English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (481 reviews)
Schrijf een review
  • Mar 29, 2013

een goede prijs, een onmisbaar ding om over de wereld te reizen, er zijn alle benodigde pluggen om verbinding te maken met het netwerk van iemand anders, en een goede bonus in de vorm van overspanningsbeveiliging bespaart je gadgets in het geval van een stroomstoot ... хорошая цена , незаменимая вещь для поездок по миру , присутствуют все необходимые вилки подключения к чужой сети , а также хороший бонус в виде защиты от перенапряжения сбережёт ваши гаджеты в случае скачка напряжения...

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 27, 2013

Het product werkt en is erg handig omdat een equivalent hiervan minstens € 20 kost Il prodotto funziona ed è molto conveniente dato che qui uno equivalente costa almeno 20€

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 03, 2012

Perfect object. Zelfs een beschermhoes meegeleverd met het product !!! groot Parfait objet.

Meme une housse de protection livré avec le produit !!!

Génial

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 12, 2016

Snel aangekomen, minder dan een maand. ingepakt en niet beschadigd. Geweldig product geadviseerd voor frequente reizigers. Arrivato velocemente, meno di un mese. in confezione chiusa e non danneggiata. Ottimo prodotto consigliaito per chi viaggia spesso.

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 31, 2013

Ik bestelde deze reisadapter op 17 december en ontving deze, perfect verpakt, op 31 december, ruim binnen de geschatte 1020 werkdagen voor levering. Goed gedaan MITB! Ik was een van de weinige gelukkigen die de adapter 90% korting kreeg in de kerstverkoop, voor slechts 60c. Ja, 60 cent, inclusief bezorging; stel je voor! Het voelt redelijk robuust, en ziet er precies zo uit als wat op de MITB-webpagina wordt getoond, behalve dat de CE-markering op de mijne om wat voor reden dan ook verkeerd om de afbeelding heen is. Eén minpuntje is dat het niet werkt wanneer het helemaal in het stopcontact wordt geduwd; Ik moest het een paar millimeter eruit halen om het goed te laten werken. Hoe kan ik echter voor de prijs klagen? Geweldige prijs, geweldige gratis levering. Bedankt MITB! I ordered this travel adaptor on December 17th, and received it, perfectly packaged, on December 31st, well within the estimated 1020 working days for delivery. Well done MITB!

I was one of the lucky few to get the adaptor at 90% off in the Christmas sale, for only 60c. Yes, 60 cents, including delivery; imagine!

It feels fairly robust, and looks just like whats shown on the MITB web page, except that for some reason, the CE marking on mine is the wrong way around see picture. One nigglynaggly thing with it is that it doesnt work when pushed all the way the wall socket; I had to pull it out by a couple of millimeters to get it to work OK. However, for the price, how could I possibly complain?

Great price, great free delivery. Thanks MITB!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 21, 2012

Goed om mee te nemen op reisjes naar het buitenland. Omdat het een led heeft, is het ook handig om te weten of het stopcontact echt werkt. Goed voor reizen naar het buitenland en het heeft een beetje licht dat bevestigt dat het energie ontvangt van het stopcontact. Bom pra se levar em viagens ao exterior. Como tem um led, também é util até pra saber se a tomada da parede está de fato funcionando.

Good for travelling abroad and the it has a little led light that confiirms it´s receiving energy from the outlet.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 20, 2016

Correcte afhandeling van de bestelling. Correcte afhandeling van de bestelling.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 23, 2015

erg handig aan te raden makkelijk mee te nemen erg handig aan te raden makkelijk mee te nemen

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 19, 2015

Ideale stekker voor mee op vakantie heel compact Ideale stekker voor mee op vakantie heel compact

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 30, 2015

snelle bezorging, artikel naar wens snelle bezorging, artikel naar wens

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 All-in-one Universele Reisadapter
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 4.99
 Wereldreisadapter met 2 USB-oplader van hoge kwaliteit, duurzaam
1% koopUSD $ 9.99
 Universal AU Port Travel Power Adapter Plug (250V, wit)
1% koopUSD $ 1.99
 Thunderbolt Male naar VGA Male Cable White voor MacBook Air / MacBook Pro / iMac / Mac mini (1.8M)
1% koopUSD $ 17.09
 Hoge-snelheid HDMI-kabel 1.4v met ondersteuning voor 3D, voor Smart LED HDTV, Apple TV, Blu-Ray DVD (1 meter)
1% koopUSD $ 1.99
 HDMI V1.4 Kabel M / M High Speed ​​3D Full HD 1080P (3M)
1% koopUSD $ 3.99
 optische toslink audiokabel zwart (3m) van hoge kwaliteit, duurzaam
1% koopUSD $ 3.99
 yongwei scart naar composiet 3rca s-video av tv audio-adapter
1% koopUSD $ 2.99
 10m 30ft v1.4 volledige 1080p HDMI met ethernet HDMI High Speed ​​HDMI-kabel w / ferrietkernen
1% koopUSD $ 9.99
 New Edition Rechthoekige US / AU / UK Socket aan EU Plug AC Power Adapter pluggen (125 ~ 250V)
1% koopUSD $ 0.99
 platte tot ronde stekker AC stekkeradapter / voedingskabel van hoge kwaliteit, duurzaam
2% koopUSD $ 0.99
 220v 240v ons usa naar eu euro europa power jack stekker converter adapter zwart
2% koopUSD $ 0.99
 High Quality Universal EU Plug Adapter
2% koopUSD $ 1.99
 uk om eu AC-reizen adapter socket converter 10a / 16a 240v
3% koopUSD $ 1.99
 USB-stroomadapter voor EU
3% koopUSD $ 1.99
 eu europa plug 12v 2.6a 45w desktop oplader adapter voor Microsoft Surface 1 2 rt windows 8
3% koopUSD $ 11.19
 v rond de 7,9 * 5,5 vrouw naar man-adapterkabel voor Lenovo ThinkPad X1 (15cm) vierkant
4% koopUSD $ 2.99
 EU Plug naar eu en ons stekker AC-adapter (2 stuks)
4% koopUSD $ 1.99
 110-240 v us plug naar eu en us plug ac power adapter van hoge kwaliteit
4% koopUSD $ 0.99
 EU Plug naar meerdere Plug Universele Ronde Travel Adapter met Safety Sluiter (110-240V)
5% koopUSD $ 1.99
 yongwei eu pc ac netsnoer kabel (1,2 m)
5% koopUSD $ 2.99
 cy® IEC 320 mannelijke C14 naar vrouw c13 macht uitbreiding adapter turnup
5% koopUSD $ 5.99
 B-350 Europese standaard AC / DC-adapter / oplader voor Tablet (5V, 2000mA, Zwart)
6% koopUSD $ 2.99
 B-351 Europese standaard AC / DC-adapter / oplader Micro voor Tablet (5V, 2000mA, Zwart)
6% koopUSD $ 3.99
 dc 5,5 * 2,1 mm man naar vrouw 1-2 splitter kabel voor CCTV camera (DC 12V)
6% koopUSD $ 1.99
 10st dc 5.5 2.1mm vrouwelijk naar 5,5 2.1mm vrouwelijke ac dc stekker uitbreiding connector adapter
1% koopUSD $ 8.49
 0.7m USB 2.0 A naar 3.5mm barrel connector jack dc stroomkabel
1% koopUSD $ 0.99
 eu europa plug 12v 2.6a 45w desktop oplader adapter voor Microsoft Surface Windows 8 Pro 3
1% koopUSD $ 14.09
 SS-160 US Power Plug Adapter (Zwart, AC 125V)
1% koopUSD $ 1.99
 EU Plug naar meerdere Plug Universal Travel Adapter (110-240V)
1% koopUSD $ 1.99
 cy® Sony PSP Go USB-kabel
1% koopUSD $ 3.99
 dc jack 5,5 * 2,1 mm mini rechthoek 7,5 * 3mm macht converter connector adapter voor thinkpad 10 tablet
1% koopUSD $ 4.99
 ons naar eu stekker adapter converter
1% koopUSD $ 1.99
CTest