English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (116 Reviews)
Schrijf een review
  • Feb 28, 2016

Ik ben erg blij met je bedrijf en heel erg bedankt, je bent de beste je suis très heureux de votre entreprise et je vous remercie beaucoup , Vous étes le meilleurs

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 28, 2015

De levertijd is ongeveer een maand. De optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit. Het uiterlijk van de ring komt overeen met de afbeelding. Время доставки около месяца. Оптимальное соотношение цены и качества. Внешний вид кольца соответствует изображению.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 03, 2015

hallo allemaal ontvangen op de vinger geprobeerd in de klas is in orde привет все получил на палец примерил класс все в порядке

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 22, 2014

Dit product is super mooi en lijkt heel veel op de fotos, dus ik ben erg blij met het artikel voor die prijs en kan het duidelijk aanbevelen Denne vare er superflot og helt som billedet lover så jeg er meget tilfreds med varen til den pris og kan klart anbefale den

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 10, 2016

Ring is een beetje te klein en ziet er best goedkoop uit, maar over het algemeen is het niet slecht. Allemaal OK! = Колечко немного маловато и выглядит довольно дёшево, но в целом неплохо. Всё OK! =

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 11, 2016

Heel mooi en lijkt echt op goud. Ziet er echt duur uit en aan iedereen aan te bevelen en goede service. Bijzonder goedkoop. Heel mooi en lijkt echt op goud. Ziet er echt duur uit en aan iedereen aan te bevelen en goede service. Bijzonder goedkoop.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 13, 2016

gd morgen,bestelling in goede orde ontvangen een aanrader mooie passende ring gd morgen,bestelling in goede orde ontvangen een aanrader mooie passende ring

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 08, 2016

het is een man ring maar kan ook voor een vrouw dienen spijt dat het een beetje te klein is voor de middel vinger het 10 1/4 dus te klein maar past wel op de pink het is een man ring maar kan ook voor een vrouw dienen spijt dat het een beetje te klein is voor de middel vinger het 10 1/4 dus te klein maar past wel op de pink

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 01, 2015

3 KWALITEIT RINGEN,VAN GOLDPLATED,FANTASTISCH PRODUKT. 3 KWALITEIT RINGEN,VAN GOLDPLATED,FANTASTISCH PRODUKT.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 18, 2016

Ik was erg blij met het artikel. dank u wel Habe mich sehr gefreut über den Artikel. Danke

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest