English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klant Reviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (24 Reviews)
Schrijf een review
  • Apr 14, 2016

Overeenkomen met de beschrijving Ik hou van deze site waar ik nooit een probleem mee heb gehad Correspond à la description
Jadore ce site je nai jamais eu de problème avec

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 25, 2016

praktisch als keukengerei pratique comme ustensile de cuisine

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 27, 2016

Het is echt goed, het is vooral voor brood dat ik in de vriezer en in de koelkast zet. Maar het is geen vacuumsealer den er rigtig god, bruger den særlig til brød som jeg lægger i fryseren og har i køleskabet.
men, det er ikke en vakuum forsegler

Antwoord(1) Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 13, 2015

perfect, praktisch en zeer nuttig !!!! Ik beveel ... perfette,pratiche ed utilissime!!!!le consiglio...

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 24, 2015

Zeer handig om te voorkomen dat vocht in zakken of pakketten terechtkomt. Très utile pour éviter lhumidité dentrer dans les sachets ou paquets.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 07, 2015

Ze zien er geweldig uit, hoewel ik ze niet heb geprobeerd, ze werken waarschijnlijk heel goed, se ven geniales aun que no los he probado, seguramente funcionan muy bien,

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 30, 2015

niets om te zeggen, bevestigingsmiddelen zijn bevestigingsmiddelen rien à dire, des attaches sont des attaches

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 16, 2015

erg leuk. kan aanbevelen. kwaliteit ok sehr schön. kann empfehlen. qualität ok

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  lsn9
  • Geverifieerde Kope
  • Mar 10, 2015

eenvoudig te gebruiken voedsel vacuüm seal clips simple to use food vacuum seal clips

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  lena
  • Geverifieerde Kope
  • Nov 14, 2014

geweldige kwaliteit, geweldige kleuren, eenvoudig te gebruiken awesome quality, great colors, simple to use

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest