English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (22 Reviews)
Schrijf een review
  • Mar 28, 2016

Ontvangst na 1 maand. Correct. Aangekomen in goede staat in de brievenbus. Réception après 1 mois. Correct. Arrivé en bon état dans la boîte aux lettes.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Anna
  • Geverifieerde Kope
  • Mar 12, 2016

praktisch en resistent. Product zoals beschreven. Tevreden over de aankoop pratica e resistente. Prodotto come da descrizione. Soddisfatta dellacquisto

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 31, 2015

Het roze is veel "fluo" dan het op de foto lijkt, maar verder is het een goede bescherming Le rose est beaucoup plus "fluo" que ce quil parait sur la photo, mais sinon bonne protection

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 25, 2015

Het kostte een maand om aan te komen en is de enige fout die ik heb gevonden omdat het pakket goed verpakt is aangekomen en de inhoud goed is beschermd! Ik adviseer voor de uitstekende kwaliteit van de producten. Maar u zou de levertijden moeten versnellen .. Ci ha messo un mesetto ad arrivare ed è lunico difetto che ho trovato perchè il pacco è arrivato ben imballato e il contenuto ben protetto!! Consiglio per la qualità eccellente dei prodotti. Dovreste però accelerare i tempi di consegna..

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 18, 2014

goede zaak, doet wat het moet doen, bescherm mijn telefoon good case, does what its supposed to do, protect my phone

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 08, 2014

Deze hoes beschermt mijn smartphone perfect, waardoor hij erg dun blijft. Aanbevolen. Questa cover protegge alla perfezione il mio smartphone lasciandolo però molto snello. Consigliata.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 14, 2014

Het duurde meer dan 30 dagen om mijn bestelling te ontvangen. It took over 30 days to get my order .

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 02, 2014

Mooi, comfortabel en licht. Geweldige kwaliteit Bonita, cómoda y ligera. Gran calidad

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 15, 2014

Een beetje te breed maar nog steeds goed. A bit too wide but still is good.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest