English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klant Reviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (42 Reviews)
Schrijf een review
  • Mar 21, 2017

Ik heb ze een tijdje ontvangen. Ik ben vergeten een beoordeling te plaatsen. Het duurde iets langer dan gebruikelijk om ze te krijgen, bijna 1 maand en 1 week. Maar ze kwamen naar mij toe. En ik hou van ze, er zijn er zoveel in dit pakket. : D I have received them for a while. I forgot to post an review. It took a little longer than usual to get them, almost 1 month and 1 week. But they arrived to me. And I love them, are so many in this package. :D

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 30, 2016

Leuke dagboek scrapbooking decoratieve stickers Nice journal scrapbooking stickers décoratifs

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 11, 2016

Gaaf, nu kan ik doorgaan met het maken van mijn plakboek, denk dat het er goed uit zal zien. Cool, now I can get on with making my scrapbook, think that it is going to look really good.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  vr80
  • Geverifieerde Kope
  • Feb 08, 2016

Hele leuke stickers. Zijn goede kwaliteit leuk om je agenda of fotoboek mee op te vrolijke. In een boekhandel of hobbywinkel vind je ze denk ik niet goed koper! Ik ben zeer tevreden over deze stickers. Hele leuke stickers. Zijn goede kwaliteit leuk om je agenda of fotoboek mee op te vrolijke. In een boekhandel of hobbywinkel vind je ze denk ik niet goed koper! Ik ben zeer tevreden over deze stickers.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 07, 2018

Decoratieve stickers, erg leuk voor kalenders, kalenders en anderen, ik vond het echt leuk! Adesivos decorativos, muito bonitos para agendas, calendarios e outros, gostei muito!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 28, 2017

perfect ................................................. ...... отлично.......................................................

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 21, 2017

Fantastisch alles, aangekomen in een maand maar in goede staat. Fabuloso todo, llegó en un mes pero en buen estado.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 30, 2016

De kwaliteit van de goederen is goed. Stickers zoals Качество товара хорошее. Наклейки понравились

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 18, 2016

zeer mooie verpakking consistent met fotos die niets te zeggen heeft in het geheel très bien belle emballage conforme aux photos rien a dire dans lensemble

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 17, 2016

Heel schattig ontwerpen, er is maar één vel dat er niet goed uitziet, maar heel complete rust Muy lindos los diseños solo hay una hoja que no se ve bien, pero de resto muy completo

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 6 Muovi Kantoor / Formeel Stickers
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 1.99
 poststempel woord scrapbooking versieren stickers (6st) verfraaiingen& trims
1% koopUSD $ 0.72
 kat afdichtingspasta 1pc papier starhouse stickers hoeveelheid materiaal merktype
1% koopUSD $ 1.19
 1 Muovi Kantoor / Formeel Stickers
1% koopUSD $ 1.19
 kleurrijke grappige hart sticker set (6 stuks)
1% koopUSD $ 2.39
 cartoon vouwen zelfklevende note set (willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 2.39
 mooie mode dier patroon noot (willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 2.39
 kleurrijke grappige dot sticker set (6 stuks)
1% koopUSD $ 2.39
 cartoon kabel beschermer (1 stuks)
1% koopUSD $ 1.19
 gel Pen Pen Gel Pennen Pen, Muovi Rood / Zwart / Blauw Inktkleuren Voor Schoolspullen Kantoor artikelen Pakje 10 pcs
1% koopUSD $ 7.19
 5m bloempatroon doek tape (1 stuks willekeurige kleur)
2% koopUSD $ 2.39
 multifunctionele kerst stijl bakken afdichten decoratieve diy stickers (20stickers / pcs)
2% koopUSD $ 1.19
 10 Hout Kantoor / Formeel Decoratie
2% koopUSD $ 1.19
 1 Metaal Kantoor / Formeel Papier & Papierkunst
3% koopUSD $ 1.19
 1 Metaal Kantoor / Formeel Papier & Papierkunst
3% koopUSD $ 1.19
 kleurrijke parel pin (40st x 12)
3% koopUSD $ 4.79
 kleurrijke parel pin (40st)
4% koopUSD $ 2.39
 gradient regenboog kleuren dubbele kanten scrapbooking zelfklevende notes
4% koopUSD $ 2.39
 12 Muovi Kantoor / Formeel Stickers
4% koopUSD $ 3.59
 12 Hout Kantoor / Formeel Pennen & Stiften
5% koopUSD $ 2.39
 1 Muovi Kantoor / Formeel Stickers
5% koopUSD $ 1.19
 lange naam 120 pagina\'s sticker (1 stks willekeurige kleur) art& knutselsets
5% koopUSD $ 2.15
 1 Muovi Kantoor / Formeel Papier & Papierkunst
6% koopUSD $ 1.19
 10 Muovi Kantoor / Formeel Scrapbook kleefmiddelen
6% koopUSD $ 7.19
 10 Muovi Kantoor / Formeel Scrapbook kleefmiddelen
6% koopUSD $ 2.39
 10 Hout Kantoor / Formeel Decoratie
1% koopUSD $ 1.07
 1 Stof Kantoor / Formeel Scrapbook kleefmiddelen
1% koopUSD $ 2.39
 multifunctionele japanse bakken afdichten decoratieve diy stickers (10 stickers / pcs)
1% koopUSD $ 1.19
 1 Muovi Kantoor / Formeel Pennen & Stiften
1% koopUSD $ 2.39
 vintage bloemmotief woord ronde houten rubberen stempel (mis je)
1% koopUSD $ 3.59
 1 Muovi Kantoor / Formeel Scrapbook kits
1% koopUSD $ 2.39
 kantoor computer monitor draagbare pen container desktop organizer opbergbox voor een heen-
1% koopUSD $ 1.20
 vierkante Japanse en Koreaanse stijl retro canvas geslachten pen zak
1% koopUSD $ 4.79
ATest