English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Kerst Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (36 Reviews)
Schrijf een review
  • Door  Aude
  • Geverifieerde Kope
  • Jan 16, 2016

Zeer goed artikel, in overeenstemming met wat ik verwachtte. Perfecte grootte voor mijn computer 15 "en goede kwaliteit. Ik raad het aan! Très bon article, conforme à ce que je mattendais. Taille parfaite pour mon ordinateur 15" et de bonne qualité. Je recommande !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 14, 2016

Past perfect om mijn laptop heen, 13,3 inch. Hij is stretch, dus zou voor een grotere laptop ook nog kunnen. Past perfect om mijn laptop heen, 13,3 inch. Hij is stretch, dus zou voor een grotere laptop ook nog kunnen.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 07, 2016

Prachtige laptophoes die mooi past om een 14 inch laptop Prachtige laptophoes die mooi past om een 14 inch laptop

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 25, 2014

mooie hoes alleen erg grootmaar verder erg makkelijk als je meerdere ipads mee wilt nemen mooie hoes alleen erg grootmaar verder erg makkelijk als je meerdere ipads mee wilt nemen

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 29, 2015

Materiaal is zeker OK, spijtig van de extra (invoer)kosten die me werden aangerekend Materiaal is zeker OK, spijtig van de extra (invoer)kosten die me werden aangerekend

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 09, 2016

Goede kwaliteit en een mooie foto. Ik raad. Hyvä laatuinen ja kaunis kuva. Suosittelen.

Antwoord(1) Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 27, 2016

Juiste maat, mooi materiaal, mooi ontwerp. Correct size, nice material, beautiful design.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 26, 2016

Een notebook van de school van een kind wordt nu beter beschermd door de rugzak tijdens schoolreisjes. Geen kleine hobbels, althans niet gebroken. Lapsen koulusta saatu notebook on nyt paremmin suojassa repussa koulumatkoilla. Ei pienistä kolhuista ainakaan mene rikki.

Antwoord(1) Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 24, 2016

excellent ................................................. ......................... glimrende..........................................................................

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 30, 2015

Uitstekende transactie, dank u \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ Excellente transaction, merci\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest