English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (15 Reviews)
Schrijf een review
  • Jul 22, 2015

Ziet er goed uit precies zoals ik gehoopt had. Ziet er goed uit precies zoals ik gehoopt had.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 30, 2016

Zeer mooie modem en zeer goede kwaliteit !!? Très beau modem et de très bonne qualité !!?

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 15, 2016

nieuwe hoes in perfecte staat binnen de verwachte levertijd, heel goed ontvangen cover nuova in perfetto stato ricevuta entro i tempi previsti di spedizione tutto molto ok

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 03, 2015

mooi !!! zoals ik het verwachtte bellissimo!!!come me lo aspettavo

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 18, 2015

Erg blij met de zaak! Stevig en goed ontworpen. Very happy with the case! Sturdy and well designed.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 16, 2015

Zeer mooie buidel. Als het me vasthoudt zo lang als de laatste die ik op deze site heb besteld, zou ik heel blij zijn. Très jolie pochette. Si elle me tient aussi longtemps que la dernière que jai commandé sur ce site jen serais très heureuse.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 22, 2014

PRACHTIG MATERIAAL PERFECTE EN PRACHTIGE KLEUREN EN GOED GETROKKEN BELLISSIMA MATERIALE PERFETTO E BEI COLORI E BEN DISEGNATA

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 09, 2014

De hoes komt overeen met de foto. Origineel ontwerp. Het is gelukkig. Чехол соответствует картинке. Оригинальный дизайн. Довольна.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 10, 2014

Ik heb echt genoten van de dekking van de mobiele telefoon die ik heb gekregen. Het is mooi en is gemaakt met goed materiaal. Waterdicht. Zeer aan te bevelen. Gostei muito da capa para telemóvel que recebi. É linda e é feita com bom material. Impermeável. Recomendo.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 10, 2015

Tevreden over mijn bestelling. Ondanks het feit dat het lang was, begon ik te wanhopen. Maar nu ben ik erg blij met mijn aankoop. Satisfaite de ma commande. Malgré le fait que ça a été long, je commençais à désespérer. Mais maintenant je suis très contente de mon achat.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest