English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (25 reviews)
Schrijf een review
  • Dec 28, 2016

erg goed en niet duur. ideaal voor grote handen. très bien et pas chère. idéale pour les grosses mains.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 06, 2016

Bestelling arriveerde op tijd en het product was perfect en alles wat we verwachtten. encomenda chegou no prazo e o produto e perfeito e tudo que esperava.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 10, 2016

Ik heb het artikel ontvangen, maar het duurde zo lang om het te ontvangen, het item werkt en het is geweldig dat ik het zou aanbevelen ho ricevuto loggetto ma ci è voluto tanto tempo per riceverlo, loggetto funziona ed è ottimo lo consiglio

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 09, 2014

Heel erg bedankt Sorry als ik zojuist heb bevestigd. Muchas Gracias, Disculpen si recien confirmo.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 09, 2014

goedkope prijs, goed gebruik, denk niet zoveel. koop het gewoon. cheap price, good use, dont think so much. just buy.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 03, 2014

goed, ik vind het leuk ..... heel goed ........... good,i like it.....very good...........

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 12, 2014

Ik had niet verwacht dat de levertijd erg snel is dank je wel, ik hou zo veel van het item..zo comfortabel tijdens het spelen ... I wasnt expecting that the delivery time is very fast thank you so much i love the item so much..so comfortable while playing...

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 11, 2013

dit vond ik het alleen hier !!!! tevreden !!!!!! questo lo ho trovato solo quì !!!! soddisfatto !!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 08, 2015

De levering was op tijd, het item is in goede staat. Wat je ziet is wat je krijgt. Totaal 4/5. Kan iedereen aanbevelen. Delivery was on time, item is in good condition. What you see is what you get. Overall 4/5.
Can recommend to anyone.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 03, 2014

Een goede en handige gadget, (1) een zeer sterke houder, te verwijderen zonder de hulp van iets sterks en plat, is mislukt Хороший и удобный гаджет, (1) очень крепкое крепление, снять без помощи чегонибудь крепкого и плоского не смог

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Accessoiren Sets Voor Nintendo 3DS Gaming Handvat Accessoiren Sets ABS eenheid
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 5.99
 3DS XL Vervangende Onderdelen - Nintendo Nieuwe 3DS LL (XL) Koffer #
1% koopUSD $ 21.99
 N3D-LL0001 Audio en Video Tassen, Koffers en Achtergronden - Nintendo Nieuwe 3DS LL (XL) Noviteit Draadloos #
1% koopUSD $ 2.99
 Controllers - Sony PS3 Noviteit Draadloos
1% koopUSD $ 11.99
 KingHan USB Bijlage voor Nintendo Wii Wii U Wii MotionPlus Draadloos
1% koopUSD $ 6.49
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Noviteit Vast
1% koopUSD $ 16.99
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U 110 Plat Vast
1% koopUSD $ 7.99
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Wii MotionPlus Draadloos
1% koopUSD $ 15.29
 Batterijen en Opladers Voor Sony PS3 PlayStation Move Batterijen en Opladers eenheid
1% koopUSD $ 4.99
 Bluetooth Controllers - Sony PS3 Bluetooth Gaming Handvat Draadloos
1% koopUSD $ 10.99
 Accessoiren Sets voor Nintendo Wii Ontvanger Vast
2% koopUSD $ 2.99
 Schermbeveiligers Voor Nintendo 3DS Mini Draagbaar Schermbeveiligers Muovi eenheid
2% koopUSD $ 0.99
 3DS USB 120 Vast
2% koopUSD $ 2.99
 28-in-1 geheugenkaartlezer Case voor Nintendo 3DS& 3dsll
3% koopUSD $ 2.99
 Audio en Video Kabels en Adapters - Nintendo 3DS Nintendo Nieuwe 3DS Nintendo Nieuwe 3DS LL (XL) Nintendo 3DS LL (XL) Oplaadbaar Vast #
3% koopUSD $ 2.99
 Stylus Pennen Voor Nintendo 3DS Stylus Pennen Muovi eenheid
3% koopUSD $ 1.99
 USB Kabels en Adapters - Nintendo 3DS Vast
4% koopUSD $ 0.99
 Beschermende Crystal Case voor de Nintendo 3DS XL / LL (verschillende kleuren)
4% koopUSD $ 3.99
 3DS XL Vervangende Onderdelen - Nintendo Nieuwe 3DS LL (XL) Koffer #
4% koopUSD $ 3.99
 Tassen, Koffers en Achtergronden Voor Nintendo 3DS Noviteit Tassen, Koffers en Achtergronden Muovi eenheid
5% koopUSD $ 3.99
 beschermende screen protector guard film voor 3ds xl / ll (2-delig pak)
5% koopUSD $ 0.99
 Screen protector met een reinigingsdoekje voor 3DS XL (assorti kleur)
5% koopUSD $ 0.99
 Vervangende Onderdelen Voor Nintendo 3DS Vervangende Onderdelen Siliconen eenheid
6% koopUSD $ 3.99
 2DS Tassen, Koffers en Achtergronden - Nintendo DS Krasbestendig Transparant shockproof Case #
6% koopUSD $ 6.99
 3DS Tassen, Koffers en Achtergronden - Nintendo 3DS Krasbestendig
6% koopUSD $ 5.99
 B-SKIN NEW3DSLL USB Tassen, Koffers en Achtergronden Sticker - Nintendo Nieuwe 3DS LL (XL) Noviteit Draadloos #
1% koopUSD $ 5.99
 Tassen, Koffers en Achtergronden Voor Nintendo 3DS Noviteit Tassen, Koffers en Achtergronden Muovi eenheid
1% koopUSD $ 2.99
 Kabels en Adapters Voor Nintendo 3DS Kabels en Adapters PVC eenheid Vast
1% koopUSD $ 2.99
 3dsxl lr knop flex kabel lint 2 stuks 3ds xl vervanging reparatie onderdeel
1% koopUSD $ 4.99
 2DS Tassen, Koffers en Achtergronden - Nintendo DS Krasbestendig Transparant shockproof Case #
1% koopUSD $ 4.99
 USB Kabels en Adapters - Nintendo 3DS USB-Hub Vast
1% koopUSD $ 3.99
 3DSLL PS/2 Bijlage - Nintendo 3DS LL (XL) Noviteit Draadloos #
1% koopUSD $ 3.99
 B-SKIN 3DS USB Tassen, Koffers en Achtergronden Sticker - Nintendo Nieuwe 3DS Noviteit Draadloos #
1% koopUSD $ 5.99
CTest