English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Black Friday Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (30 Reviews)
Schrijf een review
  • May 21, 2013

Mijn dochter was meteen blij met het geschenk Mia figlia è subito rimasta contenta del regalo

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 07, 2012

Ik ben erg blij met mijn aankoop. Het lijkt heel erg op de beschrijving, werkt heel goed. de lengte van de ketting is verstelbaar en er is zelfs een kleine spiegel voor mooie meisjes! Je suis très contente de mon achat. Il est tout a fait comme la description, fonctionne très bien. la longueur du collier est réglable et il y a même un petit miroir pour les filles coquettes !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 08, 2014

Kleur is mooi maar beetje donker. Helaas werkt bij dit klokje het sluit mechanisme niet zo goed en soepel maar ik ben toch verder tevreden. Kleur is mooi maar beetje donker. Helaas werkt bij dit klokje het sluit mechanisme niet zo goed en soepel maar ik ben toch verder tevreden.

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 09, 2014

dit is gewoon net wat we verwachten dit is gewoon net wat we verwachten

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 17, 2015

Het is niet te groot, het is mooi en leuk detail Its not too big, its beautiful and nice detail

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 07, 2014

Heel mooi en heel klein formaat is wat hen onderscheidt van de rest van de horloges die licht zijn en overal geplaatst kunnen worden السااااااااااااااااااعه جدا جمممميله وحجمها الصغير هو ما يميزها عن باقي الساعات فهي خفيفه ويمكن وضعها ي كل مكان

Antwoord Vertaald uit het Arabisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 01, 2014

De klok is interessant, niet groot in diameter 2,5 cm, de wijzerplaat is duidelijk zichtbaar. Ze gaan precies. Zeer tevreden. Часы интересные, не крупные в диаметре 2,5 см. Циферблат виден отчётливо. Идут точно.Очень понравились.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 30, 2014

Te schattig, het was precies wat ik zocht. Troppo carino, era proprio quello che cercavo.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 15, 2014

geweldig, geweldig, timing, geweldig, geweldig, afwerking, de moeite waard otimo otimo relogio gostei muito acabamento otimo vale a pena

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  ana
  • Geverifieerde Kope
  • Feb 14, 2014

Ik ontving de verwijzingen gisteren, 13.02.14. Bedankt. Recebi as encamendas ontem dia 13.02.14.
Obrigada

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest