English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02
Gemiddelde Beoordeling: 5 (73 Reviews)
Schrijf een review
  • Jan 16, 2013

Ik heb in eerste instantie een van deze besteld. Het was zon hit met iedereen die kwam, ik ging terug en bestelde er nog 3! Prijs is heel redelijk. Massager is iets kleiner dan ik had verwacht, maar toch doet het geweldig werk. Je zou geschokt zijn hoe goed dit voelt! I initially ordered one of these. It was such a hit with everyone that came over, I went back and ordered 3 more! Price is very reasonable. Massager is slightly smaller than I expected, but it does a great job, nevertheless. You would be shocked at how good this feels!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 14, 2013

Ik vond de aankoop leuk, ik raad het aan. het duurde slechts een tijdje om aan te komen gostei da compra, recomendo. so demorou um pouco para chegar

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 13, 2013

Geweldig chrismas geschenk !! Iedereen hield van hen Great chrismas gift!!!! Everyone loved them

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 12, 2013

Houd heel goed vast, het is het waard om te kopen. Aguanta muy bien, merece la pena comprarlo.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 07, 2013

Eindig je stress eens en voor altijd ... kom snel alsjeblieft acabar com o estresse de uma vez por todas ...
chegue logo por favor >>>

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 17, 2012

Ik gaf deze uit aan familie en zij hielden van hen. Ze voelen goed en zijn zo ontspannend. I gave these out to family and they loved them. They feel good and are so relaxing.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 07, 2012

Ik heb het op tijd ontvangen. Uitstekend, de hoofdmassage is erg ontspannend. Recebi dentro do prazo. Excelente, a massagem na cabeça é muito relaxante.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 24, 2012

ontspant de hoofdhuid diep, een waar genoegen in het dagelijks leven détend en profondeur le cuir chevelu, un vrai plaisir au quotidien

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 22, 2012

Leuk, maar zeer aangenaam in geval van vermoeidheid! Amusant, mais très agréable en cas de fatigue !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 13, 2012

Perfecte en goede prijs. Perfecte beschrijving, ontvangen binnen de levertijd. Perfecto y buen precio.Genial.Descripcion perfecta,recibido dentro del plazo de entrega.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest