English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (210 Reviews)
Schrijf een review
  • Dec 18, 2013

Ik kan deze website ten zeerste aanbevelen aan iedereen !, de verzending was snel en goed ingepakt, goede klantenservice. Dit was precies waar ik op hoopte. A +++ I highly recommend this website to anyone!, the shipping was fast and well packed, good customer service..
This was exactly what I was hoping for .. A+++

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 19, 2015

Bezorgtijden een beetje lang maar het horloge is erg mooi en mooi. Ik raad het aan! Tempi di consegna un po' lunghi ma l'orologio è molto carino e simpatico. Lo consiglio!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 07, 2015

LINDOOOOOOOO Ik vond het geweldig en beveel het aan, net als de foto! LINDOOOOOOOO ameeei e recomendo, igual a foto!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 04, 2015

Mooi en prachtig. Perfect product. Aangekomen op tijd en in goede staat. Jammer dat de Federal Revenue hier in Brazilië het belastte met een paar belastingen. Lindo e maravilhoso. Produto perfeito.
Chegou dentro do prazo e em ótimas condições.
Pena que a Receita Federal aqui do Brasil o taxou com alguns impostos.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 03, 2015

geweldig horloge ... erg zacht ottimo orologio... tenerissimo

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 05, 2014

Voldoet aan de foto, schattig :) Conforme à la photo, mignon :)

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 02, 2014

Cool horloge! Heel licht, ongebruikelijk !!!! Классные часики! Очень легкие, необычные!!!!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 29, 2016

Ziet er precies zo uit als beschreven, ik zal zeker opnieuw bestellen. Looks just as described, I will order again for sure.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 25, 2014

Goedemiddag, vertel me alsjeblieft dat de waarde van de goederen in roebels is? Добрый день, подскажите пожалуйста стоимость товара идет в рублях?

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 02, 2015

Ik ben heel blij verrast met dit horloge! Hij past goed en siert je pols. Ik ben heel blij verrast met dit horloge! Hij past goed en siert je pols.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest