English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (16 Reviews)
Schrijf een review
  • Feb 15, 2016

site om serieuze leverancier aan te bevelen site a recommander fournisseur serieux

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 23, 2015

Goed onderdeel voor helikopter Zhengrum Z008 Bonne pièce pour hélicoptère Zhengrum Z008

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 01, 2014

hetzelfde op het balanceren maar nog niet gecontroleerd то самое на балансировку пока непроверял

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 28, 2014

5 i56i 5675i6i56 i57i57i 57i5 6 i57i 5 i56i 5675i6i56 i57i57i 57i5 6 i57i

Antwoord Vertaald uit het Arabisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 22, 2014

wachtte een lange tijd! maar ontvangen, alles is goed! долго ждал! но получил, все отлично!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 07, 2014

Alles perfect, correcte verzending, ik kom terug om te delen in dit web met alle veiligheid. Todo perfecto, envio correcto, volvere a compar en esta web con toda seguridad.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 11, 2013

Ik heb het product binnen de geschatte tijd allemaal heel goed gekregen, niet zoals andere paginas die ik lang geleden heb gekocht en tot nu toe niets of een antwoord. Wat ik kocht was alleen om de betrouwbaarheid van de pagina te testen, maar nu weet ik zeker dat alles wat ik heb gekocht in korte tijd mijn handen zal bereiken, dus raad ik aan om op deze pagina te kopen. Sucre Bolivia Me llego el producto dentro del plazo estimado todo muy bien no como otras paginas de las que compre hace mucho tiempo y hasta ahora nada ni una respuesta.
Esto que compre solo era para probar la confiabilidad de la pagina pero ahora estoy seguro que todo lo que compre me llegara a mis manos en poco tiempo asi que recomiendo comprar en esta pagina.
Sucre Bolivia

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 31, 2013

Onberispelijk product;) op tijd ontvangen! Produit impécable ;) reçut dans les temps!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 30, 2014

Oké, hij doet zijn plicht. De helikopter is zo stabiel als zou moeten zijn. Tutto bene, fa il suo dovere. Lelicottero è stabile come dovrebbe essere.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest