral de marco is een hele verbetering t.o.v. de bestaande lens.
Het ringetje is iets minder:
plakt slecht
te klein om goed op de iPhone te plakken

Maar het beeld resultaat is heel mooi! Prima product.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door martine.callebaut
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 16, 2012

Voor deze kleine prijs is dit een zeer goed artikel. Ik ben zeer tevreden over deze aankoop.

Het is echter zéér spijtig dat hier in Belgïe de douane de pakjes van Light in the box / Mini LitB systematisch controleert en bij mijn 3 laatse bestellingen moest ik elke keer 23 € bijbetalen.
Hierdoor worden de artikelen te duur om nog te kopen Spijtig !
Voor deze kleine prijs is dit een zeer goed artikel. Ik ben zeer tevreden over deze aankoop.

Het is echter zéér spijtig dat hier in Belgïe de douane de pakjes van Light in the box / Mini LitB systematisch controleert en bij mijn 3 laatse bestellingen moest ik elke keer 23 € bijbetalen.
Hierdoor worden de artikelen te duur om nog te kopen Spijtig !

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door La6133
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 18, 2015

excellentexcellentexcellentexcellent excellentexcellentexcellentexcellent

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Helenicebastosleandro
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2014

De producten zijn in uitstekende staat aangekomen. Hield van alles! Ik raad het iedereen aan. Os produtos chegaram em excelente estado. Adorei tudo! Recomendo a todos.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aliadnan5516
  • Geverifieerde Koper
  • May 16, 2014

Goed, maar je kunt alleen de microscopische objecten zien جيد ولكن يمكنك فقط ان تراى الاجسام المجهرية

Antwoord Vertaald uit het Arabisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door skachkov_nikita
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2014

Voor hun geld, alleen een klasse, is de bezorging sneller dan normaal Для своих денег просто класс, доставка быстрее чем обычно

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door irina7886
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 05, 2014

zeer goede lens 2 in 1 bestelde een vriend, ik denk dat ik mezelf een heel gelukkige vriend moet bestellen очень хорошая линза 2 в 1
заказывала другу, думаю заказать себе
очень друг доволен

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nathanykristin
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 02, 2014

Het duurde, maar het kwam! geweldig product! Demorou, mas chegou! kkk
ótimo produto!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door martamontull
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 19, 2014

VEEL BETER VAN WAT IK VERWACHT! EEN GEWELDIG PRODUCT! MUCHO MEJOR DE LO QUE ESPERABA! UN GRAN PRODUCTO!

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door laurent33260
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 28, 2013

zeer goed product, het principe van magnetische bevestiging is perfect. De grote hoek vergroot het zichtveld aanzienlijk zonder veel vervorming. Robuust en kwalitatief hoogwaardig product. très bon produit, le principe de la fixation magnétique est parfait.
Le grandangle augmente sensiblement le champ de vision sans trop de distorsion.
Produit robuste et de bonne qualité.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest