English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (627 Reviews)
Schrijf een review
  • Mar 08, 2017

Mooi product zoals beschreven. Zeer aan te bevelen !!!!!!!!!!! Te koop in veel verschillende kleuren en patronen Bellissimo prodotto come da descrizione. Consigliatissimo!!!!!!!!!!! Da comprarne molteplici in diversi colori e fantasie

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 31, 2014

Oorbel van uitstekende kwaliteit, ik vond het leuk op de gegeven dag. Brinco de excelente qualidade, gostei chegou no dia determinado.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 27, 2014

Mooi speelgoed ... het geschenk was succesvol! Goedkoop en delicaat, het is de moeite waard ja! Lindos brinquinhos... o presente fez sucesso!
Baratos e delicadinhos, vale a pena sim!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Rehan
  • Geverifieerde Kope
  • Feb 27, 2014

mooie earing voor kleine jongen ............ nice earing for small kid............

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 07, 2013

Super mooi product dus ik ben er helemaal tevreden mee. Superflot vare så jeg er fuldt ud tilfreds med den.

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 28, 2013

Het kostte me een tijdje om daar te komen, tot ik achterdochtig was. Maar uiteindelijk heb ik het en ben ik heel blij. Ik ga zeker nog meer winkelen !!! Demorou pra chegar, até fiquei desconfiado. Mas no fim recebi e estou muito feliz.

Com certeza farei mais compras!!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 23, 2015

goed product. een beetje anders dan de afbeelding (ik ben aangekomen 2 groene appels geheel en vlak) maar ik vind ze bijna meer leuk dan ik ben komen vergelijken met die op de foto ..;) buon prodotto. un po diverso dallimmagine (mi sono arrivate 2 mele verdi intere e piatte) ma a me piacciono quasi più quelle che mi sono arrivate rispetto a quelle in foto.. ;)

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 06, 2014

erg leuk, besteld voor de dochter, maar tot mijn grote spijt kwamen er twee identieke oorbellen (((ze wachtten bijna drie maanden op het pakket in St. Petersburg очень симпатичные, заказывала для дочки, НО к моему огромному сожалению пришли две одинаковые серёжки((( ждали посылку в СПб. почти три месяца

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 03, 2013

echt mooi. Ik zou ze veilig aanbevelen belli davvero. li consiglierei sicuro

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 07, 2015

Zeer mooi gemaakt, subtiel en kleurrijk ... hier word ik gelukkig van. Zeer mooi gemaakt, subtiel en kleurrijk ... hier word ik gelukkig van.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

crawl