English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (248 Reviews)
Schrijf een review
  • Nov 10, 2016

Geweldig product, altijd vertraging, maar genoeg. otimo produto, sempre demora mas chega.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 01, 2016

PRODUCT IN ZEER GOEDE VOORSTELLING LEVERING BINNEN DE PERIODES. PRODUIT EN TRES BON ETAT LIVRAISON DANS LES DELAI.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 14, 2016

zeer mooie oorbel zeer mooi patroon très joli boucle doreille motif très sympa

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 03, 2016

Erg jammer dat ik de douanekosten moest betalen Très bien
dommage que jai du payer des frais de douane

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 03, 2016

zeer mooie comfortabele en heldere, goed gedefinieerde Engelse vlag molto carini comodi e brillanti, bandiera inglese ben definita

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 25, 2016

Uitstekend product. Klein en glanzend. Hou ervan! Excellent product. Small and shinny. Love it!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 11, 2016

Zeer mooie oorbellen identiek aan de foto. Ik raad ze aan. Très jolie boucles doreille identique à la photo.
Je les recommande.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 06, 2015

Goede goederen tegen een goede prijs. geen beetje, ik heb geen spijt van zijn overname Хороший товар по хорошей цене. ни капельки не жалею о его приобретении

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  я
  • Geverifieerde Kope
  • Dec 02, 2015

Alles is super, dank je. Ik raad aan! :) Все супер, спасибо.
Рекомендую!
:)

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 28, 2015

mooie kwaliteit voor oorbellen belle qualité pour les boucles doreille

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest