English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Kerst Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (126 Reviews)
Schrijf een review
  • Apr 01, 2013

De beste zakenvrouw ter wereld! Voorzien van 24 kaarten, zijn slots niet helemaal transparant, zou ik zeggen mat. De hoes is aangenaam om aan te raken, perfect vastgemaakt met een volle vulling van kaarten En de prijs voor deze kwaliteit is geweldig! Ik raad iedereen aan donkerroze te worden, droomend over het blauw :( Самая лучшая визитница в мире! Поместилось 24 карты, слоты не совсем прозрачные, я бы сказала матовые. Обложка приятная на ощупь, отлично застегивается при полном наполнении картами И цена для такого качества изумительная! Всем советую
Пришел темно розовый, мечтала о голубом:(

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 16, 2013

Ik kwam Pink! !!!!! Mooi, netjes, zacht !!!!! En veel kaarten kunnen worden ondergebracht))) Мне пришел Розовенький!!!!! Красивый, аккуратный, мягкий!!!!! И много карт можно вместить)))

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 27, 2014

De oranje kwam, gemaakt van zeer hoge kwaliteit Пришел оранжевый ,сделан очень качественно

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 05, 2014

komt overeen met de beschrijving, zeer goed соответствует описанию, очень хорошая

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 03, 2014

Een goede zaak, leuk om aan te raken, mooie kleur. De waarheid kwam te kort, met een gekauwde laken !! Op 24 kaarten zou ik natuurlijk meer willen. Хорошая штучка, приятная на ощупь, красивый цвет.Правда попалась бракованная, с зажеванным листом!! На 24 карты, хотелось бы конечно побольше.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 13, 2013

Na 39 dagen na verzending zijn de papieren kaarten aangekomen! Het is net zoals je op de foto ziet .... niets meer, niets minder ... dus ik ben meer dan blij met mijn aankoop;) Zoals je op de fotos kunt zien, had ik geluk in de kleuren ... roze en groen ... die ik het leukst vond! Dopo 39 giorni dallavviso di avvenuta spedizione, sono arrivati i portacarte! Sono così come si vedono in foto....niente di più, niente di meno... quindi son più che soddisfatta del mio acquisto ;)

Come potete vedere dalle foto, sono stata fortunata nei colori... rosa e verde... quelli che mi piacevano di più!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 02, 2016

komt overeen met de beschrijving. overeenkomstig de afbeelding. kleur prishol zoals besteld. roze соответствует описанию. соответствует картинке. цвет пришол как заказывала. розовый

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 03, 2015

Ik vind het prachtig !!! Super effect! kdo leuk voor minnaressen, tatas ... Je trouve ça magnifique !!! Super effet ! kdo sympa pour les maîtresses, tatas ...

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 28, 2015

Handig en mooi oranje Ik weet nu waar ik alle fidelity-kaarten moet plaatsen Utile e bello arancione ora so dove mettere tutte le tessere fedeltà

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 11, 2015

Heel schattig en comfortabel om in je tas te dragen! Ik raad het echt aan, het is blauw geworden! Molto carino e comodo da portare in borsa! consiglio davvero, a me è arrivato azzurro!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest