English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (168 Reviews)
Schrijf een review
  • Sep 17, 2014

ZE ZIEN ZEER MOOI, WAS IK. SE VEN MUY BONITOS, ME GUSTARON.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 22, 2015

De ring kwam heel en ongedeerd. Hij kwam in zilver, natuurlijk op goud hoopend. Ik kwam in maat 13, ik kwam persoonlijk alleen tot de middelvinger. Bedankt. Ring het geheel en intact. Zilveren kleur. Ik raad aan om te kopen. Maat 13 (past bij de middelvinger.) Колечко пришло целое и невредимое. Пришло серебряного цвета, надеялась конечно на золотое, ну да ладно. Мне пришел 13 размер, лично мне подошло только на средний пальчик. Спасибо.

Ring it whole and intact. Silver color. I recommend to buy. Size 13 (fit to the middle finger.)

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  a
  • Geverifieerde Kope
  • Sep 21, 2014

Super mooi precies als op de foto en je kan hem verstellen Super mooi precies als op de foto en je kan hem verstellen

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 16, 2014

het is een leuk product, niks mis mee. het is een leuk product, niks mis mee.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 08, 2014

leuk en keer wat anders. doet het goed leuk en keer wat anders. doet het goed

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 22, 2016

Ik hou van deze decoratie van vingertoppen ze hebben veel succes Jadore ces décoration de bouts de doigts elles ont beaucoup de succès

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 28, 2015

Mooi en van zeer goede kwaliteit, alles kwam snel en in de geschatte tijd aan. Bonito y de muy buena calidad, llegó todo muy rápido y en el tiempo estimado.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 21, 2015

Zeer goed product Ik raad het helemaal aan, de wachttijd voor Mexico is enigszins traag maar als ik aankom is het erg cool. Muy buen producto lo recomiendo totalmente, el tiempo de espera para mexico es algo lento pero cuando me llego esta todo muy coool.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 14, 2015

Erg blij, product trouw aan de foto, adviseer ik. Mijn klanten vonden het geweldig. Très contente, produit fidèle à la photo, je recommande. Mes clientes ont adoré.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 22, 2015

Hallo ik heb mijn bestelling ontvangen en alles is in overeenstemming met de beschrijving, levering is ok dank je bonjour
j ai recue ma commande et tout est conforme a la description ,la livraison est ok merci

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest