English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Black Friday Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (303 Reviews)
Schrijf een review
  • Dec 16, 2014

IN DE TIJD WILDE IK DAT GEVAL, EN HET HEEFT NIET IEMAND BEREIKT, IK WAS ERG A TEMPOS QUERIA ESSA CASE, E NAO ACHAVA EM LUGAR ALGUM, AMEI

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 04, 2014

Goede afwerking vind ik leuk, de prijs is geweldig, ik arriveer zonder kosten tot 6 dagen via express DHL tot Colima Yeah !!! Buen acabado me gusta, el precio está buenísimo, llego a los 6 días vía express DHL sin ningún cargo hasta Colima Yeah!!!

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 25, 2014

Prachtig. Ik was bang dat de kleur niet zo levendig was en de kwaliteit is behoorlijk opmerkelijk. Ik heb er van genoten! Magnífico.

Temía que el colorido no fuese tan vivo y la calidad es bastante notable.

¡Me han encantado!

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 30, 2014

Alles is goed. Het geheel kwam. Zeker, heel lang wachten. Ik zal het opnieuw bestellen :) Все отлично. Пришли целые. Правда , ждать долго очень. Закажу еще раз какнибудь :)

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 17, 2014

Ik heb de hoezen besteld, extra betaald voor dringende bezorging, maar in plaats van 68 dagen, zoals aangegeven op de site, werd ik binnen 4 weken (zonder twee dagen) een pakket bezorgd ... Covers van alle goede kwaliteit, voldoe volledig aan mijn verwachtingen! ))) Alleen nu bestelde ik alle covers voor 5S, en een kwam voor iPhone 6))) Заказала чехлы, доплатила за срочную доставку, но вместо 68 дней, как указанно на сайте, доставили мне посылку через 4 недели (без двух дней)...
Чехлы все хорошего качества, полностью соответствуют моим ожиданиям! )))
Только вот заказывала все чехлы для 5S, а один пришел для айфон 6 )))

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 22, 2014

Geweldig! Cover gemaakt echt goed, zonder een scratch, kwam na bijna een puinhoop, intact! MERAVIGLIOSA! Cover fatta davvero bene,senza un graffio,arrivata dopo quasi un mesetto,intatta!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 10, 2014

Lindooo. Super gecombineerd met de film Premiere !! Lindooo. Super combinou com a Estreia do filme !!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 09, 2015

Het duurde langer dan de vorige keer dat ik bij jou bestelde. Dat vond ik geweldig. Het was gemakkelijk om de telefoon in en uit te schakelen. Det tog längre tid en förra gången jag beställde från er. Det var som jag trodde alltså jätte fint. Det var lätt att ta på och av telefonen.

Antwoord Vertaald uit het Zweeds Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 30, 2014

Dekking aangekomen in de speciale cellofaan, afdrukken is niet de beste, maar algemeen aanvaardbare dekking Cover arrivata nellapposito cellophane, la stampa non è delle migliori ma, nel complesso cover accettabile

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 17, 2014

De hoes is eenvoudig, maar de kleur is aanzienlijk slechter dan de foto. Coveret kommer let på, dog er farven betydelig dårligere end på billedet.

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest