English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (116 Reviews)
Schrijf een review
  • Apr 16, 2016

Goedemiddag Ik vond je product van zeer goede kwaliteit voor de hand dank je lor ik ontving net op tijd toen ik verwachtte dat het kwam op dezelfde manier is een product dat ik aanbeveel gesloten ogen zijn erg goed dank Buenas tardes me gusto su producto muy buena calidad de ante mano gracias pues lor recibi a tiempo justo cuando lo esperara llego igual manera es un producto que recomiendo a ojos cerrados son muy bueno gracias

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 04, 2016

Het item had 3 weken nodig om aan te komen - een goede tijd. Goed pakket en precies zoals beschreven. Adviseren! The item took 3 weeks to arrive - a decent time.
Good package and exactly as described.
Recommend!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 01, 2016

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 31, 2016

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Excelente relación calidad precio.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 28, 2016

Geweldige ring in goud! Een aanrader! Awesome !! Jättefin ring i Guld! Rekommenederas varmt! Toppen!!

Antwoord Vertaald uit het Zweeds Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 25, 2016

super1111 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super1111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 15, 2016

. Bel me om een echt koopje te krijgen .
Anello per 97centessimi un vero affare da comprardi al volo..

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 17, 2016

zeer mooi artikel ontvangen in de tijd tres belle article recues dans les temp

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 17, 2016

deze ring heeft me geluk gebracht. Ik speel deze ring wanneer ik kaartjes koop en nooit verlies als ik hem draag. Ik hou er heel veel van this ring has brought me luck I weatr this ring when I buy tickets and never lose wearing it I love it alot

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 13, 2016

alles perfect Ik raad aan om bij Miniln TheBox alles goed te kopen todo perfecto recomiendo comprar en Miniln TheBox todo bien

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest