English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Kerstuitverkoop Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (11 reviews)
Schrijf een review
  • Door ffalcejf
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 25, 2014

De tas heeft geen idee, is zeer goed ruim, past op alle deurspellen van accessoires. erg goed, zelfs een andere kopen om dingen op te slaan van de mobiele ipod deze dingen. Zeker de moeite waard.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ffalcejf
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 25, 2014

De tas heeft geen idee, is zeer goed ruim, past op alle deurspellen van accessoires. erg goed, zelfs een andere kopen om dingen op te slaan van de mobiele ipod deze dingen. Zeker de moeite waard.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door annie.foket
  • Geverifieerde Koper
  • May 03, 2013

Zeer functioneel tasje, kleinkind was super gelukkig.
Kan er heel wat in op bergen........
En voor die prijs..........zeer goed.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door andrea.crucio
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 12, 2015

De bestelling arriveerde op tijd, perfect verpakt, winkel, verzending en uitstekende items. De enige negatieve maar merkbare douanerechten, in de kosten bespaarde ik 20% uiteindelijk moest ik 30% meer betalen, met douanekosten verloor ik 10%, het spijt me zeer dat ik meer heb betaald dan de waarde van objecten in Italië, Ik zal er serieus over nadenken voordat ik andere aankopen ga doen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door juan_ingrid
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2015

Perfect voor zijn functie en voldoet aan 100% zeer aanbevolen product

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sehicdenan
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 06, 2014

Top! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marie.morino
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 28, 2013

Nikkel om de DSi, sommige games en zelfs het snoer op te slaan! zeer goede kwaliteit ... het kleine pluspunt, het handvat om overal mee te sjouwen! levering en pakketten zijn altijd onberispelijk!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mirandamarcella
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 06, 2014

product goed, maar het duurde meer dan 2 maanden!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rudy.martos
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 06, 2013

Ik ontving de digitale beschermhoes voor Nintendo DSI, bedankt

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cuevasromero
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 17, 2013

Zeer goed product om mijn n3ds te vervoeren en te beschermen, de afgunst van anderen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest