English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (295 reviews)
Schrijf een review
  • Sep 22, 2013

Al de kleren die ik koopt, zijn hier vandaan, dit is de enige plek die voor mijn lieve Amy past, dat houdt van de schoenen en alles wat ik haar koopt All the clothes I buy are from here, this is the only place that have what fits for my lovely Amy, she loves the shoes and everything I buy her

Antwoord(3) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (10) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 23, 2013

De schoenen die ik denk dat hem een ​​beetje lastig maakt, maar ze lijken erg goed aangekomen in de geschatte tijd, het zal tijd duren om eraan te wennen, maar ze zullen hem gewoon dienen voor het regenseizoen dat begint, zodat hij zijn poten niet nat maakt. Los zapatos creo que a el le incomodan un poco pero se le ven muy bien llegaron en el tiempo estimado, se tardará en acostumbrarse pero le servirán justo para la época de lluvias que empieza para que no se moje sus patitas.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 28, 2013

Geweldige schoenen! Heel schattig! Om de veters elke keer voor elke schoen te ontdoen en te retourneren, is wel erg tijdrovend. Maar beveel deze schoenen zeker aan! Ze hebben ook een beetje grip, dus alhoewel mijn hond een beetje ongemakkelijk was om er eerst mee te lopen, werd hij snel gewend. Awesome shoes! Very cute! Having to undo and retie the laces each time for each shoe is very time consuming though. But definitely recommend these shoes! They have a bit of grip too, so although my dog was a little uncomfortable walking in them at first, he got used to them quickly.

Antwoord(5) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (6) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 14, 2017

Mijn Cockapoo is 19 pond., Draagt ​​een XL jogpak en maat 5 sneakers. Hij krijgt complimenten elke slijtage die we gaan als hij zijn joggingpak draagt. Zijn sneakers blijven op omdat de veters beter werken dan zijn laarzen die velcro hebben. Het is een uitdaging als hij zijn poten krult, de sneakers opschieten, maar ze komen niet weg. Hij heeft een zwart, rood en blauw joggingpak. Waarom schud je je hoofd nee? Je hebt me allemaal gekleed in mijn joggingpak en sneakers en we gaan niet aan het joggen? Ja, ik heb een slechte haardag, ik moest wakker worden van mijn dutje voor deze domme beelden? Awhhhhh My Cockapoo is 19 lbs., wearing an XL jog suit and size 5 sneakers. He gets compliments every wear we go when he wears his jogging suit. His sneakers stay on because the laces work better than his boots which have Velcro. Its a challenge when he curls his paws, getting the sneakers on but they dont come off. He has a black, red, and blue jogging suit.

Why are you shaking your head no? You got me all dressed in my jogging suit & sneakers and we arent going jogging? Yeah, Im having a bad hair day, I had to wake up from my nap for these silly pictures? Awhhhhh

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 12, 2016

Schoenen stonden niet bij mijn hond, ik heb een poedelmix en ik bestelde een L .. Dus ik gaf ze aan een vriend die een Yorkie heeft! Zij hielden van hen! Shoes didnt fit my dog , I have a poodle mix and I ordered an L.. So I gave them to a friend that has a Yorkie! They loved them!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 18, 2015

Zeer mooie schoenen. Hij houd van hen ! Very nice shoes. He loves them !

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 15, 2015

mijn yorkie ziet er zo schattig uit in zijn outfits, maar de schoenen waren gewoon schattig. Ze gingen goed met veel van zijn outfits. my yorkie looks so cute in his outfits, but the shoes was just adorable. They went well with many of his outfits.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 23, 2015

Ze zijn erg schattig en het is grappig om te zien dat mijn hond ze probeert te dragen. They r very cute and its funny to see my dog try to wear them.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 07, 2014

HET WAS ZEER GOED, DE SCHOE WERKT, EN KOM IN DE VERWACHTE TIJD FICOU MUITO BOM, O SAPATO SERVIU, E CHEGOU NO TEMPO ESPERADO

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 21, 2014

zachte en super schattige schoenen, mijn baby hield ervan en ik zal ook altijd meer geweldige site kopen .....;) sapatinho macios e super bonitinho meu beb adorou e eu também sempre irei comprar mais site ótimo .....;)

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Hond T-shirt Jumpsuits harnassen Broeken Hondenkleding Gestreept Rood Blauw Katoen Kostuum Voor huisdieren Heren Dames Feest
1% koopUSD $ 8.99
 Kat Hond Hoodies Jumpsuits Hondenkleding Letter & Nummer Geel Rood Blauw Roze Wit/Roze Katoen Kostuum Voor huisdieren Heren Dames Sport
1% koopUSD $ 7.49
 Hond Jassen Gilet Donzen jacks Hondenkleding Kleurenblok Geel Rood Zwart/Roze Zwart/Groen Zwart en Blauw Katoen Kostuum Voor huisdieren
1% koopUSD $ 9.49
 Hond T-shirt Hondenkleding Brits Grijs Rood Katoen Kostuum Voor huisdieren Heren Klassiek
1% koopUSD $ 9.99
 Kat Hond Truien Hondenkleding Effen Bruin Wollen Kostuum Voor huisdieren Heren Dames
1% koopUSD $ 7.99
 Kat Hond Truien Hondenkleding Effen Rood Groen Roze Lichtblauw Marine Blauw Katoen Kostuum Voor huisdieren Heren Dames Klassiek Houd Warm
1% koopUSD $ 5.49
 Kat Hond Schoenen & Laarzen Jelly Shoes Antislip zool Waterdicht Effen Zwart Paars Geel Blauw Roze Voor huisdieren
1% koopUSD $ 4.99
 Hond Jassen Truien Hondenkleding Sneeuwvlok  Zwart Rood Katoen Kostuum Voor huisdieren Heren Dames Klassiek Houd Warm
1% koopUSD $ 9.99
 Kat Hond harnassen Verstelbaar / Uitschuifbaar Ademend Effen Nylon Gaas Oranje Roos Groen Blauw
2% koopUSD $ 4.99
 Kat Hond Regenjas Hondenkleding Effen Wit Paars Groen Roze Muovi Kostuum Voor huisdieren Heren Dames transparant Waterdicht
2% koopUSD $ 7.99
 Hond Stropdas/Vlinderdas Hondenkleding Strik Wit Zwart Oranje Geel Groen Katoen Kostuum Voor huisdieren Heren Schattig Bruiloft
2% koopUSD $ 6.49
 Schattige Klitteband Schoenen Voor Honden (XS-XL, 4 stuks)
2% koopUSD $ 6.99
 Hond Schoenen & Laarzen Houd Warm Snowboots Effen Zwart Paars Fuchsia Rood Blauw Voor huisdieren
3% koopUSD $ 10.09
 Kat Hond Bandana\'s & Hoeden Hondenkleding Rood Blauw Roze Streep Wit/Roze Textiel Binnenwerk Kostuum Voor huisdieren
3% koopUSD $ 3.99
 Kat Hond Jassen Gilet Hondenkleding Strik Geel Roos Groen Blauw Roze Katoen Kostuum Voor huisdieren Heren Dames Houd Warm
3% koopUSD $ 6.99
 Hond Antislip zool Laarzen Snowboots Hondenkleding Effen Zwart Grijs Rood Blauw Roze Stof Kostuum Voor huisdieren Casual/Dagelijks Houd
3% koopUSD $ 5.49
 Hond Autostoel hondentuig /Hondenveiligheidstuig Verstelbaar / Uitschuifbaar Veiligheid Effen Nylon Zwart Paars Rood Blauw Roze
4% koopUSD $ 2.99
 Hond Jumpsuits Hondenkleding Letter & Nummer Blauw Roze Katoen Kostuum Voor huisdieren Heren Dames Casual/Dagelijks
4% koopUSD $ 33.69
 Kat Hond T-shirt Hondenkleding Flora / Botanisch Geel Blauw Regenboog Katoen Kostuum Voor huisdieren Heren Dames Vakantie Modieus
4% koopUSD $ 5.99
 Hond Jurken Hondenkleding Hart Letter & Nummer Roze Katoen Kostuum Voor huisdieren
5% koopUSD $ 6.99
 Kat Hond Sweatshirt Hondenkleding Kleurenblok Grijs Geel Rood Blauw Roze Katoen Kostuum Voor huisdieren Heren Dames Modieus Sport
5% koopUSD $ 5.99
 Hond T-shirt Hondenkleding Strik Roze Katoen Kostuum Voor huisdieren
5% koopUSD $ 3.99
 Kat Hond kostuums Jumpsuits Hondenkleding Cartoon Oranje Pluche stof Kostuum Voor huisdieren Heren Dames Schattig Vakantie Cosplay
5% koopUSD $ 9.68
 Kat Hond Jurken Hondenkleding Lovertje Rood Blauw Gouden Nylon Kostuum Voor huisdieren Dames Vakantie Verjaardag Bruiloft
6% koopUSD $ 5.49
 Hond Jassen Gilet Hondenkleding camouflage Rood Groen Blauw Roze camouflage kleur Katoen Kostuum Voor huisdieren Heren Dames
6% koopUSD $ 6.49
 Kat Hond T-shirt Hondenkleding Letter & Nummer Zwart Blauw Lichtblauw Katoen Kostuum Voor huisdieren Heren Dames Schattig Casual/Dagelijks
1% koopUSD $ 4.99
 Hond Jurken Hondenkleding Kleurenblok Zwart Geel Roos Groen Blauw Chiffon Kostuum Voor huisdieren Dames Modieus
1% koopUSD $ 6.99
 Hond Jurken Hondenkleding Polka dot Jeans Blauw Katoen Kostuum Voor huisdieren Dames Cosplay
1% koopUSD $ 8.99
BTest