English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02
Gemiddelde Beoordeling: 5 (68 Reviews)
Schrijf een review
  • May 07, 2016

uitstekend product. past perfect. excelente produto. encaixa na perfeição.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 14, 2016

Onberispelijk en perfect functioneel om mijn Lumia 550 op te laden Impeccable et parfaitement fonctionnel pour charger mon Lumia 550

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 07, 2016

Topproduct! Past op mijn smarthpone en airvent Top product! Fits on my smarthpone and airvent

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 05, 2016

Precies zoals beschreven, de kwaliteit / prijsverhouding die ik denk is onverslaanbaar, we hopen dat de ondersteuning duurt ... De enige fout: levertijden, iets minder dan een maand, als je haast hebt, denk ik dat het het geval is om het naar de winkel te brengen .. ANDERS DAN VIVA MINIINTHEBOX !! Esattamente come da descrizione, il rapporto qualità/prezzo penso sia imbattibile, speriamo che il supporto duri... Unico difetto: i tempi di consegna, poco meno di un mese, se si ha fretta penso sia il caso di prenderlo al negozio... ALTRIMENTI VIVA MINIINTHEBOX!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 31, 2016

Een geweldige, waardige game. Loistava, hintansa arvoinen peli.

Antwoord Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 23, 2016

Goed voor alles, maar niet voor de deadline. Alles is conforma Bien pour tout mais pas pour le délai
Tout est conforma

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 22, 2016

Goed product de klem die de laptop bewaart, is heel correct. Bon produit la pince qui maintient le portable est très correcte.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 13, 2016

Ik ben volledig tevreden met de houder. voor zon prijs, het past perfect en houdt de telefoon vast! Ik raad aan! en een zeer gunstige locatie is verkregen. Bedankt! осталась довольна держателем полностью. за такую цену она отлично крепиться и держит телефон! рекомендую! и очень удобное расположение получается.спасибо!

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 11, 2016

een zeer goed geleverd product werkte eritäin hyvin toimitettu
tuote toimi

Antwoord(1) Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 02, 2016

heel goed te mooi aankomen très bien arriver trop magnifique

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest