English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (489 Reviews)
Schrijf een review
  • May 02, 2013

Het is een mooie horloge ik heb er veel plezier mee Het is een mooie horloge ik heb er veel plezier mee

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 25, 2013

Mooi stijlvol dameshorloge. Beste voor dierenliefhebbers :) Nice stylish womens watch. Best for animal lovers :)

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 07, 2013

Ik hou echt van de aankoop))) de waarheid was dat de bestelling lang ging, maar het zijn de kleine dingen van het leven))))) prachtig)))) Очень нравится покупка))) правда долго шел заказ, но это мелочи жизни))))) шикарно))))

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 20, 2013

De site is erg goed, betaalbare producten. Mooi en praktisch horloge! O site é muito bom, produtos com preços acessíveis.
Relógio bonito e prático!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 29, 2013

Het kostte tijd om aan te komen, meer is van goede kwaliteit en erg mooi. Demorou para chegar ,mais é de boa qualidade e muito bonito.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 08, 2012

Ik kocht een horloge hiervan voor mijn zus van wie ze hield, ik raad aan, miniinthebox deze site van harte gefeliciteerd. Comprei um relógio desse para minha irmã ela amou, recomendo, site miniinthebox esta de parabens.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 25, 2012

de klok is perfect zoals beschreven, duurde een tijdje om aan te komen, maar nog steeds blijven ze kopen! the clock is perfect as described, took a while to arrive, but still continue to buy them!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 24, 2012

Mooi en charmant, als je in Brazilië woont, vergeet dan niet dat aankopen van meer dan 50 dollar 60% van de douanerechten betalen ta? Bonito e charmoso, Se mora no Brasil não se esqueça que compras acima de 50dolares paga 60% de impostos da alfandega ta?

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (6) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 17, 2015

Erg leuk, wachtend om te zien hoe het werkt, maar op dit moment is er geen klacht !!! Muy bonito, esperando a ver como funciona pero por el momento no hay queja!!!

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 15, 2013

en een geweldige klok, werkt goed, lage prijs en komt thuis met gratis verzending! en fantastisch e un ottimo orologio.funziona bene.costa poco.e arriva fino casa con spedizione gratuita ! e fantastico

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest