English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (8 Reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Jun 14, 2016

de goederen zijn eerlijk en goed het enige minpunt dat ik heb gevonden is de ontvangsttijd ... eigenlijk heb ik het besteld op 20 april en ik ontving het op 14 juni om te zeggen dat ik de gratis koerier dus heb gebruikt Ik kan niet zoveel klagen als ik het de volgende keer wil ontvangen voordat ik de koeriervrijheid niet meer vertrouw la merce è giusta e buona lunica pecca che ho riscontrato è nel tempo di ricezione ...in pratica lho ordinato il 20 aprile e lho ricevuto il 14 giugno cè da dire che ho usato il corriere gratis perciò non mi posso tanto lamentare di certo se la prossima volta voglio riceverlo prima non mi affiderò più al corriere gratis

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 07, 2016

goede kwaliteit voor lage prijs en vlotte levering zonder extra kosten goede kwaliteit voor lage prijs en vlotte levering zonder extra kosten

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 12, 2017

De zwarte hoes is goed voor een P8-lite echter komt aan de bovenzijde de aansluiting voor het koptelefoonsgat niet overeen. De zwarte hoes is goed voor een P8-lite echter komt aan de bovenzijde de aansluiting voor het koptelefoonsgat niet overeen.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 06, 2017

conform de foto die ik aanbeveel conforme a la photo je recommande

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 24, 2017

Geweldig product, geweldige verkoper, dank je! Ótimo produto, ótimo vendedor, obrigado!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 29, 2017

Ik was blij dat de goederen op tijd aankwamen. Er was een onvolkomenheid in de behuizing, de openingen waren niet volledig ingesneden. Terwijl ik op het artikel aan het wachten was, betaalde ik voor koeriersdiensten, wilde ik het artikel niet retourneren en probeerde het de zaak recht te zetten. Ik heb geen perfecte baan gemaakt, maar ga niet door de ruzie om goederen terug te sturen. Ik was teleurgesteld dat het niet perfect was, maar besloot om de zaak zoals het was te houden. Prijzen zijn heel redelijk. I was happy that the goods arrived in time. There was an imperfection on the case, the openings were not fully slit. As I was waiting for the item, I paid for express delivery, I did not want to return the item and tried to make good the case. I did not make a perfect job but am not going through the hassle to return goods. I was disappointed that it was not perfect but decided to keep the case as it is .Prices are very reasonable.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 05, 2017

Wacht een beetje lang, maar blij met het product Attesa un po lunga ma contento del prodotto

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 03, 2016

Goed ontvangen het pakket. Case is perfect voor huawei P8LITE Well received the package.

Case is perfect for huawei P8LITE

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 hoesje Voor Huawei Honor 4X Huawei Y550 Huawei G7 Huawei Huawei P7 Huawei P8 Lite Huawei Honor 6 Plus P8 Lite Huawei hoesje Kaarthouder
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 7.49
 hoesje Voor Huawei P9 Huawei P9 Lite Huawei Honor 5C Huawei Geniet van 5 Huawei Honor 6 Huawei Huawei Honor 4C Huawei Honor 7i Huawei P7
1% koopUSD $ 7.99
 hoesje Voor Huawei P9 Huawei Honor 7 Huawei Honor 4X Huawei Y530 Huawei P9 Lite Huawei Y550 Huawei Y560 Huawei Y520 Huawei Honor V8
1% koopUSD $ 7.99
 hoesje Voor Huawei Honor 4X Huawei Y550 Huawei G7 Huawei P8 Huawei Honor 6 Huawei Huawei P7 Huawei P8 Lite Huawei Honor 6 Plus P8 Lite P8
1% koopUSD $ 7.49
 hoesje Voor Sony Xperia Z3 Sony Xperia Z3 Compact Sony Xperia Z2 Overige Sony Xperia Z3 Sony hoesje Kaarthouder Portemonnee met standaard
1% koopUSD $ 8.99
 hoesje Voor Sony Xperia Z3 Compact Sony Xperia Z2 Sony Xperia M2 Sony Sony hoesje Kaarthouder Portemonnee met standaard Flip Volledig
1% koopUSD $ 5.99
 hoesje Voor Huawei P20 / P20 lite Portemonnee / Kaarthouder / met standaard Volledig hoesje Cartoon Hard PU-nahka voor Huawei P20 /
1% koopUSD $ 8.99
 hoesje Voor Huawei P9 Lite Huawei Huawei P8 Lite Glow in the dark IMD Patroon Achterkant Doodskoppen Zacht TPU voor P10 Lite P10 Huawei
1% koopUSD $ 5.99
 hoesje Voor Huawei Honor 9 Lite Transparant Achterkant Effen Zacht TPU voor Huawei Honor 9 Lite
1% koopUSD $ 1.99
 hoesje Voor Huawei P9 Huawei P9 Lite Huawei P8 Huawei Huawei P8 Lite P9 Lite P9 P8 Lite P8 Huawei hoesje Ultradun Achterkant Effen Kleur
1% koopUSD $ 0.99
 hoesje Voor Huawei P20 lite P20 Patroon Achterkant Camouflage Kleur Zacht TPU voor Huawei P20 lite Huawei P20 P10 Lite P10 Huawei P9 Lite
2% koopUSD $ 3.99
 hoesje Voor Huawei P10 P10 Plus Reliefopdruk Achterkant Effen Zacht TPU voor P10 Plus P10 Lite P10 Huawei P9 Plus Huawei P9 Lite Huawei
2% koopUSD $ 4.99
 hoesje Voor Huawei P20 lite P20 Pro Kaarthouder Portemonnee met standaard Flip Patroon Volledig hoesje Woord / tekst Hard PU-nahka voor
2% koopUSD $ 8.99
 hoesje Voor Huawei P20 Pro / P20 lite Schokbestendig Achterkant Effen Zacht TPU voor Huawei P20 / Huawei P20 Pro / Huawei P20 lite
3% koopUSD $ 4.99
 hoesje Voor Huawei P10 P10 Plus Ultradun transparante Body Achterkant Effen Zacht TPU voor P10 Plus P10 Lite P10 Huawei P9 Plus Huawei P9
3% koopUSD $ 1.99
 hoesje Voor Huawei P9 Huawei P8 Huawei Huawei P8 Lite Huawei hoesje Kaarthouder Portemonnee Magnetisch Volledig hoesje Effen Kleur Hard
3% koopUSD $ 6.49
 hoesje Voor Huawei P10 Lite P10 Plus Kaarthouder Portemonnee Flip Volledig hoesje Effen Hard aitoa nahkaa voor P10 Plus P10 Lite P10
4% koopUSD $ 11.84
 hoesje Voor Huawei Y6 (2018) / Honor 7A met standaard Achterkant Effen Hard PC voor Honor 7A / Huawei Y6 (2018)
4% koopUSD $ 4.99
 hoesje Voor Huawei P9 Lite Huawei Huawei P8 Lite Kaarthouder Portemonnee met standaard Flip Patroon Volledig hoesje Vlinder Dromenvanger
4% koopUSD $ 5.99
 hoesje Voor Huawei P9 Huawei P9 Lite Huawei Honor 5C Huawei Transparant Patroon Achterkant Doodskoppen Zacht TPU voor P10 Plus P10 Lite
5% koopUSD $ 3.99
 hoesje Voor Huawei Mate 9 Mate 10 Schokbestendig Volledig hoesje Effen Kleur Hard PC voor Mate 10 Huawei Mate 7 Huawei Mate 8 Mate 10
5% koopUSD $ 2.99
 hoesje Voor Huawei P9 Huawei Mate S Huawei P9 Lite Huawei P8 Huawei Huawei P9 Plus Huawei P8 Lite Huawei Mate 8 Huawei Mate 7 Transparant
5% koopUSD $ 1.99
 hoesje Voor Huawei Mate 10 lite Mate 10 pro Kaarthouder Portemonnee met standaard Flip Magnetisch Volledig hoesje Kat Hard PU-nahka voor
6% koopUSD $ 8.49
 hoesje Voor Huawei IMD Achterkant Marmer Zacht TPU voor P10 Lite P10 P8 Lite (2017) Honor 8 Nova Huawei
6% koopUSD $ 4.99
 hoesje Voor Huawei Y6 (2017)(Nova Young) Y5 III(Y5 2017) Patroon Achterkant Konijn Zacht Siliconen voor Huawei Y6 (2017)(Nova Young)
6% koopUSD $ 3.99
 hoesje Voor Huawei Mate 10 pro Transparant Achterkant Effen Zacht TPU voor Mate 10 pro
1% koopUSD $ 1.99
 hoesje Voor Huawei P20 lite P20 Kaarthouder Portemonnee met standaard Flip Volledig hoesje Effen Hard PU-nahka voor Huawei P20 lite
1% koopUSD $ 9.49
 hoesje Voor Huawei Y6 (2018) Portemonnee / Kaarthouder / met standaard Volledig hoesje Uil Hard PU-nahka voor Huawei Y6 (2018)
1% koopUSD $ 8.49
 hoesje Voor Huawei P9 Huawei P9 Lite Huawei Huawei P8 Lite Mat Achterkant Effen Kleur Zacht TPU voor P10 Lite P10 Huawei P9 Lite Huawei
1% koopUSD $ 3.99
 hoesje Voor Huawei P9 Huawei P9 Lite Huawei Honor V8 Huawei Huawei P9 Plus Huawei P8 Lite Transparant Patroon Achterkant Dromenvanger
1% koopUSD $ 2.99
 hoesje Voor Huawei P20 lite P20 Kaarthouder Portemonnee met standaard Flip Volledig hoesje Effen Hard PU-nahka voor Huawei P20 lite
1% koopUSD $ 8.99
 hoesje Voor Huawei P20 lite P20 Pro Glow in the dark IMD Patroon Achterkant Schijnen Uil Zacht TPU voor Huawei P20 lite Huawei P20 Pro
1% koopUSD $ 4.99
 hoesje Voor Huawei P9 lite mini P8 Lite (2017) Kaarthouder Portemonnee met standaard Flip Patroon Volledig hoesje Woord / tekst Hard
1% koopUSD $ 7.99
BTest