English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Black Friday Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (28 Reviews)
Schrijf een review
  • Feb 18, 2014

Mooie horloge, zeker voor zijn prijs. Nu nog afwachten hoelang ze goed blijft werken. Mooie horloge, zeker voor zijn prijs. Nu nog afwachten hoelang ze goed blijft werken.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 09, 2013

Een hele mooie klok sierlijk en erg goed afgewerkt Een hele mooie klok sierlijk en erg goed afgewerkt

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 22, 2013

dit horloge is zeker het wachten waard de kwaliteit is goed en het ziet er goed uit een aanrader dit horloge is zeker het wachten waard de kwaliteit is goed en het ziet er goed uit een aanrader

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 28, 2015

Ik heb het product perfect ontvangen! Indico. Recebi perfeitamente o produto ! Indico.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 09, 2013

Uitstekend voor deze prijs, werk geweldig, ik heb vanaf de eerste keer (meer 1 maand) in mijn hand, slechts een halve minuut rennen meer! Mijn zoon wil er een! Ziet er goed uit, mijn vriend vraagt ​​mij! Mooie kleur (black metalic) ... Exellent for this price,work great ,i have in my hand from the first time (more 1 month),only 1/2 minute run more!My son want one!Looks nice,my friend ask me!Nice color (black metalic)...

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 05, 2013

Het is heel elegant, licht dat elke dag kan worden gebruikt, beter dan op de foto Es muy elegante, ligero para ser usado cada día, mejor que en la foto

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 08, 2013

Ik bezocht de Verenigde Staten, zag dit horloge online en bestelde het (plus 11 anderen). Mijn vriend werd op het eerste gezicht verliefd op dit polshorloge ... en ik hoop alleen dat het horloge mijn plaats in zijn hart niet zal innemen. Dames dit is een uitstekend cadeau voor elke heer in je leven. Bedankt MINIINTHEBOX! I visited the United States, saw this watch online and ordered it (plus 11 others). My boyfriend fell in love with this wrist watch at first sight.., and I just hope the watch will not take my place in his heart. Ladies this is an excellent gift for any gentleman in your life. Thanks MINIINTHEBOX!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 18, 2013

GEWELDIG HORLOGE. ZWARE WERKZAAMHEDEN. EEN GOED HORLOGE VOOR ELKE MAN. GREAT WATCH. HEAVY DUTY. A GOOD WATCH FOR ANY MAN.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 23, 2013

Zeer goed productkwaliteitsmateriaal, geen krassen kwamen perfect uit !!! erg goed, adviseer ik Muito bom produto
material de qualidade, sem arranhões
veio perfeito!!!

muito bom
recomendo

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 28, 2012

IK WIL JEZELF WACHTEN VOOR MIJN GOEDEREN IN BRAZILIË, STAAT VAN MINAS GERAIS. MAAR IK BEN PROBLEEM EN WIL WETEN WAT JE KUNT DOEN VOOR MIJ. BEGELEIDING VAN MIJN BESTELLING Ik ontving dit bericht: Uw artikel werd niet succesvol geleverd (VS 35203) op 2012/12/27: 27: 00 OF DIT IS: Het artikel is niet succesvol afgeleverd (VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA) 9:34:00. WAT ER ZAL NU GEBEUREN? Want ik heb de betaling gedaan en ik wil niet vasthouden. HET AANTAL MIJN BESTELLING IS: 1212121602904565 BEDANKT, GELIEVE TE WACHTEN OP EEN ANTWOORD. ESTOU AGUARDANDO ANSIOSAMENTE PELAS MINHAS MERCADORIAS AQUI NO BRASIL, ESTADO DE MINAS GERAIS. MAS ESTOU COM PROBLEMA E GOSTARIA DE SABER O QUE VOCÊS PODEM ESTAR FAZENDO POR MIM.
ACOMPANHANDO MEU PEDIDO RECEBI ESTA MENSAGEM: Your item was not delivered successfully(UNITED STATES OF AMERICA 35203) at 20121227 09:34:00 OU SEJA: O item não foi entregue com sucesso (ESTADOS UNIDOS DA AMÉRICA 35203) em 2012/12/27 09:34:00.
O QUE VAI ACONTECER AGORA? POIS JÁ EFETUEI O PAGAMENTO E NÃO QUERO FICAR NO PREJUÍZO. O NUMERO DO MEU PEDIDO É: 1212121602904565
OBRIGADA, AGUARDO UMA RESPOSTA.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest