English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Kerstuitverkoop Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (909 reviews)
Schrijf een review
  • Door mtwvdb
  • Geverifieerde Koper
  • UITELICHTE REVIEW
  • Jun 29, 2013

Deze had ik van mijn vader gekregen (via een andere shop) en ik heb er nu een voor mn broer gekocht! Even goed vergeleken en precies hetzelfde! Zelf heb ik er twee schakels tussenuit laten halen, maar ik zag dat je bij Miniinthebox ook goedkope tools kunt kopen daarvoor : D Het horloge is van een zwaarder materiaal, goede kwaliteit en het is simpel om de tijd in te stellen. Hoewel het een herenhorloge is draag ik het toch graag (ik hou wel van stoere horloges). Deze had ik van mijn vader gekregen (via een andere shop) en ik heb er nu een voor mn broer gekocht! Even goed vergeleken en precies hetzelfde! Zelf heb ik er twee schakels tussenuit laten halen, maar ik zag dat je bij Miniinthebox ook goedkope tools kunt kopen daarvoor : D Het horloge is van een zwaarder materiaal, goede kwaliteit en het is simpel om de tijd in te stellen. Hoewel het een herenhorloge is draag ik het toch graag (ik hou wel van stoere horloges).

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hbarikjan
  • Geverifieerde Koper
  • UITELICHTE REVIEW
  • May 30, 2013

Ik vind dit een zeer mooi horloge, voelt lekker zwaar aan en is echt een prachtstuk om je pols

Levering ging super snel, had op maandag 27 mei besteld voor 33 euro aan horloges (3stuks) en ze werden verzonden met de versnelde zending, ze zijn op 30 mei binnen gekomen. wel 17 euro kosten van UPS. maar dit wist ik al.

SNELLERE LEVERING KAN HAAST NIET!!


Ik vind het alleen jammer dat het cijfer 1 naast de 7 niet volledig brandt, dit was me ook al opgevallen bij de andere kopers.
Ik vind dit een zeer mooi horloge, voelt lekker zwaar aan en is echt een prachtstuk om je pols

Levering ging super snel, had op maandag 27 mei besteld voor 33 euro aan horloges (3stuks) en ze werden verzonden met de versnelde zending, ze zijn op 30 mei binnen gekomen. wel 17 euro kosten van UPS. maar dit wist ik al.

SNELLERE LEVERING KAN HAAST NIET!!


Ik vind het alleen jammer dat het cijfer 1 naast de 7 niet volledig brandt, dit was me ook al opgevallen bij de andere kopers.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bas_lammers
  • UITELICHTE REVIEW
  • Jan 04, 2013

Het is echt een zeer mooi horloge!
Iedereen vind hem mooi en wilt hem ook bestellen.
Zelf heb ik 2 weken moeten wachten maar dan heb je ook wat!
Zal zeker weten meer bij miniinthebox bestellen!
Het is echt een zeer mooi horloge!
Iedereen vind hem mooi en wilt hem ook bestellen.
Zelf heb ik 2 weken moeten wachten maar dan heb je ook wat!
Zal zeker weten meer bij miniinthebox bestellen!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Shadowtomcat
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 06, 2016

De klok is gewoon super, de kwaliteit is ook tevreden, het is alleen wachten op het pakket, maar verder is alles gelukkig. Часы просто супер,качество тоже порадовало.Вот только ждать посылку пришлось долго,а в остальном всем доволен.

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door althehun57
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 26, 2013

Dit is een cool en glanzend rokerig zwart gezichtsloos horloge dat niet op een horloge lijkt, totdat je op een knop drukt om de felle rode leds te verlichten, overdag lijkt het net alsof het een gepolijste zwarte armband is, ik geef er de voorkeur aan iets meer te moeten betalen en pak de metalen armband in plaats van de plastic armband, maar ik hoor dat de plastic armbandjes heel comfortabel zitten. Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling van tien producten tot nu toe met horloges en Galaxy S2 items die allemaal in vier dagen in perfecte staat zijn aangekomen, Nice job MiniInTheBox. Als je van iets nieuws en origineels houdt, niet duur, maar niet goedkoop, iets waar je met je vrienden mee kunt pronken, als je een uitstekende service en snelle verzending wilt, kijk dan hier rond op MiniInTheBox en aarzel niet om te bestellen, je zult er geen spijt van krijgen , Ik niet en ik kom terug voor meer en jij ook, geniet ervan. Ik was aangenaam verrast door de snelle en efficiënte service van MiniInTheBox.com This is a cool and shiny smokey black faceless watch that doesnt look like a watch until you press a button to light the bright red LEDs, daytime it looks as if it was just a polished black bracelet, I preferred paying a bit more and get the metal bracelet instead of the plastic one but I hear the plastic ones are very comfortable. Im very satisfied with my ten product order so far with watches and Galaxy S2 items all arrived in four days in perfect condition, Nice job MiniInTheBox.
If you like something new and original, Inexpesive but not cheap, something you can show off to friends with, If you want excelent service and fast shipping, just look around here at MiniInTheBox and dont hesitate to order, you will not regret it, I didnt and Ill be back for more and you will too, enjoy.

I was pleasantly surprised with the quick and efficient service of MiniInTheBox.com

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rjme.vaassen
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2015

Mooie horloge echt iets apart
Van goede stalen band en kast voorzien
Weet alleen of hij ook water proef is van 3 bar
Mooie horloge echt iets apart
Van goede stalen band en kast voorzien
Weet alleen of hij ook water proef is van 3 bar

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door feuke01
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 02, 2012

zeer mooie en stijlvolle horloge ben er heel tevrede mee en voor een zeer kleine prijs , en binne
14 heb ik mijn bestelling ontvangen ! ik bestel zeker nog langs deze website
zeer mooie en stijlvolle horloge ben er heel tevrede mee en voor een zeer kleine prijs , en binne
14 heb ik mijn bestelling ontvangen ! ik bestel zeker nog langs deze website

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rmedrano263
  • Jan 30, 2015

Ik wil er een maar stuur het niet. Ik wil het al, hoop ik het yo quiero uno peo no lo envien lo quiero para ya pues lo espero todavia

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door VintMaximov
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 30, 2015

Uur klassnye.No bleek het defect te zijn: het linker onderste figuur is niet volledig opgehelderd Het geld was zonder vragen Natuurlijk verschilde ik 160 r.5 sterren voor aandacht voor kopers. Часы классные.Но оказались бракованными.Левая нижняя цифра не прояснялась полностью.Вернули деньги без вопросов.В разнице курса потерял 160 р.5 звезд за внимание к покупателям.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gresh-n1k
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2014

Coole uren. niet de eerste)) Ik vind het leuk) Клёвые часы. уже не первые)) мне нравится)

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest