English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (73 Reviews)
Schrijf een review
  • Mar 26, 2013

Ik vond het leuk, het is erg ontspannend. Al mijn familie vond het geweldig! hahah Het duurde me lang om naar het zuiden van Brazilië te komen (ongeveer 50 werkdagen). Maar het was zo veel wachten waard. : 3 Super aanbevelen, MiniInTheBox.com wordt gefeliciteerd! Zeker, ik kom snel terug om hier snel te kopen .. Gostei, é muito relaxante. Todos da minha família adoraram! hahah Demorou bastante para chegar ao Sul do Brasil (cerca de 50 dias úteis). Mas valeu a pena tanta espera. :3
Super recomendo, o MiniInTheBox.com está de parabéns! Com certeza, voltarei a comprar aqui em breve..

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 04, 2013

RUS: Geweldige massager. Zeer mooie lage prijs + uitstekende kwaliteit! Ik heb 3 stuks tegelijk aan mezelf en vrienden besteld. Artikel verzonden binnen ongeveer 30 dagen. Ik beveel iedereen aan! ENG: Een geweldige massage. Zeer mooie lage prijs + goede kwaliteit! Beveel de 3 stukken van jezelf en je vrienden direct aan. Goederen verzonden binnen ongeveer 30 dagen. Ik beveel aan iedereen! RUS: Отличный массажер. Очень приятно низкая цена + отличное качество! Заказал сразу 3 штуки себе и друзьям. Товар прислали примерно за 30 дней. Рекомендую всем!

ENG: A great massager. Very nice low price + good quality! Immediately ordered the 3 pieces of yourself and your friends. Goods sent in about 30 days. I recommend to all!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 17, 2012

Leverbaar binnen 3 weken na het verzenden van het pakket voor mijn collegas: ze zijn verheugd (ik hou niet van het gevoel maar goede smaken en kleuren ...), het ontspant en hier is een klein goedkoop cadeau en dat is leuk! Klein advies om douanekosten te vermijden: geen bestelling boven 45 €, omdat de levering gratis is, als u veel dingen koopt: verdeel uw bestellingen Livrée sous 3 semaines à compter de lenvoi du colis pour mes collègues : elles sont ravies (moi je naime pas la sensation mais bon les gouts et les couleurs...), ça les détend et voilà un petit cadeau pas cher et qui fait plaisir ! Petit conseil pour éviter les frais de douanes : pas de commande audessus de 45€, comme la livraison est gratuite, si vous achetez beaucoup de choses : fractionnez vos commandes

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 13, 2012

dit product activeert de circulatie van haar zal gezond worden. zal mij van dag tot dag stressen. este produto,ativa a circulaçao dos cabelos
vao crescer saudaveis.
vai me desestressar do diaadia.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 22, 2011

Dit product is de beste en goedkoopste massager die ik ooit heb gezien. Iedereen in mijn familie en bezoekers blijft er voor vechten omdat ik maar één had besteld. Ik ben er zeker van om één per persoon voor mijn familieleden binnenkort te bestellen. Echt goed product! This product is the best and cheapest massager Ive ever seen. Everyone in my family and visitors keep fighting for it as I had ordered only one. I am sure to order one per person for my family members soon. Really good product!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 27, 2011

Product conform, maar de mijne was een beetje gevouwen in het pakket. Het resultaat op de hoofdhuid is niet optimaal ... Ik heb het geprobeerd maar tevergeefs uit te rusten ... + 1 voor esthetiek. Produit conforme mais le mien a été un peu plié dans lemballage. Le résultat sur le cuir chevelu nest donc pas optimal ... Jai essayé de le redresser mais en vain ...
+ 1 pour lesthétisme.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 10, 2013

ik had er al 1 gekocht bij de tuinen voor 22.95 omdat bezorgen best lang duurd maar toen kreeg ik 3 dgn de bestelling binnen en hij is nog beter ook dan die andere geloof het of niet.
alleen die van de tuinen zat in een koker verpakt en deze is een plastic zakje, maar ja om daar nou ruim 20euro meer voor te geven.
ik had er al 1 gekocht bij de tuinen voor 22.95 omdat bezorgen best lang duurd maar toen kreeg ik 3 dgn de bestelling binnen en hij is nog beter ook dan die andere geloof het of niet.
alleen die van de tuinen zat in een koker verpakt en deze is een plastic zakje, maar ja om daar nou ruim 20euro meer voor te geven.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  info
  • Geverifieerde Kope
  • May 20, 2013

Precies wat je er van verwacht. Precies wat je er van verwacht.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 26, 2013

Erg fijne hoofdkrabber en zeer goedkoop Erg fijne hoofdkrabber en zeer goedkoop

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 07, 2013

Ik zou dat zeggen van een mooi gevoel om vooral te kopen voor de lage kosten direi che da una sensazione bellissima da comprare si soprattutto per il basso costo

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest