English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (10 Reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Feb 01, 2015

Tweede item van hier, alleen in verschillende kleuren. Ziet er goed uit en beschermt goed. Sterk aanbevolen! Second item from here, only different colour. Looks great and protects well.
Highly recomended!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 29, 2014

Fatastic bedek praktisch een schelpenbout en is echt heel goed bestand tegen schokken ... precies wat ik zocht. fatastica cover praticamente un guscio calza a pennello ed è veramente molto resistente agli urti...proprio quello che cercavo.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 08, 2014

Perfect geleverd in de aangegeven tijden en in onberispelijke omstandigheden. De gevallen zijn ECHT ALUMINIUM, waarvan ik niet had verwacht dat ze het zelfs in de beschrijving hadden gelezen. Echt serieus en professioneel, AANBEVOLEN! Consegnato perfettamente nei tempi dichiarati ed in condizioni impeccabili.
Le custodie sono VERAMENTE IN ALLUMINIO, cosa che non mi aspettavo anche avendolo letto nella descrizione.
Veramente seri e professionali, CONSIGLIATI!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  paco
  • Geverifieerde Kope
  • Dec 18, 2013

Absoluut geweldig! Hoewel, de USB-kabel kan moeilijker zijn om aan te sluiten Absolutely awesome! Although, the usb cable may be more difficult to plug in

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 19, 2013

Ik kocht eenvoudig de hoes voor Galaxy 2. Het product kwam naar me toe zoals beloofd binnen de beloofde dagen. Uitstekende dekking voor een grappige prijs. Beveel je aan om de prijzen buiten te bekijken en veilig te bestellen via de website. רכשתי באתר בקלות רבה את הכיסוי לגלקסי 2. המוצר הגיע אלי כחובטח תוך הימים שהבטיחו. כיסוי מעולה במחיר מצחיק.ממליץ לכם לבדוק מחירים בחוץ ובטוח שתזמינו דרך האתר.

Antwoord(1) Vertaald uit het Hebreeuws Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 14, 2013

Kocht deze zaak voor someoneelse, maar het wordt zeer op prijs gesteld. Een aantrekkelijke blauwe metalen afwerking en past goed bij de phonevery. Zou aan iedereen aanbevelen! Bought this case for someoneelse, but it is very appreciated. An attractive blue metal finish and fits the phonevery well. Would reccommend to anyone!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 24, 2012

Geweldig product, denk ik, na 20 dagen na de expeditie ben ik nog steeds niet aangekomen. Ottimo prodotto, penso, dopo 20 giorni dalla spedizione ancora non mi è arrivato.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 08, 2012

zeer goed product Ik raad het aan muy buen producto lo recomiendo

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest